Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák píše:
@Jana206 Fajn, některé diskuze jsou ale tak jasné provokace, že by admini snad zakročit měli.
Jsou ženy, které žijí s alkoholiky třeba, nedostávají od nich nic krom ran, tomu věřím. Ale ti nekupují rohlíky, salám a zeleninu. No kdoví.
Bohužel znám taky takový případ, z nejbližšího okolí. A nastoupila rodina, její i jeho. Ona tedy moc nefungovala, v šoku, v osmém měsíci myslím byla. Ale byli manželé. Takže jednodušší.
Ano, tomu věřím. Před dětmi jsem pracovala v sociální oblasti. Teď v dospělosti jsem vystudovala poradenskou specku, která přesahuje do sociální oblasti. Praxi si ale buduji ve školství, kde bych chtěla později pracovat a budu tímto směrem ještě navazovat ve studiu. Zajímám se o činnost organizace na poli sociálně aktivizacnich služeb pro rodiny s dětmi, mám to v ulici, mám tam známé zaměstnané, pracují s problemovymi rodinami. Takže si opravdu nedělám iluze, že něco podobného neexistuje. Existuje. Vím, že existuje syndrom, kdy jsou ženy(nebo jiná oběť) psychicky závislé na svém tyranovi a nejsou schopny si pomoct.
Ale prostě mi ty diskuze přijdou podivné, anonymní, často provokativní. V reálu ti lidé jednají trochu jinak.Ale je to jen pro mě další fakt, že pro adminy je toto neproveritelne. Ale i já jsem opatrná v soudech. Vždy píšu, že MNĚ se to tak jeví, podle mého názoru, pohledu.. Nikde přece nepíšu, že mám dogmaticky pravdu
I toto je jen diskuze o diskuzích. Ale za ta léta, co si tu dokáží lidé navymyslet, jsem opatrná.
Tak už se tady nejedná o syrodka? Já sama kolikrát nevím, co si myslet. A o prázdninách je těch neuvěřitelných témat tolik. ![]()
@Betty MacDonald Přesně. O prázdninách se tu vždycky vyrojí takových srdceryvných dramat, tragédií anebo taky totálně debilnich dotazů, že to jednoznačně nabízí vysvětlení trollingem.
Dobrý den. Zjistovala jsem informace ohledně HPP a pobírání sirotčího důchodu. Podle informací co jsem nastudovala mohu pracovat na HPP pokud mám denní studium- je tomu tak? Popřípadě jsou nějaké “dávky” které bych mohla ještě pobírat k sirotčímu důchodu? Ptám se jen pro informaci. Děkuji a přeji hezký den ![]()