Systém bamboolik AI2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1220
7.10.15 11:49

@Klokan přiletí Taky jsem se rozhodla pro systém od Bamboolik na doporučení kamarádky. Tak je požívá v kombinaci s klasickýma čtvercovkama. Jinak to co máš na mysli je separační plenka :) Ty jsem k tomu objednávala také :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.15 12:38
@kitharka píše:
@Klokan přiletí Nedoporučuju sestavit si výbavičku z jednoho druhu plenek jedné jediné značky - každé mamince vyhovuje něco jiného, každému miminku sedí něco jiného a co když nakoupíš celou sadu a zrovna ta jediná plenka nebude Tvému miminku sedět? Zbytečně by Tě to od látkování odradilo.. Odkud jsi? Nemáš možnost ve svém okolí navštívit nějaký látkový seminář? Plenky by sis tam okoukala a osahala v jejich všech možných druzích a variantách, vyzkoušela by sis třeba i přebalení na panence a podle toho si pak vybrala, v čem chceš látkovat své dítko.. Značky pak doporučuji nakombinovat, každý výrobce má trošku jiný střih.. Co se týče toho ubrousku, to byla jistě separační plenka, která má za úkol separovat stolici od plenky jako takové.. Když je jednorázová, pokakanou můžeš v klidu vyhodit a o nic dál se nestarat, když látková (flísová / mikrovláknová), má ještě bonus - udrží pokožku miminka v suchu, ale zase se o ni musíš nějak postarat, když je znečištěná od stolice - a) opláchnout pod proudem studené vody, b) vyklepnout stolici do záchoda a spláchnout, c) seškrábnout stolici vyčleněnou kuchyňskou stěrkou :-)

Jsem z Mladé Boleslavi, vím o semináře pouze na ten „bamboolik“ myslela jsem, že bych zkusila tu startovací sadu - mělo by to být na použití na jeden den a pak bych případně přikoupila dle potřeby… a přiznám se že se i trošku bojím, abych si na sebe neušila zbytečný bič, ale pořád si myslím, že je to lepší jak pro mimčo tak pro přírodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.15 12:39
@Dianela píše:
@Klokan přiletí Taky jsem se rozhodla pro systém od Bamboolik na doporučení kamarádky. Tak je požívá v kombinaci s klasickýma čtvercovkama. Jinak to co máš na mysli je separační plenka :) Ty jsem k tomu objednávala také :palec:

Jsi s tímto systémem spokojená? Nezatěžuje tě to nějak výrazně? Používala si to už od novorozeněte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
7.10.15 12:49

@Klokan přiletí Já je ještě nepoužívám, budeme teprve rodit :) Ale kamarádka je právě kombinuje s těma čtvercovkama a je s tím tak spokojená. Když přišla domů z porodnice tak ještě nějakou dobu používala papírové pleny až když byla malá větší cca ty 4kg, což bylo za chviličku, tak začala používat Bamboolika. Takové ty mini je zbytečné asi kupovat, tedy alespoň podle mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.15 13:04

Měla jsem to podobně v plánu, že na začátku do těch 4 kg bych používala jednorázovky, už je mám i koupené, a pak bych přešla na tento systém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
7.10.15 13:23

@Klokan přiletí Ono je to tak asi nejlepší :) Jakou tu sadu budeš kupovat? Já koupila tuhle: http://www.bamboolik.cz/…sz-2189.html

Zatím jsem na tyhle pleny slyšela samou chválu, tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4010
7.10.15 14:07

@Klokan přiletí a na seminář mi v pátek jdeš? :-) vedu ho já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
24.11.15 11:18

Já jsem je používala na syna hned od narození, na dcerku asi od 2 měsíců a vím, že sedí fakt dlouho, nejvíc mám odzkoušeného syna 16kg přes noc ;-) vždycky je to o správném nastavení svrchních aby neprotékali a pak je to ok, kdybyste potřebovali s Bamboolikem poradit, dejte vědět. Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.12.15 16:55

Bamboolik ai2

Mám dotaz: dají se plenky bambooli ai2 použivat dříve, než od šesti měsíců (jak uvádí výrobce)…sio petit lulu uvádí použití už od 4kg, což je o poznání dřív. Váhám, co koupit do výbavy do začátku a chci hlavně tento systém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
13.12.15 21:42
@smonique píše:
Mám dotaz: dají se plenky bambooli ai2 použivat dříve, než od šesti měsíců (jak uvádí výrobce)…sio petit lulu uvádí použití už od 4kg, což je o poznání dřív. Váhám, co koupit do výbavy do začátku a chci hlavně tento systém

Dobrý den, výrobce u AI2 Bamboolik uvádí použití od 4kg (v základní verzi s krátkou vkládačkou), tedy lze použít od narození u větších miminek, případně do toho dítě velmi rychle doroste. Kde jste prosím četla, že je to od 6 měs? Není to náhodou u vnitřní pleny batolecí, na které je místo krátké přicvaknutá dlouhá vkládačka pro zvýšení savosti? (LP Bamboolik)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.12.15 21:55
@Merunka02 píše:
Dobrý den, výrobce u AI2 Bamboolik uvádí použití od 4kg (v základní verzi s krátkou vkládačkou), tedy lze použít od narození u větších miminek, případně do toho dítě velmi rychle doroste. Kde jste prosím četla, že je to od 6 měs? Není to náhodou u vnitřní pleny batolecí, na které je místo krátké přicvaknutá dlouhá vkládačka pro zvýšení savosti? (LP Bamboolik)

Aha, omlouvám se :oops: opravdu jsem to četla u batolecí sady. Jak to projíždím a zkoumám pořád dokola, tak se mi to zamotalo. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
13.12.15 23:05
@smonique píše:
Aha, omlouvám se :oops: opravdu jsem to četla u batolecí sady. Jak to projíždím a zkoumám pořád dokola, tak se mi to zamotalo. Díky.

Bamboolik má po celé republice systém látkových poradkyň. Pokud Vám něco není jasné, můžete nejbližší zkontaktovat. A viděla byste plenky naživo. (LP Bamboolik)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.1.16 14:10

bamboolik

Dobré nedělní odpoledne dámy, už u mě propukla látková nálada a začínám si kupovat různé značky a možnosti plenek. Nejvíce se zajímám o bamboolik a chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte náhodou o nějaké poradkyni z okresu Břeclav? Chtěla bych si je omakat určitě nějaké pořídit. Již mám zakoupeny sketch( kamarádka doporučila a odskušela jsem ji) a také anavy moc jsem to nepřeháněla opravdu jen po pár kusech a pak bych si chtěla zakoupit pár od bamboolik, ale nemám kde odskoušet.
Tak vás prosím o radu a tip.
Děkuji a hezký den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
10.1.16 14:24

Ahoj koukni přímo na stránky bambooliku, jsou tam vypsání poradkyně. Já jsem si rovnou koupila sadu plen na vyzkoušení a musím se říct že spokojenost. Už jsem u nich zůstala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
10.1.16 16:31

@m.yvettka Napsala jsem sz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie