Systém bamboolik AI2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
17.10.17 13:46

@smonique
Neorientujem sa úplne v plienkovej terminológii :mrgreen: Čo sú prosím vv plienky? SIO = AIO? V tej sade sú práve aj AI2. Myslíte, že aj AI2 sú až tak od 6 mesiacov? Ako ich teda tie mamičky používajú od pár týždňov? Moc sa mi nechce veriť, že im nevadí, že plienka stále niekde pretečie a sťažnosti tohto typu som moc v recenziách na Bamboolik nenašla. Práve tie AI2 majú dvojitú gumičku okolo nôh. Videla som ich teda oblečené na plyšovom medveďovi, ale prišlo mi, že všetky majú gumičku, tak som z toho teraz blázon :think: Od tots bots som horkoťažko našla AIO novorodeneckú - TeenyFit Star, to je ono? A je od 2,3 - 5,5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.10.17 13:50

@fenny
Ak sa môžem spýtať, čo bude ten ekvivalent k MM sade? A keď mali synovia 4,2 kg používali ste hneď uni sadu od Bamboolika alebo niečo iné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.10.17 14:12

SIO=AI2…Na novorozence tedy neznám asi nikoho kdo by používal AI2…Neříkám, že tyto protečou..ty jsou super…Sem myslela, že chcete používat pouze svrchní kalhotky s dlouhou vkládací plenou:) To by pak mohla vaječinka být na svrchňákách…AIO jsem jen psala, že jsou méně savé a tedy časem cca okolo 1roku můžete mít problém s protékáním okolo nožiček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
17.10.17 14:20

@aktaKZ Udělám si takovou sadu na míru, asi 9× kalhotková MM a 3× AIO MM. Svrchní novorozenecké nechci, možná jedny, ale nám budou určitě brzo malé. U staršího syna jsme měli ze začátku jednoráz a u mladšího čtverce nebo SIO. Je pravda, že u SIO vaječina téměř vždycky skončí na svrchních, je potřeba s tím počítat. Ale vyzkoušela jsem několik značek, i s křidýlkama, a proteklo to vždycky i přes křidýlka, takže podle mě je fuk, jestli tam jsou nebo ne. Obzvlášť na mladšího jsem měla obrovský výběr látkovek a vyzkoušela jsem všechno možné, nakonec jsem v podstatě skončila u velké sady AI2 a nic mi nechybí. Ale mladší syn se stále odmítá odplenkovat a mimčo čekáme za měsíc, potřebuju přikoupit aspoň ty MM, abych těch plen neměla málo na dvě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
17.10.17 14:25

@sarkusa6 Já ty AI2 používala od začátku, ale jak říkám, syn měl 4,2kg porodní váhu, takže ne úplně typický novorozenec. Od těch 4kg určitě v pohodě sedí, jenom je potřeba počítat s tím častějším praním svrchních. AIO Bamboolik jsou dělané na to, aby se časem dovycpaly podle potřeby, např. teď pro dvouleťáka tam dávám tvarovku s krátkou (vlastně vnitřek AI2) a v pohodě vydrží i větší dávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.10.17 14:53

@fenny Asi záleží opravdu na proporcích. Já mám hubeňoura a AI2 jsem mu dávala až od cca 6kg - jinak to byl na něm opravdu balík…Mně asi osobně AIO moc nesedí - vycpu dlouhou+krátkou vkladačkou, ale při větší dávce je to durch a protéká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
17.10.17 15:11

@sarkusa6 Naši kluci jsou taky spíš hubenky, ale AI2 super. AIO osobně taky moc nemusím, mám 3ks, víc nechci. Jestli máš tu tvarovku, zkus ji nacpat do té AIO, je to pak mnohem spolehlivější a přitom to pořád není balík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.10.17 15:14

@fenny Já mám tedy převážnou většinu AI2 a taky spokojenost:) Ale těch pár AIO zkusím vyložit tou tvarovanou plenkou a uvidíme. Díky za tip:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
17.10.17 17:46

@sarkusa6 Tady je k tomu ještě takové pěkné video, co se tam dá všechno nastrkat :-)
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.10.17 23:10

@aktaKZ
Vv je vícevrstvá plena. Soi má bamboolik pojmenované AI2, takže je to to samé. Savé jádro vepnete patentkami do svrchních kalhotek. AOI je plena vše v jednom, kdy je savé jádro buď rovnou všité (např. Imse vimse) nebo mají kapsu, do které vložíte savou plenu (u těch pozor na dotykovou vrstvu, flis sice dělá pocit sucha, ale snadněji proteče, takže bambus je lepší). Těmi gumičkami jsem myslela gumičky na savém jádru, které vepnete do svrchních. Bamboolik je nemá, ale má dvojité gumičky na svrchních. Takže ty svrchní to většinou udrží, ale ušpiní se. Zatímco například ty petit lulu mají gumičky už na savém jádru. Sice nemají svrchní s dvojitými gumičkami, ale mně osobně to nikdy nevadilo. Pak taky můžete kombinovat různé značky savých jader a svrchních. České a slovenské značky jsou kompatibilní, pokud vím. A ty toots bots jsem měla kalhotovky a ne AIO. Typ nevím, ale je taková chlupatější. Jinak pro nás byly AIO od roka nepoužitelné, protože je dcera pročůrala napoprvé. A to jsem je mohla vycpat jak jsem chtěla, vždy to bylo málo. Sio nebo AI2 chcete-li udrží určitě víc. V tomhle jsou lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí