Systém bamboolik AI2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2597
15.6.14 14:11

Systém bamboolik AI2

Hezkou neděli přeji,

maminky máte prosím některá zkušenosti s plenkami bamboolik systém AI2…
mám na mysli tohle, nevím zda tento systém mají i jiné značky : http://www.bamboolik.cz/…ni-pleny-AI2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
15.6.14 14:19

@Gabulle používala jsem je na prvního syna cca od 8 měsíců do 1,5 roku (to se odplínoval) a hodlám je používat i na toho druhého. Za sebe můžu jen doporučit, jsou savé a ten systém je super.
Podobný systém je i Petit Lulu, ale s nimi zkušenost nemám.

• Citovat
  • Upravit
2597
15.6.14 14:26

A koupila sis tu jejich velkou sadu na denni uzivani? Stacily ti ty vkladaci pleny nebo jsi dokupovala? Nevim prave jestli koupit tu jejich nebo si naskladat vlastni sadu s jinym poctem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
15.6.14 14:33

@Gabulle Taky je používáme. Koupila jsem tu sadu, jak tam jsou troje kalhotky, 12 základních, 8 batolecích a 8 krátkých vkládaček. A pak ještě dokoupila další 4 základní a k nim těch 5 krátkých. K tomu máme 10 kalhotovek Anavek a bohatě to stačí prát každý 2.-3. den. Mám skoro 4 měsíčního prcka, tak uvidíme, jak dál. Zatím jsem s nima hodně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi

Kupovala jsem to postupně, takže už fakt nevím, jak jsem to kupovala. Nějakou sadu určitě, pak něco extra. Nestačily mi svrchňáky, co doporučují na stránkách. Těch jsem nakonec kupovala víc. Přiznávám, že už ani nevím, kolik jich mám celkem. Cca 20 jader + jsem měla pár kousků kalhotovek na spaní. Prala jsem co 2 dny a stačila jsem to točit.

• Citovat
  • Upravit
7904

Používám jinou značku, ale stejný princip. Za mě jsou zbytečné ty menší vkládací vložky, dítě z nich celkem rychle vyroste a je možné dávat buď rovnou větší, anebo je nahradit do kalhotek čtvercovými plenami. Jinak já je používala zhruba do roka, pak už mi občas protekly, tak jsem je začala kombinovat s jednorázovýma, což dělám dodnes. Ta moje značka ale má tři velikosti vložek, takže kdybych koupila tu třetí, asi by to bylo OK. Tím, jak malej už málo kadí a taky se u přebalování děsně mele, jsou jednorázovky pohodlné a spotřeba už teď není velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
15.6.14 14:36

A jinak kalhotky jsem měla troje, myslím, že ideální je mít tak čtvery až patery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.6.14 14:42

@kacz u Bamboolika jdou na to savé jádro přicvaknout ty 2 menší vkladačky a je z toho batolecí.

Taky mi jako starší občas protekl, ale většinou šlo o mou chybu + prcek byl celkem hubeňour, tak jsem musela dobře rovnat a utahovat, ale to bylo o cviku. Problém nastal, když začal čůrat větší nálože.
Doufám, že zakladatelce nebude vadit, když se přidám s dotazem, jak funguje Bamboolik u malých miminek? Od kolika kg jste je dávali?

• Citovat
  • Upravit
2597
15.6.14 14:57

@Billi Vůbec nevadí, taky mě to zajíma. Nechce se mi kupovat ta minimi sada od 2-6kg, takze do tech 4kg asi budu davat papirovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
15.6.14 15:44

@Gabulle taky mám zkušenost, jsou dobré, savé, hezky sedí..nicméně já osobně jsem je prodala a nahradila SIO systémem od Petit Lulu. Vyhovuje mi víc, asi tím, že je takový kompaktnější a líp schne nebo jak to říct, jinak savost atd. je stejná. Můžeš zkusit to i to, svrchní Petit Lulu a Bamboolik i jejich savá jádra jsou vzájemně kompatibilní, takže já bych koupila oboje, zkusila a méně vyhovující prodala, tyhle značky a produkty prodáš vždycky, je o ně zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
15.6.14 16:10

@elanaa Díky, no už dvě hodiny pokukuju prave po SIO PL a prijdou mi i levnejsi a co tak sleduju, tak maminy vetsinou pisou, ze kvalita bambooliku a PL je srovnatelna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
15.6.14 16:13

@Gabulle jo, jako jak říkám, u mě PL systém nakonec vyhrál, ale tak i Bamboolik má plno spokojených uživatelek a člověk nikdy dopředu nemůže říct, že nebude zrovna jednou z nich :) Fakt bych prubla oboje a rozhodla se sama, ona zkušenost je nepřenosná…dítě koneckonců může vykázat reakci na flís a rázem poletí PL do koše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
15.6.14 16:26

No tak to by me asi klepla pepka :D Prvni syn nema absolutne zadny problem s nicim a ani ja s manzelem, tak doufam, ze druhe bude take vdecny uzivatel jakehokoliv materialu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
15.6.14 19:15

@Gabulle na sadu 2-6 kg bych se vykašlala, koupila bych kdyžtak jenom svrchní kalhotky a dávala čtverce. Jinak já mám plenky Best Bottom, jsou tam taky přicvakávací jádra a svrchní kalhotky mu seděly od narození a sedí doteď - 17 měsíců, 14 kg, 95 cm. A čtverce do nich strkám dost často, když třeba nemám vypráno a vůbec žádnej problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.8.14 11:17
@elanaa píše:
@Gabulle taky mám zkušenost, jsou dobré, savé, hezky sedí..nicméně já osobně jsem je prodala a nahradila SIO systémem od Petit Lulu. Vyhovuje mi víc, asi tím, že je takový kompaktnější a líp schne nebo jak to říct, jinak savost atd. je stejná. Můžeš zkusit to i to, svrchní Petit Lulu a Bamboolik i jejich savá jádra jsou vzájemně kompatibilní, takže já bych koupila oboje, zkusila a méně vyhovující prodala, tyhle značky a produkty prodáš vždycky, je o ně zájem.

Ahoj, chci se jen ujistit, že ty 2 systémy jsou opravdu kompatibilní. Já bych totiž ráda koupila savá jádra od PL, ale nevyhovuje mi, že nemají svrchňáčky na patentky. Což Bamboolik mají, tak bych ty 2 značky prostě zkombinovala. Ślo by to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí