Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Pročítala jsem různé diskuse o tabletech, sháním něco levného, jen na internet, a že bych tam stáhla nějaké hry dvouletákovi na cesty, pohádky.. v podstatě o nic jiného mi nejde. Vůbec si nedokážu ale vybrat. Co mě ještě zajímá je displej, mám chcít ten lepší IPS displej, nebo i obyč displej jde dobře vidět např. v autě kdyby zasvítilo sluníčko? Předem moc díky za jakékoliv tipy
Ahojky, my mame Samsung 10.1 uz pres rok a maximalni spokojenost. Tatka ma ASus, tak veti displej stal cca kolem 5tis a je taky super a kamaradka ma Lenovo a taky parada
urco bych sla do lepsiho displeje a nake znacky, ale zalezi kolik penez do toho chces dat ![]()
@ivkaaa píše:
Ahojky, my mame Samsung 10.1 uz pres rok a maximalni spokojenost. Tatka ma ASus, tak veti displej stal cca kolem 5tis a je taky super a kamaradka ma Lenovo a taky paradaurco bych sla do lepsiho displeje a nake znacky, ale zalezi kolik penez do toho chces dat
Díky.. no chtěla jsem tak do tří tisíc. Je mi jasné že to nebude žádná hitparáda, ale myslím že tolik bych po něm zas nechtěla a mohl by to zvládnout i nějaký levnější kousek. Spíš nevím jak s tím displejem no..
Já mám iPad od Apple a jsem maximálně spokojena (stál kolem 20 tis.)
@marmelada78 zkus mrknout na ten Asus a Lenovo. Pridala bys trosku a mela podle me OK tablet ![]()
Tak jsem pořídila nakonec ASUS MemoPad HD7 za 4 tis., a zatím spokojenost, ale tak mám ho den, takže nechci předbíhat ![]()