Tablet - levnejší, displej

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3157
6.3.14 08:37

Tablet - displej

Pročítala jsem různé diskuse o tabletech, sháním něco levného, jen na internet, a že bych tam stáhla nějaké hry dvouletákovi na cesty, pohádky.. v podstatě o nic jiného mi nejde. Vůbec si nedokážu ale vybrat. Co mě ještě zajímá je displej, mám chcít ten lepší IPS displej, nebo i obyč displej jde dobře vidět např. v autě kdyby zasvítilo sluníčko? Předem moc díky za jakékoliv tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2328
6.3.14 09:00

Ahojky, my mame Samsung 10.1 uz pres rok a maximalni spokojenost. Tatka ma ASus, tak veti displej stal cca kolem 5tis a je taky super a kamaradka ma Lenovo a taky parada :) urco bych sla do lepsiho displeje a nake znacky, ale zalezi kolik penez do toho chces dat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
6.3.14 09:38
@ivkaaa píše:
Ahojky, my mame Samsung 10.1 uz pres rok a maximalni spokojenost. Tatka ma ASus, tak veti displej stal cca kolem 5tis a je taky super a kamaradka ma Lenovo a taky parada :) urco bych sla do lepsiho displeje a nake znacky, ale zalezi kolik penez do toho chces dat :nevim:

Díky.. no chtěla jsem tak do tří tisíc. Je mi jasné že to nebude žádná hitparáda, ale myslím že tolik bych po něm zas nechtěla a mohl by to zvládnout i nějaký levnější kousek. Spíš nevím jak s tím displejem no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
6.3.14 09:43

Já mám iPad od Apple a jsem maximálně spokojena (stál kolem 20 tis.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
6.3.14 09:52

@marmelada78 zkus mrknout na ten Asus a Lenovo. Pridala bys trosku a mela podle me OK tablet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
7.3.14 08:44

Tak jsem pořídila nakonec ASUS MemoPad HD7 za 4 tis., a zatím spokojenost, ale tak mám ho den, takže nechci předbíhat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák