Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, tak jsem dostala tablet a rada bych si na nem poustela filmy v puvodnim zneni s pridanyma titulkama, ale vubec nevim jak na to
Na notasu to jenom pretahnu do videa a je to…Ale tady se mi titulky stahujou do OfficeSuite a tam se nedaji ani prejmenovat a kdyz si je stahnu rovnou prejmenovany z notase tak nevim kam je ulozit a nasledne je k videu pridat
Mam MXplayer prehravac a tablet Prestigio quattro.Budu rada kdyz me nekdo navede krok za krokem.Diky ![]()
Hm, já koukám pomocí VLC a tam se mi titulky dostanou do filmu samy. Zkus použít tenhle přehrávač, pokud ti půjde (mám jiný tablet, tak si nejsem jistá, jestli je VLC player i pro ten tvůj systém
)
Ok, tak si stahnu VLC, jenom se jeste zeptam kdyz si stahujes ty titulky kam si je ukladas, do jaky slozky?
Jo, to se mě ptáš moc, mě se to všechno stahuje do stejný složky Stahování
Přiznám se, že jsem si tam nic moc nenastavovala, mám tablet jen jako doplněk k PC, když chceme s přítelem dělat každý něco jiného online.
Jo a úplně nejlepší je sehnat si film rovnou s titulkama uvnitř ![]()
Nevím teda, jak je to na tabletu, ale v notebooku to dělám tak, že
@Stensa
Přehrávač mám stejný, titulky pojmenuju stejně jako film, ale s jinou příponou. Dám do stejné složky (movies) a jede to. Máme Asus.
Tak jsem to nakonec udelala v tom VLC, v MX mi to, proste neslo.Diky moc ![]()