Jak přidat titulky k filmu na tabletu

1666
4.3.14 22:04

Jak pridat titulky k filmu na tabletu

Ahoj, tak jsem dostala tablet a rada bych si na nem poustela filmy v puvodnim zneni s pridanyma titulkama, ale vubec nevim jak na to :think: Na notasu to jenom pretahnu do videa a je to…Ale tady se mi titulky stahujou do OfficeSuite a tam se nedaji ani prejmenovat a kdyz si je stahnu rovnou prejmenovany z notase tak nevim kam je ulozit a nasledne je k videu pridat :oops: :roll: Mam MXplayer prehravac a tablet Prestigio quattro.Budu rada kdyz me nekdo navede krok za krokem.Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
378
4.3.14 22:14

Hm, já koukám pomocí VLC a tam se mi titulky dostanou do filmu samy. Zkus použít tenhle přehrávač, pokud ti půjde (mám jiný tablet, tak si nejsem jistá, jestli je VLC player i pro ten tvůj systém ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
4.3.14 22:24

Ok, tak si stahnu VLC, jenom se jeste zeptam kdyz si stahujes ty titulky kam si je ukladas, do jaky slozky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.3.14 22:27

Jo, to se mě ptáš moc, mě se to všechno stahuje do stejný složky Stahování :D Přiznám se, že jsem si tam nic moc nenastavovala, mám tablet jen jako doplněk k PC, když chceme s přítelem dělat každý něco jiného online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.3.14 22:28

Jo a úplně nejlepší je sehnat si film rovnou s titulkama uvnitř ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.3.14 23:07

Nevím teda, jak je to na tabletu, ale v notebooku to dělám tak, že

1. film i titulky se musí stejně jmenovat (pozor pokud je vidět koncovka - typ souboru, abyste to nepřepsaly)
  2. oboje musí být uloženo ve stejné složce (je jedno v jaké, prostě jen aby to bylo pohromadě)
  3. otevřu přehrávač a film je i s titulkama :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
5.3.14 07:46

@Stensa
Přehrávač mám stejný, titulky pojmenuju stejně jako film, ale s jinou příponou. Dám do stejné složky (movies) a jede to. Máme Asus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
5.3.14 08:23

Tak jsem to nakonec udelala v tom VLC, v MX mi to, proste neslo.Diky moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák