Tablet pro pětiletého

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1336
29.8.13 22:32

@verulicek ale to tak bylo vzdycky ze každé dítě chce to co vidí u druhých a zkus mi vyvrátit, že to tak není!???jenom dříve to byla panenka barbie nebo auto co já vím jaké a dneska jé to tablet..psp či různé technicke vymozenosti..tak to prostě jé…pokrok se nedá zsstavit…ale to už jsem tu psala :)

• načítám...
22051
29.8.13 22:33
@Fjodorka píše:
Jo, to si myslím také. Mně se nelíbí, jak tu někteří zastánci mluví o nepostradatelnosti takové věci. Ale také se mi nelíbí, když „nezastánci“ automaticky mluví o dětech závislých na technických hračkách.

Ono je to hlavně o tom, umět nazývat věci pravými jmény.

Když už svému dítěti pořídím tablet, měla bych vědět, z jakého důvodu - a být k především sama k sobě upřímná. Být schopná říct „ano, mohla bych si s ním to pexeso zahrát sama - ale nechce se mi / nemám na to čas / cokoli - sám se zabavit neumí, ještě je malý / nedokázala jsem ho to zatím naučit / cokoli“.

V dnešní době univerzální výmluva „je jiná doba, moderní technologie děti musejí mít a umět“ je směšná… a smutná.

• načítám...
20849
29.8.13 22:34

Osobní spory do diskuze nepatří, řešte si je přes SZ a neničte diskuzi k tématu.

Díky,
Monika

• načítám...
11439
29.8.13 22:34

@gina76 Tak to není ale fakt důvod to pořizovat, že to děcka chtějí, protože to má Franta od vedle :roll:

• načítám...
chatwenna
29.8.13 22:38
@BohunkaP píše:
Ono je to hlavně o tom, umět nazývat věci pravými jmény.

Když už svému dítěti pořídím tablet, měla bych vědět, z jakého důvodu - a být k především sama k sobě upřímná. Být schopná říct „ano, mohla bych si s ním to pexeso zahrát sama - ale nechce se mi / nemám na to čas / cokoli - sám se zabavit neumí, ještě je malý / nedokázala jsem ho to zatím naučit / cokoli“.

V dnešní době univerzální výmluva „je jiná doba, moderní technologie děti musejí mít a umět“ je směšná… a smutná.

A co treba radost…?

• Upravit
17630
29.8.13 22:39

Tak pexeso hrajeme s mladou na tabletu spolu. Sice to není ono, jak to papírové, ale to je věčně poztrácené, žádné snad nemáme doma kompletní :roll:

• načítám...
1336
29.8.13 22:41

@Fjodorka já ji to neporizuju z tohoto duvodu..prostě vidím že ji to baví..když jsme u kamaradek…v životě mi anií neřekla že to chce…to jé jen moje rozhodnuti

• načítám...
Nestacim se divit
29.8.13 22:42

Jeste doplnim, aby nedoslo k mylnym zaverum, ze urcite nepovazuji tablet za nepostradatelny a ze dite se muze ucit i jinak. Ale pokud ho doma mame, tak ho rada pujcim, aby se naucila neco noveho. A pokud ho zakladatelka muze koupit a doma ho jeho rodice nemaji, tak proc ne, darek je to urcite dobry. Myslim, ze vetsina zasadnich negativnich nazoru vyplyva z neznalosti. Nez jsme ho koupili, tak jsem to povazovala za zbytecne drahou blbost, kterou nepotrebujeme. Ale pokud to clovek umi spravne vyuzit a pouzit, tak je to nejen zabavna hracka, ale i prakticky pracovni a vyukovy nastroj.

• Upravit
11439
29.8.13 22:43

@gina76 Tak to pak nechápu tvůj předchozí příspěvek… To měl nebo neměl být argument proč to pořídit?

• načítám...
20849
29.8.13 22:43

Na žádost zakladatelky diskuzi uzamykám.

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová