Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@colafit Ano, byly tu takové názory… a ten můj je mnohem liberálnější a přesto jsem za něj urážena
Já jsem tu jedna z mála, která nekritizuje vlastnictví ani absenci tabletu, jen ho nechci k sobě domů a přesto… no nic, chápeš, co tím chci říct ![]()
Proč by se směla bavit jen ona námi? Mně to také baví, nerozčiluje, už mě i bolí tváře od úsměvu - a to nekecám, při čtení se prostě usmívám ![]()
A sedím tu pořád, protože jsem sama doma (neschopenka, těhotenství), takže se flákám, dokud můžu ![]()
Příspěvek upraven 29.08.13 v 15:28
@Fjodorka píše:
Asi k tomu mám důvod - tys mě začala urážet za mé názory a to, že píšeš jako negramot je holt fakt, ne urážka z mé strany… Navíc tvá absolutní neschopnost odpovídat na dotazy konkrétně je prostě napřesdržku. Je mi líto.Takže zmYz, jak si slibovala.
Už jsem te nahlasila, když te někdo poprosi, abys dále nereagovala a ty pokracujes v útocích v osobní rovině - Davej si na to pozor, je to sranda, diskuze.
@123l píše:
Už jde te nahlasila, když te někdo poprosi, abys dále nereagovala a ty pokracujes v útocích v osobní rovině - Davej si na to pozor, je to sranda, diskuze.
My tě také prosily, abys šla pryč, když si to slíbila a ty nic a přesto tě nikdo nenahlašuje.
No, když si to neumíš vyřešit sama, tak mě nahlaš, co mám dělat ![]()
@Fjodorka píše:
My tě také prosily, abys šla pryč, když si to slíbila a ty nic a přesto tě nikdo nenahlašuje.No, když si to neumíš vyřešit sama, tak mě nahlaš, co mám dělat
Proc bych měla chodit pryč?
@123l píše:
Proc bych měla chodit pryč?
Já nevím, proč si to říkala, že myzíš. Nikdo tě nevyháněl, mně tu nevadíš ![]()
@chatwenna Ahoj, nečetla jsem si (raději) příspěvky ostatních ale za mě píšu že to je super dárek
Mám doma 3 letou dceru a tablet ovládá od 2 let..Není na tom celé odpoledne, ani hodiny, vydrží tak 30 minut a to jí stačí a navíc tam má nahrané hry u kterých musí přemýšlet, nebo se učí na zvířátkách angličtinu. Pořídili jsme ho na cestu letadlem, kde si 3 hodiny zkrátila pohádkami a hrami..Když už je nejhůře, vytáhne se tablet a jízda v autě (cestujeme 1-2× týdně cca 1 hodinu) je pak lepší.. Sousedčina dcera si na něm hraje taky a má 7.Vydrží tam teda déle ale na hodiny denně se to taky nedá počítat!! Jsme v roce 2013 a děti prostě musí jít s dobou a které nepůjde bude ve škole akorát tak pro smích..Dcera tráví čas venku, na zahradě, na písku, na výletech, tablet denně není, ale je doma a jsem za něj ráda. Takový autista by ho doma měl mít automaticky a nejen on, hodně mentálně postižených dětí a proč?? rozvíjejí se tím..Toť názor moderní maminky..
@Fjodorka píše:
Já nevím, proč si to říkala, že myzíš. Nikdo tě nevyháněl, mně tu nevadíš
No tak vidíš, prostě mi to nedalo a chtěla jsem diskutovat dál. A mimochodem jsem se vzdálila a teď jsem znovu přispěla. Tak me prosím uz neres a uz vůbec netahej svůj problém do dalších diskusí a neobtěžuj me. Davej si na to pozor je to jen diskuze, neměla by přesáhnout do osobního napadání.
Já bych synovci tablet nekupovala.. Přijde mi to, že když už to někdo chce pro své dítě, tak to má koupit rodič..
@NikiNaty píše:
@chatwenna Ahoj, nečetla jsem si (raději) příspěvky ostatních ale za mě píšu že to je super dárekMám doma 3 letou dceru a tablet ovládá od 2 let..Není na tom celé odpoledne, ani hodiny, vydrží tak 30 minut a to jí stačí a navíc tam má nahrané hry u kterých musí přemýšlet, nebo se učí na zvířátkách angličtinu. Pořídili jsme ho na cestu letadlem, kde si 3 hodiny zkrátila pohádkami a hrami..Když už je nejhůře, vytáhne se tablet a jízda v autě (cestujeme 1-2× týdně cca 1 hodinu) je pak lepší.. Sousedčina dcera si na něm hraje taky a má 7.Vydrží tam teda déle ale na hodiny denně se to taky nedá počítat!! Jsme v roce 2013 a děti prostě musí jít s dobou a které nepůjde bude ve škole akorát tak pro smích..Dcera tráví čas venku, na zahradě, na písku, na výletech, tablet denně není, ale je doma a jsem za něj ráda. Takový autista by ho doma měl mít automaticky a nejen on, hodně mentálně postižených dětí a proč?? rozvíjejí se tím..Toť názor moderní maminky..
Jo kdyz jsem byla s klukem v nemocnici, tak yo tam dětská psycholožka ukazovala maminkam na sezenich a zrovna maminka co byla se mnou na pokoji mi u oběda vyprávěla, jak se její kluk rozmluvil u tabletu a úžasně mu to svedsilo tak ze pry doma musi uhodit na chlapa a pořídí ho. Programy pro deti ji uchvatily.
@NikiNaty s tvým názorem tě respektuju, ale musím napsat, že máš stejný názor jak švagrová s těmi hrami a kde co, a když jsem se tady na hřišti ptala maminek, tak je to velmi velký omyl, že děti ve škole neumí spo čítače a smějí se.. Ono totiš žádné tablet nemá, většinou kouknou na PC k rodičům a i tak se to naučí..
Ale samozřejmě nechci rýpat, jenom si mě připoměla to, že nám švagrová vyčítala, že nenecháme kluka ve 4 hrát hry, že se mu budou smát, že neumí na PC, její kluk valí hry a náš umí lepší jak on, protože mu táta na PC ukazuje spíš programy co a jak- umí si zapnout písničky, pohádky spíš technické věci než hry..
@123l Až ty ze mě nebudeš dělat burana, omezence a pralesního člověka kvůli takové kravině, jakože mé dítě nebude mít tablet (aniž bych jiným dětem upírala právo na jeho vlastnictví), nebudu mít ani já důvod se smát tobě za tvé nedostatky ![]()
Nevím, proč bys ty měla mít přednostní právo na urážení lidí a ostatním za to samé vyhrožovat. Nebuď pokrytecká a nebude problém…
No jánerada se tady přu, ale můžu upřímně říct, že znám málo maminek co jejich děti mají tablet! Snad dvě s většího množství a to je tablet rodinný..
Opravdu si myslím, že je to velký mýtus, že ho dítě mít musí!!! jinak se mu budou smát a nebude umět na PC.. přijde mi to jako nesmysl..
V dnešní době snad každá rodina vlastní PC, tak se dá naučit všechno..Samozřejmě kdo koupí, toho neodsuzuju, ale zase mi přijde, to stavět, kdo ho nemá, že dítě nebude umět nic a bude k posměchu… ![]()
@123l
hmm moje dítě v 8měsících chodí heč
…stejně to pro mě není důvod kupovat mu tablet…co plavat umí? a jezdit na kole?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mohu se zeptat, jak dětem vysvětlujete, že ony nemají na pc být a vy sedíte u emimina (jak jen to přínosně strávený čas!
)?