Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na hlídání přes noc kolem roku (byli jsme u nich, já šla pařit
). Takže jestli máš možnost, klidně to zkus. určitě to není nic špatného.. Můj kluk jezdí k babi pravidelně od 3 let na 14 dní a pohoda..
Tak nebudu sama, musíme mít chvíli s manželem i trochu relaxu.
@levmah28 píše:
Já mám z toho pocit, že jsem krkavčí matka
a proč?
jen si to užij, jednou za čas je třeba si oddechnout. navíc jak čtu, tak bude relax s manželem, aji to třeba, no ni ![]()
Příspěvek upraven 20.08.13 v 11:36
Poprvé to bylo asi před necelýma dvěma měsíci takže v cca. 7. měsících, kámošky mě šly „vyvenčit“ do clubu a byla to paráda ![]()
Starší ve 21 měsících, musela jsem do nemocnice a mladší si noc u prarodičů vybrečel v 18m…chtěl určitě dřív ![]()
Ja svedomi nemam, takze dcera byla pres noc u prarodicu pomerne brzy, tusim, ze kolem prvniho roku uz. Od cca dvou let travi treba prazdniny i 2 tydny v kuse - bez me pritomnosti - u prarodicu
Ale ona s tim nema problem, takze taky zalezi na tom, jak to snasi dite. U nas je zvykla, ba naopak, kdyz se s nima nevidi, styska se ji a chce jet k nim alespon na „otocku“ ![]()
Ve dvou letech, a to jsme rozváželi oznámení, a byli zpátky doma o půlnoci a už spal. Já nejsem zastánce toho ranného hlídání, když k tomu není fakt vážný důvod
Ahoj mi jsme dali na hlídání babičce dítka od roka na odpoledne a pak okolo 2 let na noc
Ale naše dcera je cestovatelka má snad kočovný předky
a syn ten je opak a je rád doma;-)
Jedem na prodloužený víkend s manželem, druhé líbánky, tak malý bude u babičky…18 měsíců mu bude v té době
jinak takové to párhodinové hlídání už zažil xkrát ![]()
Holky děkuji, já jsem bez něho ještě nebyla dýl jak 6 hodin ![]()
Ahoj dámy

Chci se zeptat kdy vám svědomí dalo nebo muselo dát, že jste daly babičkam svou ratolest? Chceme aspoň na jednu noc a den vypnout. Malému bude rok a půl. Jak jste to měly vy?