Tabletky Maca

1593
11.5.13 08:35

Tabletky Maca

Ahoj holky, mate nektera zkusenosti s tabletkama Maca? jestli ano tak za jak dlouho po brani techto prasku jste otehotneli? bereme je s pritelem 3 den tak by me zajimalo jestli funguji :) jinak se o mimi snazime pres 1 rok a skoro 3 mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4932
11.5.13 08:42

@ivulkaKM manzelovi se po n7ch spermiogram nijak nezlepsil. Ale mam dve kamaradky, ktere snad mesic nebo dva pote co to zacali s partnery brat otehotnely. Prodavaji se kazdopadne ruzne koncentrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
11.5.13 08:52

Po tak dlouhé době bych šla k lékaři. Je-li zdravotní problém tak Maca nepomůže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
11.5.13 10:24

@ivulkaKM Maca je dobrá, u nás třeba spermiogram zvýšil znatelně, ale trvá to, spermatogeneze je 3 měsíce, takže nejméně za tři měsíce, ale spíš půl roku, než je výsledek znát. A po této době bych Vás problém raději řešila u dr. To asi MAca nevyřeší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
11.5.13 18:15

My ji brali 3 mesice a nic…Teda nevim co spermio, pritel byl sice na vysetreni a bylo vse v poradku ale nevim jestli to bylo Macou…Takze pro mne je to reklama… :zed: Take se snazime rok a nejak to nejde, ale urcite to zacni resit, vono je to lepsi driv nez pozdej…

• Citovat
  • Upravit
1593
11.5.13 19:28

Přítel ma taky špatný spermiogram. Jestli ted dostanu MS tak jdu na gyndu buď pro papír do CAR nebo me poradne vyšetři. Ja mam štítnou zlazu v poradku i hormonalni profil akorat mam více muzskych hormonu a mam delší dělohu. Uvidime. Ale dekuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
24.7.13 15:02

@ivulkaKM Ivuš,mě se zdá, že mi hodně pomohly ty zelené potraviny, co jsem si v únoru od Monči objednala.. :palec: Je to drahý jak sviňa, ale fakt si myslím, že to trošku pomohlo, protože to bral i můj :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.10.18 10:11

maca

zkoušela jsem macu v prášku, ta je strašně hnusná :? doporučuji si ji koupit jedině v tbl. nevím,jestli se podařilo díky těmto tabletkám nebo tím,že začalo léto a soustředila jsem se víc na dovolené a akce,ale po 3 měs užívání už jsem měla // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí