Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mate nektera zkusenosti s tabletkama Maca? jestli ano tak za jak dlouho po brani techto prasku jste otehotneli? bereme je s pritelem 3 den tak by me zajimalo jestli funguji
jinak se o mimi snazime pres 1 rok a skoro 3 mesice
@ivulkaKM manzelovi se po n7ch spermiogram nijak nezlepsil. Ale mam dve kamaradky, ktere snad mesic nebo dva pote co to zacali s partnery brat otehotnely. Prodavaji se kazdopadne ruzne koncentrace.
Po tak dlouhé době bych šla k lékaři. Je-li zdravotní problém tak Maca nepomůže..
@ivulkaKM Maca je dobrá, u nás třeba spermiogram zvýšil znatelně, ale trvá to, spermatogeneze je 3 měsíce, takže nejméně za tři měsíce, ale spíš půl roku, než je výsledek znát. A po této době bych Vás problém raději řešila u dr. To asi MAca nevyřeší ![]()
My ji brali 3 mesice a nic…Teda nevim co spermio, pritel byl sice na vysetreni a bylo vse v poradku ale nevim jestli to bylo Macou…Takze pro mne je to reklama…
Take se snazime rok a nejak to nejde, ale urcite to zacni resit, vono je to lepsi driv nez pozdej…
Přítel ma taky špatný spermiogram. Jestli ted dostanu MS tak jdu na gyndu buď pro papír do CAR nebo me poradne vyšetři. Ja mam štítnou zlazu v poradku i hormonalni profil akorat mam více muzskych hormonu a mam delší dělohu. Uvidime. Ale dekuji za názory.
@ivulkaKM Ivuš,mě se zdá, že mi hodně pomohly ty zelené potraviny, co jsem si v únoru od Monči objednala..
Je to drahý jak sviňa, ale fakt si myslím, že to trošku pomohlo, protože to bral i můj ![]()
zkoušela jsem macu v prášku, ta je strašně hnusná
doporučuji si ji koupit jedině v tbl. nevím,jestli se podařilo díky těmto tabletkám nebo tím,že začalo léto a soustředila jsem se víc na dovolené a akce,ale po 3 měs užívání už jsem měla // ![]()