Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Chtěla bych nějak zkrátit čas při čekání po dnešním ET. Vůbec nevím, jak to ty dva týdny do testování vydržím. Člověk ro to udělá všechno, co je v jeho silách a teď musí jen čekat. budu moc ráda, když napíšete.
Rose ![]()
@DesertRose Ahoj, neboj vydržíš to v pohodě, musíš, jsou to nervy, vím co prožíváš, já jsem to prožívala minulý rok říjnu, držím ti palce at ti to vyjde
@DesertRose ahojky, mě to utíkalo rychle neboť jsem chodila do práce a nebyl čas se sledovat. Tento měsíc jdu do druhého IVF také, tak držím palce ať se zadaří a za 9 měsíců maš zdravé miminko v náručí. ![]()
@DesertRose Ahojky, ja byla v patek a nervy uz mam strasny. Je to 3. KET, tak doufam, ze se konecne povede. A co ty? Lezis doma nebo chodis do prace?
@Réza Jé tak v to doufám
A co to tvoje první IVF, jaké to bylo?
@smiley1 Ahoj Smiley, no já ležím doma. Dneska první den a už m to nebaví
Tak se pořád něčím cpu a snažím se hodně pít. Tak to už za týden budeš dělat testík, nebo na kdy to plánuješ? A ty ležíš nebo musíš do práce??
@Réza Rézi a kdy začneš stimulovat? Koukám ale, že na fotce už jednoho krásného mrňouska máš ![]()
Všechno proběhlo rychle a bez komplikací, vlastně něž sem si to všechno uvědomila, tak jsem byla těhotná. Tím, že jsem chodila do práce mi uteklo i rychle celé těhotenství a najednou jsem měla doma malý uzlíček, který za ten prvotní strach z injekcí do břicha rozhodně stál. Snaž se normálně fungovat, hlaď si pupíček a věř, že to dobře dopadne ![]()
@DesertRose píše:
@Réza Jé tak v to doufámA co to tvoje první IVF, jaké to bylo?
@DesertRose píše:
@Réza Rézi a kdy začneš stimulovat? Koukám ale, že na fotce už jednoho krásného mrňouska máš
Příspěvek upraven 19.08.13 v 16:22
@DesertRose Ja lezela prvni dva dny, pak uz me to nebavilo
. Nervy ale pracuji, at delam co delam…
@Réza píše:
Všechno proběhlo rychle a bez komplikací, vlastně něž sem si to všechno uvědomila, tak jsem byla těhotná. Tím, že jsem chodila do práce mi uteklo i rychle celé těhotenství a najednou jsem měla doma malý uzlíček, který za ten prvotní strach z injekcí do břicha rozhodně stál. Snaž se normálně fungovat, hlaď si pupíček a věř, že to dobře dopadne
Moc Ti to přeji a věřím, že se ti to povede i nyní
Těch injekcí jsem se taky bála ale nakonec to nebylo tak strašé, jen ty poslední dny jsem měla trochu alergickou reakci na Cetrotide.. ![]()
@smiley1 No asi to taky moc dlouho nevydržím
Zatím ale polehávám a brousím tady po diskuzích ![]()