Čekání po IVF 2013

133
9.5.13 22:04

Čekání po IVF 2013

Ahoj holky. Chtěla bych nějak zkrátit čas při čekání po dnešním ET. Vůbec nevím, jak to ty dva týdny do testování vydržím. Člověk ro to udělá všechno, co je v jeho silách a teď musí jen čekat. budu moc ráda, když napíšete.
Rose :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
375
9.5.13 22:08

@DesertRose Ahoj, neboj vydržíš to v pohodě, musíš, jsou to nervy, vím co prožíváš, já jsem to prožívala minulý rok říjnu, držím ti palce at ti to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
9.5.13 22:23

@DesertRose ahojky, mě to utíkalo rychle neboť jsem chodila do práce a nebyl čas se sledovat. Tento měsíc jdu do druhého IVF také, tak držím palce ať se zadaří a za 9 měsíců maš zdravé miminko v náručí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
9.5.13 22:46

@DesertRose Ahojky, ja byla v patek a nervy uz mam strasny. Je to 3. KET, tak doufam, ze se konecne povede. A co ty? Lezis doma nebo chodis do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
10.5.13 00:34

@Mouranek Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
10.5.13 00:35

@Réza Jé tak v to doufám :srdce: A co to tvoje první IVF, jaké to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
10.5.13 00:36

@smiley1 Ahoj Smiley, no já ležím doma. Dneska první den a už m to nebaví :-D Tak se pořád něčím cpu a snažím se hodně pít. Tak to už za týden budeš dělat testík, nebo na kdy to plánuješ? A ty ležíš nebo musíš do práce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
10.5.13 00:38

@Réza Rézi a kdy začneš stimulovat? Koukám ale, že na fotce už jednoho krásného mrňouska máš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
10.5.13 06:37

Všechno proběhlo rychle a bez komplikací, vlastně něž sem si to všechno uvědomila, tak jsem byla těhotná. Tím, že jsem chodila do práce mi uteklo i rychle celé těhotenství a najednou jsem měla doma malý uzlíček, který za ten prvotní strach z injekcí do břicha rozhodně stál. Snaž se normálně fungovat, hlaď si pupíček a věř, že to dobře dopadne ;)

@DesertRose píše:
@Réza Jé tak v to doufám :srdce: A co to tvoje první IVF, jaké to bylo?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
10.5.13 06:40
@DesertRose píše:
@Réza Rézi a kdy začneš stimulovat? Koukám ale, že na fotce už jednoho krásného mrňouska máš :srdce:

Příspěvek upraven 19.08.13 v 16:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
10.5.13 09:39

@DesertRose Ja lezela prvni dva dny, pak uz me to nebavilo ;). Nervy ale pracuji, at delam co delam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
10.5.13 10:36
@Réza píše:
Všechno proběhlo rychle a bez komplikací, vlastně něž sem si to všechno uvědomila, tak jsem byla těhotná. Tím, že jsem chodila do práce mi uteklo i rychle celé těhotenství a najednou jsem měla doma malý uzlíček, který za ten prvotní strach z injekcí do břicha rozhodně stál. Snaž se normálně fungovat, hlaď si pupíček a věř, že to dobře dopadne ;)

Moc Ti to přeji a věřím, že se ti to povede i nyní :mavam: Těch injekcí jsem se taky bála ale nakonec to nebylo tak strašé, jen ty poslední dny jsem měla trochu alergickou reakci na Cetrotide.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
10.5.13 10:36

@smiley1 No asi to taky moc dlouho nevydržím :-D Zatím ale polehávám a brousím tady po diskuzích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí