Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děvčata je tu někdo, kdo plánuje od června také otěhotnět? ![]()
@prcekniky píše:
Děvčata je tu někdo, kdo plánuje od června také otěhotnět?
Já, jdu na ivf, tak v to moooc doufáme ![]()
@prcekniky píše:
@Jančakecalka Na první ivf?
Ano, na 1.ted máme za sebou 4 inseminace a nic, tak snad se to ivf povede ![]()
@prcekniky píše:
@Jančakecalka Budu držet palečky
Moc děkuju
Vy se snažíte přirozeně? Jak dlouho? A první dítko?
@Jančakecalka píše:
Moc děkujuVy se snažíte přirozeně? Jak dlouho? A první dítko?
Bude to první mimčo. Ještě jsme nezačali - až od června. Tak jsme se dohodli. Partner by začal klíďo hned
Ale v srpnu budeme mít svatbu, tak jsem chtěla, abych byla max. ve 3. měsíci. Vím, že pravděpodobnost, že se to povede hned první měsíc je malá…ale…nikdy neříkej nikdy
Jee, tak vam obema preju hodne uspechu! My na to jdem od cervna taky.
Mame ted 5,5 mesicni mimco, ale chcem hned druhy, at se nenudime ![]()
@Mrňátko píše:
Jee, tak vam obema preju hodne uspechu! My na to jdem od cervna taky.Mame ted 5,5 mesicni mimco, ale chcem hned druhy, at se nenudime
Tý jo, to jdete na druhé rychle ![]()
@Mrňátko Ale jo, máš pravdu - já to budu mít asi stejně, když to vyjde. Chtěla bych být doma s prvním 2 roky a pak rovnou zůstat s dalším další 2 roky…a pak možná s třetím. Ale to si dám mezi tím asi pauzu ![]()
@prcekniky píše:
@Jančakecalka A vy zkoušíte první mimčo?
Ne ne, my už má doma téměř 4 letou cácorku, takže bychom moc chtěli druhé, ale už lonského léta jezdíme do gennetu a nic, byli 4 pokusy iui, ale nevyšel ani jeden, tak snad to ivf se povede. Lucinku máme také z iui-tehdy to bylo na první pokus, hold, ted to nejde, ale věřím, že to vyjde ![]()
@prcekniky píše:
Bude to první mimčo. Ještě jsme nezačali - až od června. Tak jsme se dohodli. Partner by začal klíďo hnedAle v srpnu budeme mít svatbu, tak jsem chtěla, abych byla max. ve 3. měsíci. Vím, že pravděpodobnost, že se to povede hned první měsíc je malá…ale…nikdy neříkej nikdy
Tak to chápu, když máte ještě v plánu svatbu ![]()
Hele, moje kámoška brala HA od 16 let v kuse 10 let a pak jí vysadila a hned 1 měsíc byla těhotná, takže se to třeba podaří i vám ![]()
@Jančakecalka Snad jo, ale já už ha neberu skoro rok…v červenci to bude rok, tak věřím, že už se z toho tělo vzpamatovalo ![]()
Jj, já jsem v tomhle asi staromódní, ale chci mít miminko do rodiny, ne jen tak žít,, na hromádce´´
Tak vám budu držet palečky, aby Lucinka měla brzy brášku nebo sestřičku ![]()