Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Věrka9 Já jsem kupovala za 79 Kč 7 testů. Tak to není zase tak strašny, když víš, kdy přibližně testovat
Ahojky holky,
rada bych se přidala, chceme se snažit od června 2013, tak pojdme čekat spolu, at nam to hezky vyjde ![]()
@dreana píše:
Ahojky holky,rada bych se přidala, chceme se snažit od června 2013, tak pojdme čekat spolu, at nam to hezky vyjde
Super
![]()
Edit: A už to zkoušíte nebo teprve začnete v červnu?
Příspěvek upraven 22.05.13 v 07:21
Ahoj, můžu se přidat?
Taky chceme zkoušet druhé. Máme 23m holčičku, tak jsme si řekli, že by jsme to mohli začít zkoušet.
Přesně před rokem jsme začali, no a v červnu v půlce plánujeme to všem rict, že je nastekano. Dle naseho motokamarada
Ahojky včichni,
moc děkuji za přijetí. Dohodli jsme se včera s manžílkem že není na co čekat, ale jeste jsme první snaženíčko nestihli
))
Jinak naše první, je mi 24 let (ok, za 14 dní mi bude 25 let) a manžílkovi bude zachvilku 26 let. Jsme spolu letos 8 let, manželé 5 let.
Holky, blbý dotaz, taky jste strašně nervozní? Ja si připadám jako na Bunjeejumpu, nebo jak se to píše. nemužu se dočkat až skočím, ale strachy mě asi hrábne..
![]()
@dreana Já si ani nervózní nepřipadám ![]()
Spíš se strašně těším a doufám, že nám to vyjde co nejdříve ![]()
Já se strasne tesim, ale na druhe strane mi jde o starsi, ted nas ma pro sebe a az prijde sourozenec bude to jine…
@dreana taky jsem byla nervozní, když jsme se začali snažit, taková plná očekávání… ale pak když to nešlo, tak časem už je to pro mě takovej normál
, ale samozřejmě se těším ![]()
Ahoj holky, cerven za dverma ![]()
@dreana Citila jsem se presne tak, kdyz jsme se sli snazit o prvni. Prirovnani k bangeejumpingu je vystizne
Byla jsem natesena, ale mela jsem i strach, vubec jsem nevedela, do ceho se to vlastne poustim ![]()
Ted je to jine, jak pise bublinek, ted mam taky spis obavu o prcka. Nas je jeste dost malinkej, ted mu bylo pul roku, nebude chapat, ze se najednou musim venovat miminku. Chvilku jsem myslela, ze vymeknu a odlozime to, ale asi do toho fakt pujdem. Uz se tesim.
Bylo by to super, kdyby to vyslo.
Ahoj děvčata
Také se k vám přidám. Snažení jsme o měsíc posunuli vpřed. Máme totiž ještě 10 dní dovču a tudíž klid na tulení. A hlavně nemusíme řešit naše často rozdíné směny. A to počasí stojí taky za prd. Lepší zůstat v pelíšku a tulit se
Řekli jsme si tedy, že do toho už půjdeme teď. Takže všem držím pěstičky, aby nám to v tom červnu vyšlo ![]()
Je to náš první měsíc snažení. Teď mám 1 cyklus čištění po vysazení HA za sebou.
Jinak je mi 27 a tohle bude naše první mimčo. Taky si trochu připadám jako před bangeejumpingem. To je přesné pojmenování. Strašně se těším, ale zároveň se obávám co mě čeká. Mám nakoupené zase ovutesty a už druhý den testuju. Chci aby to vyšlo napoprvé, tak to chci vychytat. Pokud se ale nezadaří, tak tomu necháme dále volný průběh. Už jsem testovala minulý měsíc a chytla jsem ovu až 21.DC. Proto jsem je zase koupila abych přibližně věděla. Dočetla jsem se že každý cyklus u jedné ženy může být rozdílný.
Tak se těším na to, jak tu budeme postupně či najednou těhotnět ![]()
Ahoj @Tanik86,
Krasne si uzijte dovcu se vsim vsudy a taky drzim palecky
Kde jste?
Ahojky holky. můžu se přidat? my sice začaly zkoušet další mimi ted v květnu ale už vím, že se nezadařilo. takže doufám v červen.