Plánujete také miminko od června 2013?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3441
21.5.13 09:51

@Věrka9 Já jsem kupovala za 79 Kč 7 testů. Tak to není zase tak strašny, když víš, kdy přibližně testovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
21.5.13 21:10

Ahojky holky,

rada bych se přidala, chceme se snažit od června 2013, tak pojdme čekat spolu, at nam to hezky vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
22.5.13 07:12
@dreana píše:
Ahojky holky,rada bych se přidala, chceme se snažit od června 2013, tak pojdme čekat spolu, at nam to hezky vyjde :kytka:

Super :palec: :hug:
Edit: A už to zkoušíte nebo teprve začnete v červnu?

Příspěvek upraven 22.05.13 v 07:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
22.5.13 07:19

@dreana Ahój :mavam: Bude první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
22.5.13 07:27

Ahoj, můžu se přidat?
Taky chceme zkoušet druhé. Máme 23m holčičku, tak jsme si řekli, že by jsme to mohli začít zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
22.5.13 07:46

@bublinek Jasně, to víš že jo :hug: Ahoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fugilinka
22.5.13 07:48

Přesně před rokem jsme začali, no a v červnu v půlce plánujeme to všem rict, že je nastekano. Dle naseho motokamarada

• Citovat
  • Upravit
1598
22.5.13 17:12

Ahojky včichni,

moc děkuji za přijetí. Dohodli jsme se včera s manžílkem že není na co čekat, ale jeste jsme první snaženíčko nestihli :o))

Jinak naše první, je mi 24 let (ok, za 14 dní mi bude 25 let) a manžílkovi bude zachvilku 26 let. Jsme spolu letos 8 let, manželé 5 let.

Holky, blbý dotaz, taky jste strašně nervozní? Ja si připadám jako na Bunjeejumpu, nebo jak se to píše. nemužu se dočkat až skočím, ale strachy mě asi hrábne.. :)) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
22.5.13 18:00

@dreana Já si ani nervózní nepřipadám :nevim:
Spíš se strašně těším a doufám, že nám to vyjde co nejdříve :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
22.5.13 19:06

Já se strasne tesim, ale na druhe strane mi jde o starsi, ted nas ma pro sebe a az prijde sourozenec bude to jine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
22.5.13 19:41

@dreana taky jsem byla nervozní, když jsme se začali snažit, taková plná očekávání… ale pak když to nešlo, tak časem už je to pro mě takovej normál :-), ale samozřejmě se těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
30.5.13 22:55

Ahoj holky, cerven za dverma :mavam:
@dreana Citila jsem se presne tak, kdyz jsme se sli snazit o prvni. Prirovnani k bangeejumpingu je vystizne :lol: Byla jsem natesena, ale mela jsem i strach, vubec jsem nevedela, do ceho se to vlastne poustim :lol:
Ted je to jine, jak pise bublinek, ted mam taky spis obavu o prcka. Nas je jeste dost malinkej, ted mu bylo pul roku, nebude chapat, ze se najednou musim venovat miminku. Chvilku jsem myslela, ze vymeknu a odlozime to, ale asi do toho fakt pujdem. Uz se tesim. :) Bylo by to super, kdyby to vyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6076
31.5.13 01:32

Ahoj děvčata :mavam: Také se k vám přidám. Snažení jsme o měsíc posunuli vpřed. Máme totiž ještě 10 dní dovču a tudíž klid na tulení. A hlavně nemusíme řešit naše často rozdíné směny. A to počasí stojí taky za prd. Lepší zůstat v pelíšku a tulit se :hug: Řekli jsme si tedy, že do toho už půjdeme teď. Takže všem držím pěstičky, aby nám to v tom červnu vyšlo :kytka:
Je to náš první měsíc snažení. Teď mám 1 cyklus čištění po vysazení HA za sebou.
Jinak je mi 27 a tohle bude naše první mimčo. Taky si trochu připadám jako před bangeejumpingem. To je přesné pojmenování. Strašně se těším, ale zároveň se obávám co mě čeká. Mám nakoupené zase ovutesty a už druhý den testuju. Chci aby to vyšlo napoprvé, tak to chci vychytat. Pokud se ale nezadaří, tak tomu necháme dále volný průběh. Už jsem testovala minulý měsíc a chytla jsem ovu až 21.DC. Proto jsem je zase koupila abych přibližně věděla. Dočetla jsem se že každý cyklus u jedné ženy může být rozdílný.
Tak se těším na to, jak tu budeme postupně či najednou těhotnět :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
31.5.13 01:46

Ahoj @Tanik86, :mavam: Krasne si uzijte dovcu se vsim vsudy a taky drzim palecky :) Kde jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
31.5.13 02:03

Ahojky holky. můžu se přidat? my sice začaly zkoušet další mimi ted v květnu ale už vím, že se nezadařilo. takže doufám v červen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí