Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mrňátko Právě že jsme pořád doma a prší a je hnusně. Vzali jsme si teď 14 dní dovču protože se manželův mistr v práci seknul a napsal mu místo týdne dva. Tak mám taky
Ale nikam nepojedem. Snad jen dnes odpol.do kina - je to větší kino asi 60 km od nás, tak aspoň nějaký vejlet. Manžel nedostal ani jeden týden dovči v červenci a srpnu, tak jsem doufali že si užijem spolu sluníčka a kola atd. a místo toho jsme zalezlí doma. Tak jsme místo července přesunuli snažení už na červen
Aspoň něco budeme dělat o téhle dovče.
![]()
@Tanik86 Jo takhle je to, ja to pochopila jako ze nekde jste na dovce. No tak se slunickem je to blby, no, tak at sviti doma a zadari se ![]()
@Mrňátko Díky moc
Ono to v červenci bude asi trochu hektické, tak proto jsme se rozhodli už teď. A jsme za to moc rádi ![]()
@prcekniky -dík ale u nás není o co stát. ono to není zas až tak růžové, bohužel. ![]()
Ahoj, mohu se mezi vás také přidat? ![]()
Od dubna jsme si přstali dávat pozor, ale zatím nic, tak doufám, že se třeba v červnu zadaří ![]()
Tak ráno BT rapidně klesla a ted už vím, že začínám nový cyklus ms dorazila, tak snad poslední.
Ahoj holky, prosím, jak se počítá z cyklu ovulace. začátek MS včera, díky.
Při prvním dítku, jsem vysadila antikoncepci a hned jsem otěhotněla, nijak jsem neřešila výpočet ovulace. Díky za radu
@bublinek - pokud víš jak dlouhý máš cyklus tak ovu bývá většinou v půli cyklu. ale může být i dřív i později. většinou se to pozná podle hlenu nebo podle ovu testů. já testuji cca od 10DC až do hlenu. no já ji mám okolo 19-21DC. je to různé, každá to má jiné.