Sny snažilky

15
11.5.13 07:44

sny snažilky

Ahoj drahé ženy :P, od března neberu HA a chceme se snažit od června. Od dubna se mi zdá živě porod a vidím, že porodím chlapečka i jak ho přítel drží v bílé zavinovačce :D, 2× se mi zdálo jak skládáme postýlku pro mimi a ted ve středu 8.5. se mi zdálo jak kupuji žlutý dudlík :D… Máte některé zkušenost s takovými sny? :lol: snad se mimíš povede ještě tento rok a to přeji všem snažilkám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
11.5.13 07:58
@Violett píše:
Ahoj drahé ženy :P, od března neberu HA a chceme se snažit od června. Od dubna se mi zdá živě porod a vidím, že porodím chlapečka i jak ho přítel drží v bílé zavinovačce :D, 2× se mi zdálo jak skládáme postýlku pro mimi a ted ve středu 8.5. se mi zdálo jak kupuji žlutý dudlík :D… Máte některé zkušenost s takovými sny? :lol: snad se mimíš povede ještě tento rok a to přeji všem snažilkám :srdce:

já ano, ale mně se většinou zdá o tom, že si dělám těhotenský test, a je negativní…takže ze života :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.5.13 08:04

Tak to se mi ještě nezdálo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
11.5.13 08:06

Ja mela takovehle sny, kdyz jsem otehotnela, ale jeste jsem o tom nevedela.

• Citovat
  • Upravit
15
11.5.13 08:30

Já myslela, že jsem těhu, ale od včera nastal jahodový týden :twisted: tak snad během května :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
11.5.13 08:36
@Violett píše:
Já myslela, že jsem těhu, ale od včera nastal jahodový týden :twisted: tak snad během května :)

nepsala jsi, že se chcete snažit od června? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.5.13 08:47

Jo, ale tak jen probíhají zkoušky :mrgreen: :mrgreen: což je asi mááálo. chlap říká pořádně začneme od června tak jsem zvědavá :mrgreen: samozřejmě, že chci nejraději hned :mrgreen: jen on je trochu moc plánovací :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
11.5.13 08:59
@Violett píše:
Jo, ale tak jen probíhají zkoušky :mrgreen: :mrgreen: což je asi mááálo. chlap říká pořádně začneme od června tak jsem zvědavá :mrgreen: samozřejmě, že chci nejraději hned :mrgreen: jen on je trochu moc plánovací :roll:

No mě by jen zajímalo, co se pak změní v tom červnu, když se vlastně „snažíte“ už teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.5.13 09:05

Že by si nebude dávat pozor jen 2× za měsíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
11.5.13 09:05
@Violett píše: Že by si nebude dávat pozor jen 2× za měsíc :mrgreen: