Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahoj holky chtěla jsem se zeptat neznáte některá tablety cabbageforte snad je to dobře napsaná jsou to nějaké zelné tablety na hubnutí(ze zelí) ačetla jsem že se po nich dá zhubnout ale chtěla bych slyšet nějáký názor napsat se může cokoli díky
Ahoj já si tyto tablety objednala ,zrovna dneska ráno mi přišli jí se to 3× denně 30 min. před jídlem už mám 3 v sobě tak uvidíme za 2 týdny
No zkusit se to musí
Pak napíšu jak mi to pomohlo
![]()
Ahoj tak dobře budu čekat na reakci pak napiš jestli si se třeba musela omezovat v jídle nebo cvičit díky držím palce ![]()
Ahoj
Ok pak vše důkladně popíšu jak to dopadlo snad budu psát jen samá pozitiva no ale uvidíme
![]()
Ahoj
Tak jsem tyto tablety užívala pravidelně každý den 30 min před jidlem k tom jsem ještě cvičila a výsledek je takový že jsem zhubla necelé dvě kila
Takže podle mého názoru je to škoda vyhozených peněz
Ale u toho zaruka vrácení penez tak uvidím jestli to pošlu zpet zda se mi aspon penizky vrati
Takže nedoporučuju
Zklamalo me to ![]()
za 14 dní 2 kila dole to není špatné ale tvrdí víc že a beztak jsi je asi shodila cvičením potřebuju shodit jěště 12Kg po tom císaři to prostě nejde a nejde
no tak budu pokračovat dál a třeba to za rok shodím
tak díky za info
jj asi to bude tim cvicnim tak zustatnu u nej to je jistejsi ja chci zhubnout jeste 7 kg
Tobe drzim palecky aby si to rychla zhodila a kdyby to neslo tak co zijem jenom jednou tak naco se trapit dietama a hladem
![]()
no to jo a ty deti za to stojí že nikdy jsem dietu nedrzela a nikdy nebudu hlidam si jidlo neprejidam se a nejim vecer tak snad neco dolů pujde pěkný den a pěkné cvičení
![]()