Tablety Cabbageforte

51
7.5.12 19:58

tablety cabbageforte

ahoj holky chtěla jsem se zeptat neznáte některá tablety cabbageforte snad je to dobře napsaná jsou to nějaké zelné tablety na hubnutí(ze zelí) ačetla jsem že se po nich dá zhubnout ale chtěla bych slyšet nějáký názor napsat se může cokoli díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14
17.5.12 23:48

Tablety cabbageforte

Ahoj já si tyto tablety objednala ,zrovna dneska ráno mi přišli jí se to 3× denně 30 min. před jídlem už mám 3 v sobě tak uvidíme za 2 týdny :-) No zkusit se to musí :-)Pak napíšu jak mi to pomohlo :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.5.12 19:49

Ahoj tak dobře budu čekat na reakci pak napiš jestli si se třeba musela omezovat v jídle nebo cvičit díky držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.5.12 00:36

.

Ahoj :) Ok pak vše důkladně popíšu jak to dopadlo snad budu psát jen samá pozitiva no ale uvidíme :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
2.6.12 19:19

Ahoj tak co jspou njáké kila dole? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.6.12 23:19

Ahoj :) Tak jsem tyto tablety užívala pravidelně každý den 30 min před jidlem k tom jsem ještě cvičila a výsledek je takový že jsem zhubla necelé dvě kila :-( Takže podle mého názoru je to škoda vyhozených peněz :-( Ale u toho zaruka vrácení penez tak uvidím jestli to pošlu zpet zda se mi aspon penizky vrati :-) Takže nedoporučuju :-( Zklamalo me to :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
4.6.12 08:09

za 14 dní 2 kila dole to není špatné ale tvrdí víc že a beztak jsi je asi shodila cvičením potřebuju shodit jěště 12Kg po tom císaři to prostě nejde a nejde :( no tak budu pokračovat dál a třeba to za rok shodím :) tak díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.6.12 13:23

jj asi to bude tim cvicnim tak zustatnu u nej to je jistejsi ja chci zhubnout jeste 7 kg :) Tobe drzim palecky aby si to rychla zhodila a kdyby to neslo tak co zijem jenom jednou tak naco se trapit dietama a hladem :-) :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.6.12 11:23

no to jo a ty deti za to stojí že nikdy jsem dietu nedrzela a nikdy nebudu hlidam si jidlo neprejidam se a nejim vecer tak snad neco dolů pujde pěkný den a pěkné cvičení :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková