Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobrý den, jaký doplněk je nejlepší na potlačení chutí k jídlu? Diterpex jsem zkoušela, ale minimální účinek. Máte nějaké vyzkoušené, osvědčené, které tablety zabraly vám?
@Zeoli stress mi k tomu nikdy nepomohl. Pevnou vůli nemám a motivace je nulová
potřebuju nějakou berličku od které se odrazit, co mi pomůže potlačit chuť k jídlu, pak to půjde
Nejíst prázdné kalorie a mít tak akorát bílkovin, sacharidů a tuků, plus nějakou tu vlákninu. Např. ovesné vločky dokáží zasytit skvěle, jsou extrémně levné a lehké na přípravu.
@Kvet1ka píše: Více
Lepší než potlačovat hlad je ten hlad nevyvolávat, Tj. dobře se najít už ráno a pak v tom pokračovat. Všechny holky z posilky a co chodí na zumbu si hlídají kalorie a makroživiny. Proto mají hodně chlapů, vypadají totiž zdravě a sexy.
Beru Garcinia Kambodgaia, ale oni žádný volně prodejný tabletky moc efekt nemají. Je to spíš placebo. Chce to hlavně vůli.
Pokud nemáš vůli a ani motivaci, tak to stejně nedáš a žádná kouzelná tabletka nepomůže. Nemyslím to zle, ale jsou to základní věci, od kterých se vše odvíjí…
Když ji budeš držet pevně mezi předními zuby, je jedno, jakou si dáš. ![]()
Na tablety a jiné chemické srajdy se vyprdni. Pravidelný režim jídla a tekutin, pravidelný pohyb. Dostatečný odpočinek. Ať se drží tělo v rovnováze. Jestli chceš opravdu berličku. Tak sypaný pu erh čaj. Mají v čajovně.
Dobře naivní představa ![]()
Upravila jsem stravovací režim, hlad i chutě zmizely, ale stejně jsem se milionkrát přistihla, že bych si něco dala, prostě zvyk. Takže pokud nemáš motivaci a žádnou vůli, tak tě tablety nevytrhnou ![]()
Musíš si především ujasnit, proč to děláš a podle toho si stanovit reálný cíl. A klidně může být i malý, nemusíš hned změnit život od základu ![]()
Tak pokud to máš takhle, nepomůže ti nic. Zbytečně budeš platit nějaké nesmysly. Ono bez práce hubnutí nejde a čekat, že to za tebe vyřeší nějaká tabletka je naivní představa.
Zrovna s tím bojuju. Z jiného důvodu beru béčka a jak ty dokážou dělat vlčí hlady, strašný!
Tak bych takový tabletky fakt brala.
Ale souhlasím s předchozím. Vůle a motivace- pak stačí týden dva, aby si žaludek zvykl a půjde to samo.
Jinak nic neexistuje.
Co vím, tak slušně sebere chuť k jídlu opravdu existenční stres (ohrožení života), těhotenství, některá antidepresiva nebo antibiotika rozbijí žaludek.
Ani jedno z toho asi nechceš.
Někdy bývá slušně na blití z matchi, zelených ječmenů, kafe, multivitamínových tablt, biosillu apod, čili i tím si můžeš krátkodobě udělat blbě, ale nesmíš to pak dožírat po večerech.
@lucad77 píše: Více
Naprosto podporuji tuto myšlenku. Je to 100% účinný prostředek ![]()
Nenechat to dojít tak daleko abys měla velký hlad. Proste porad něco zobat, ale samozřejmě ne sladkosti nebo chipsy.
@freeport píše: Více
Tak to třeba u mne naprosto nefunguje, stejně jako se nasnídat. Rozežeru se a už nevím, kdy přestat.
Nejméně hladu mám ve chvíli, kdy počkám, až mám skutečně hlad, dodržuju ty 4 hodinový intervaly, mám 2 - 3 jídla denně, kvalitní, velký, se vším všudy, fakt hody… Pak už většinou na druhý den, vlčí hlady nemám. Ale nesmím v mezidobí rozhasit cukr v krvi nějakým zobáním nebo sladkým pitím.
Někomu pomáhá zas to, co píšeš ty. Tedy zakladatelka by měla vzít v potaz i to, u jakého typu jedení je rozežraná.
@SaxaL Béčko nám dala doktorka na endokrinologii pro dceru, která málo přibírá a roste. Jí. Ale nikde se to neprojevuje. Aby měla víc chuť na jídlo, tak ji dala Béčko.