Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Noo tipla bych to tak 50:50.. Z téhle fotky to asi nikdo nepozná - co říkal doktor?
Právě že nic neříkal.ja vim ze se to asi nepoznala pro zajímavost jsem to zkusila.samozrejme jde o zdraví nima.ale jsem ženská zvědavá.koukala jsem na netu že podle utz a nějakých stupňů se to lze poznst
@Hankaw tak pokud neříkal nic Dr tak to evidentně neviděl ani on, chápu že jsi zvědavá, ale to je takový problém počkat buď na screening a pokud to nebude vidět tam tak na další utz, mě to u prvního řekl ve 20tt a neumřela jsem nedočkavostí, teď čekáme druhé a nevíme to dobrovolně
nákupy hadříků do barvy Ti neutečou ![]()
TAM KDE má být pohlavní hrbolek - ( ze kterého se to pozná ) je fotka rozmazaná, takže to vidět nejde.
@smurfka a když směřuje nahoru je to chlapeček a když ročně holčička?
@Hankaw píše:
@smurfka a když směřuje nahoru je to chlapeček a když ročně holčička?
Byl změřen úhel mezi osou genitálního hrbolku a povrchem kožního krytu v lumbosakrální oblasti, při velikosti úhlu
30° bylo pohlaví stanoveno jako mužské, pokud osa genitálního hrbolku probíhala paralelně ( < 10°) nebo konvergentně, bylo pohlaví stanoveno jako ženské, při přechodné velikosti úhlu (10–30°) nebylo pohlaví určeno.
@smurfka dekuji moc za vysvětlení.uvidime další měsíc treba to bude lepsi.mam doma chlapečka a když porovnam utz jeho a mimi tak je to velky rozdil
@Hankaw píše:.. hlavně ať je maličké zdravé, to je to nejdůležitější ..
@čáryfučka dekuji žáky si myslim
@čáryfučka přesně tak zdravíčko je dulezite.at je to co chce budem ho milovat i tak