Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hankaw milá Hanko Wernerová, pohlaví se pozná tak, že ultrazvuk Mudr. zamíří tak nějak směr rozkrok dítěte. Z profilu poznáš prdlajz.
místo pokládání nesmyslných dotazů, zapracuj na ochraně svého soukromí. ![]()
@ejhle píše:
@Hankaw milá Hanko Wernerová, pohlaví se pozná tak, že ultrazvuk Mudr. zamíří tak nějak směr rozkrok dítěte. Z profilu poznáš prdlajz.místo pokládání nesmyslných dotazů, zapracuj na ochraně svého soukromí.
S ochranou soukromí bez debat souhlasím, ale kolem toho 12.tt pozná prdlajz doktor z pohledu do rozkroku (všichni tam vypadají stejně), zato se to dá dost spolehlivě určit právě při pohledu z boku dle sklonu pohlavního hrbolku. Na což ale musí bejt ten hrbolek na fotce vidět. A to tady není ani trošku.
@ugluk na první straně má autorka obrázek těch sklonů
já už si to po pravdě moc nepamatuju. Ale vím, že si doktor nějak zvětšoval výseč kolem rozkroku. Ale to zda bylo z profilu/nebo jinak natočené už si fakt nevybavim. ![]()
@ugluk píše:
Holčička
Píšu to proto, že prostě mermomocí toužíš po odpovědi. Ve reálu to nepoznal ani doktor, který si na ten pohlavní hrbolek mohl ultrazvuk přímo zacílit. Současný stav fotografie dokáže pohlaví odhadnout s úplně stejnou přesností, jako bys sem hodila foto svého břicha ZVENČÍ. A ne, do diskuzí fakt nechodí jen rozumní a inteligentní lidé.
já říkám, je to KLUK! a jedna z nás se trfila ![]()
@ejhle jo, je to ten obrázek, určitě profil, mám to celkem nedávno za sebou a doktorka to takhle poznala dost jednoznačně (krev potvrdila)
Ve 20.tt už se mesi ty nohy kouká čelně, tam už se to vyloupne ![]()