Tajemství v bříšku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2909
25.9.18 11:21

@Hankaw milá Hanko Wernerová, pohlaví se pozná tak, že ultrazvuk Mudr. zamíří tak nějak směr rozkrok dítěte. Z profilu poznáš prdlajz. :roll: místo pokládání nesmyslných dotazů, zapracuj na ochraně svého soukromí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
25.9.18 11:27
@ejhle píše:
@Hankaw milá Hanko Wernerová, pohlaví se pozná tak, že ultrazvuk Mudr. zamíří tak nějak směr rozkrok dítěte. Z profilu poznáš prdlajz. :roll: místo pokládání nesmyslných dotazů, zapracuj na ochraně svého soukromí. :mavam:

S ochranou soukromí bez debat souhlasím, ale kolem toho 12.tt pozná prdlajz doktor z pohledu do rozkroku (všichni tam vypadají stejně), zato se to dá dost spolehlivě určit právě při pohledu z boku dle sklonu pohlavního hrbolku. Na což ale musí bejt ten hrbolek na fotce vidět. A to tady není ani trošku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
25.9.18 11:43

@ugluk na první straně má autorka obrázek těch sklonů :mrgreen: já už si to po pravdě moc nepamatuju. Ale vím, že si doktor nějak zvětšoval výseč kolem rozkroku. Ale to zda bylo z profilu/nebo jinak natočené už si fakt nevybavim. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41285
25.9.18 13:18
@ugluk píše:
Holčička :potlesk:
Píšu to proto, že prostě mermomocí toužíš po odpovědi. Ve reálu to nepoznal ani doktor, který si na ten pohlavní hrbolek mohl ultrazvuk přímo zacílit. Současný stav fotografie dokáže pohlaví odhadnout s úplně stejnou přesností, jako bys sem hodila foto svého břicha ZVENČÍ. A ne, do diskuzí fakt nechodí jen rozumní a inteligentní lidé.

já říkám, je to KLUK! a jedna z nás se trfila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
25.9.18 14:39

@ejhle jo, je to ten obrázek, určitě profil, mám to celkem nedávno za sebou a doktorka to takhle poznala dost jednoznačně (krev potvrdila) :) Ve 20.tt už se mesi ty nohy kouká čelně, tam už se to vyloupne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí