Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Imho. Kamarad je kamarád, ne milenec, tak to tu neprekrucujte.
@pohledzdruhestrany Zakladatelka už se na nás zlobí!
Takže v rychlosti odpověď na otázku. Známá, fakt známá, ne já, jako vdaná mlaďoučka panička udržovala milenecký poměr po dobu tří let.
Vymeslela si kamarádku Martinu (milenec se jmenoval Martin), za kterou/kterým v pohodě jezdívala na víkend a dokonce i na prázdniny. Byla to fakt jízda. Bohužel pro manžela néé dámská.
@Ristrina píše: Řešíš utajení milence, kterého pak nazýváš kamarádem a seš ve vztahu, který ani není manželský. Zbytečná práce.Přítel se teď k tobě začal chovat trochu lépe. No jasně. Tak to dělá každý, komu teče do bot. To si uvědom.
V příspěvcích si opakovaně stěžuješ, že ti bylo někým sebráno sebevědomí.
Což je totální nesmysl. Svou sebedůvěru máš v rukou jen ty sama.
Onu bohulibou činnost zjišťování, jak utajit milence bych pozastavila a věnovala se SOBĚ. Nejlépe bez „přítele“ a „kamaráda“. Až se dáš dohromady, budeš sama se sebou natolik spokojená, že nebudeš potřebovat drobečky emocí ani od jednoho z nich a možná se ti i rozsvítí a nebudeš si hrát na amorální femme fatale.
s tím bych úplně nesouhlasil. pokud rodiče v dítěti vytvoří představu, že je neschopný, nula a budižkničemu, velice těžko se sebedůvěra získává zpět a většinou je k tomu potřeba odborníka a terapie.
@Anonymní píše:
Nejde. Ja vim. Upřímně se spis bojim, ze by to udelal ten kamarad. Aktuálně jsem v situaci, kdy sice nedokazu udelat za pritrlem konec, ale kdyvy ho udelal on, tak to prijmu dost pozitivně.
No, nevím, píšeš, že je to jen kamarád… tak pak o nic nejde, ne? Horší je tvůj vztah s přítelem, který ti tedy nedává, co bys od vztahu očekávala. Asi bys to měla řešit ty, ne on. Proč se s ním nedokážeš rozejít?
@Anonymní píše:
No. Ono u me je asi problem v tom, ze jsme to oba tak trochu neuhlidali. A spise v tom litame citove. Blby je, ze doma to uz delsi dobu neni ruzovy. Partner je ignorant. Trochu vychcanek, deptac. A probral se az ted, kdyz jsem se zacala vic bavit s kamaradem.
a proč s tím nevyhovujícím stále zůstáváte a nerozejdete se? to se mu chcete mstít? nebo je bohatý? nechápu.
@Pidlák Povidlový Ale i toto rozhudnutí je potom jen a jen na nás.
A především neberu problémy se sebedůvěrou jako omluvu chování blížícího se výše zmíněným křivdám.
Vždyť obsah tohoto tématu je plýtváním zakladatelčiny energie, kterou, jak sama uvedla, chce směřovat do hlubších vrstev svého já (tentokrát bez pomoci přítele, milence, kamaráda
).
@Ristrina píše:
@Pidlák Povidlový Ale i toto rozhudnutí je potom jen a jen na nás.A především neberu problémy se sebedůvěrou jako omluvu chování blížícího se výše zmíněným křivdám.
Vždyť obsah tohoto tématu je plýtváním zakladatelčiny energie, kterou, jak sama uvedla, chce směřovat do hlubších vrstev svého já (tentokrát bez pomoci přítele, milence, kamaráda).
i v tomto rozhodnutí, které učiní sám mu někdo může pomoci. prostě mi jen vadilo to absolutní „jen sama“. jinak souhlasím.
Je to nějaké zmatené. Jakého milence chceš tajit? Jednou píšeš milenec, jednou kamarád. Milenec to asi není, když spolu nespíte. A kamaráda není třeba tajit. Jinak nemáš rodinu, nevím, co přesně řešíš, proč někoho tajit před někým, koho nemáš ráda
@Anonymní píše:
Ahoj, nedávno jsem tu četla diskuze o tom, že tu ženy měly milence třeba 10 let. Jak to dokážete utajit? Nebo to snad manžel ví? Celkem mě to překvapilo, že to vůbec někdo takhle dlouho vydrží. Aniž by o tom někdo věděl. Nejde jen o tyhle dlouhodobé vztahy. Ale i o kratší. Jak to tajíte? Případně. Netlačí na vás milenec někdy, abyste se rozvedly a šly s ním? Jak se tohle řeší? Malinko se v něčem podobném pohybuji, ač teda nejde o sex, ale teda chodit v tom asi neumím.Prosím o zachování anonymu.
Dlouhodobě se to utajit nedá !!!
Hromada velkých a malých lží, změny chování …
Dáváš si velký pozor, půl roku, rok, poleví ostražitost, dovolíš si stále víc ![]()
Spíš je to partnerovi z různých důvodů jedno, ignoruje to, chce mít klid.
Já si myslím, že řešíš zbytečné starosti o tajení milence 10 let…vyprdne se na tebe za pár týdnů, až s jistotou pozná, že nejsi na šuk…ostatně, co s takovou ženskou? Snad, jako hospodyni a najít si pořádnou milenku…spíše nechápu stávajicího partnera, že s tebou je…
@ontar píše:
Já si myslím, že řešíš zbytečné starosti o tajení milence 10 let…vyprdne se na tebe za pár týdnů, až s jistotou pozná, že nejsi na šuk…ostatně, co s takovou ženskou? Snad, jako hospodyni a najít si pořádnou milenku…spíše nechápu stávajicího partnera, že s tebou je…
Vidím to úplně stejně.jak kamarad zjistí že jsi asexuální a nic s tebou nebude,najde si nějakou jinou.
Hele, naucte me takhle věštit. Tady kazdej hned vi, co se kde deje. Kamarad je kamarad. A timto hasne. Proc se mnou přítel je? No, to mi reknete. Ptam se ho na to same. Milence nemam a otazku jsem polozila proto, ze me proste jen zajimalo, jak to dokazou tajit tolik let. To, ze ma mily kamarad smolika se sexem vi, takze ma kdykoli moznost se sbalit a papa. Nebude to stvat ani jednoho z nas. Ach jaj. Tady je fakt banda chytrolinu, kteri delaji, jak jsou strasne nad veci a nejvic v pohode. ![]()
@Anonymní píše:
Hele, naucte me takhle věštit. Tady kazdej hned vi, co se kde deje. Kamarad je kamarad. A timto hasne. Proc se mnou přítel je? No, to mi reknete. Ptam se ho na to same. Milence nemam a otazku jsem polozila proto, ze me proste jen zajimalo, jak to dokazou tajit tolik let. To, ze ma mily kamarad smolika se sexem vi, takze ma kdykoli moznost se sbalit a papa. Nebude to stvat ani jednoho z nas. Ach jaj. Tady je fakt banda chytrolinu, kteri delaji, jak jsou strasne nad veci a nejvic v pohode.
Já bych otázku spíše položila proč s ním jsi ty?
@Anonymní píše:
No. Ono u me je asi problem v tom, ze jsme to oba tak trochu neuhlidali. A spise v tom litame citove. Blby je, ze doma to uz delsi dobu neni ruzovy. Partner je ignorant. Trochu vychcanek, deptac. A probral se az ted, kdyz jsem se zacala vic bavit s kamaradem. Bohuzel, kamarad mi ukazal, ze jde par veci v zivote i jinak, ze nemusim porad myslet jen na to, jak jsem menecenna. Takova prekerka.Zatim to zvladame, ale celkem se desim, ze nadejde cas, kdy mi da nuz na krk, at si vyberu. No, spis me proste zajimalo, jak zo ty zenske delaji tech xx let. A navic. Jak to delaji, ze neni ani jedna strana treba zamilovana. A nebo naopak, ze jim nevadi, kdyz jsou zamilovany, ze vlastne nejsou spolu. Lidi jsou zvláštní, ze.
jediny zposob jak zamilovanost udrzet dlouhodobe je milenecky vztah ![]()
Fakt je super, jak kazdej hned vi.
Hele, resila jsem v prvni rade utajeni milence. Svuj problem si vyresim sama.