Tajení milence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1757
23.10.18 20:42
@Anonymní píše:
No. Ono u me je asi problem v tom, ze jsme to oba tak trochu neuhlidali. A spise v tom litame citove. Blby je, ze doma to uz delsi dobu neni ruzovy. Partner je ignorant. Trochu vychcanek, deptac. A probral se az ted, kdyz jsem se zacala vic bavit s kamaradem. Bohuzel, kamarad mi ukazal, ze jde par veci v zivote i jinak, ze nemusim porad myslet jen na to, jak jsem menecenna. Takova prekerka. :D Zatim to zvladame, ale celkem se desim, ze nadejde cas, kdy mi da nuz na krk, at si vyberu. No, spis me proste zajimalo, jak zo ty zenske delaji tech xx let. A navic. Jak to delaji, ze neni ani jedna strana treba zamilovana. A nebo naopak, ze jim nevadi, kdyz jsou zamilovany, ze vlastne nejsou spolu. Lidi jsou zvláštní, ze.

Jo, lidi jsou různý. A zrovna tyhle lidi, co si v klidu vedou paralelní vztah x let jsou pěkný sobci a slaboši. Jsou třeba zamilovaný do milence/milenky, ale nemají koule na to odejít, a proč vlastně, když takhle mají jistotu zázemí a výhod s tím spojených a vedle vrkání.

A s utajením? Já bych řekla, že ženy s tím problém nemají, hodně chlapů není v tomhle zrovna dvakrát bystrých..akorát žena chce pak většinou odejít, když má city jinde..

a u chlapa, pokud ho manželka nestřeží na každém kroku, tak taky nemusí vůbec nic poznat. Jestli sem tam odejde z práce dřív a hodinku, dvě je u milenky, to se těžko zjišťuje. A nevěrníci se často chovají doma pak vzorně. Z toho pak ta rozčarování typu „měli jsme tak krásné manželství, nic jsem netušila…“

I když, podle mě se stejně stejně velmi často tyhle dlouhodobé vztahy provalí, protože to už ví moc lidí kolem. Často společní přátelé, kolegové, někdo z rodiny. Neni to žádná prča vést dva vztahy no.
A je jen dobře, pokud se to provalí :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
23.10.18 20:47

Mám pár případů dlouhodobé nevěry v okolí. Můj názor je, že ten podváděný to buď musel vědět a nepřiznal, anebo to musel být opravdu naprostý ignorant. Příklad, chlap si milenku vodil i do práce a trávili spolu každý volný víkend. Nechápu, jak to ta manželka mohla nevědět. Něco jiného je nevěra, kdy se spolu sejdou jen na sex jednou za 14 dní, na to jde asi přijít hodně blbě. Ale osobně si myslím, že mít dlouhodobého milence/milenku jen ukazuje, že je ve vztahu něco hodně v nepořádku, a že ten nevěrný nemá na to to ukončit, a agónii tím prodlužuje i sobě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky