Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Anonymní píše: Více
Umělé mléko jsem se snažila zavést asi 5×, vyzkoušela jsem psí kusy a s tou lahví mě poslala prostě do háje. Nevzala to nikdy. Takže jsem kojila. Ale už toho bylo fakt moc. Bílý jogurt mi nejí. Nezlob se, ale rada kojit dokud má hlad je mimo, když se tady jedná o odstav. Já nejsem robot. Jsem jen člověk a kvůli tomu kojení jsem si prošla peklem. Myslím, že jsem kojila až dost, zítra je jí 17 měsíců. Mám deprese a už to prostě nejde.
A abych zakončila tohle téma pozitivním příspěvkem, tak Mimi přespala poprvé sama u babičky a dědy
tedy se ségrou, ale beze mne
Na kojení si skoro nevzpomene, prsa se vrací do původní velikosti 0
a já se cítím mnohem líp. Nemám vůbec hlad, nejsem unavená a ani se věčně nerozčiluju. Mimi spí většinou celou noc od 19:30 - 20 do 7 do rána. Po obědě si dá tak půl hodinky a tím jí to stačí. Takže za mě velká radost a spokojenost ![]()
@Liška32 jj, každý to máme jinak, já jsem první dceru kojila přes dva roky, druhá je nedonošená, stejně stará jako Tvoje…v noci ji rostou zoubky, vstává po 30min a rozhodně ještě není připravená na noc beze mě…na noc k babičce půjde spát až si o to řekne, dříve ji takovému stresu nevystavím
pro mě je to super pohodlný na logistiku okolo starší a do letadla taky fajn, nebrečí v něm
ale jedí děti zdravě ovoce, zeleninu, bílý jogurt, tvaroh, maso, přílohy…pijí vodu, starší mléko… ![]()
@Anonymní píše: Více
To je pravda, že je to pohodlné a vždycky při ruce. U nás už jsem měla dojem, že začínají převládat nevýhody a mrňous ani moc nejí. A ze spaní u babičky naštěstí stres nemá, narozdíl od starší je docela tvárná a nechá se uspat i ostatními, nemusím s ní být nutně já. Spíš jsem měla strach, jak to půjde v noci, ale spala celou noc, tak dobrý ![]()