Takový nemiminkovský dotaz...

461
18.7.06 18:24

Takový nemiminkovský dotaz...

Jedeme na dovolenou, teď v sobotu a já to mám dostat tuším ve čtvrtek nebo v pátek. Jde to ještě nějak oddálit???? Třeba s Cerazette? Tampóny nesnáším :-( Prosím, poraďte!!!!!!!!!!

DÍKY MOC!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
123
18.7.06 18:31

Pokud bereš antikoncepci,tak prostě začni další platíčko a nenech pauzu na menses.Jinak takhle brzy po porodu to nemusí být až tak pravidelné,nebo už je? :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
18.7.06 18:42

Po porodu (8.11.05) jsem dostala poprvé 2. dubna a mám to docela pravidelně. Jo, akorát jsem zapomněla napsat, že Cerazette je ve skříni, tudíž nic neberu… Blbý, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
18.7.06 18:46

Zaběhni k Dr., aby ti předepsal Norethisteron. Pokud ho začneš brát hned zítra a MS máš dostat ve čtvrtek, mohl by ještě zabrat. Jinak tam píšou, že se má začít užívat 3 dny před očekávanou MS. Mě ale zabral vždycky a žádné problémy jsem z něho neměla. Po vysazení přišla do 3 dnů MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
19.7.06 09:22

Ahoj, mě se osvědčila nadměrná konzumace citronů… prostě hodně čerstvé citronové šťávy, vypít co sneseš, slazený a ředěný samozřejmě… nevím jestli to bylo jen placebo, ale u mě to zabíralo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My
93
20.7.06 21:40

Všechno vím, všechno znám, všude jsem byl, ale v tomhle Ti asi opravdu vážně neporadím… :D :D :D
 Martin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky