Taky máte doma čuňátka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
23.4.12 11:50

jinak ja tedy sve dite za cunatko nepovazuji…ale kdyz to tak ctu tak je vylozene prase :mrgreen: zijeme na farme se zviratama…nedelam si iluze ze v ruce jeste nemela hovno..kor ty kozi bobky jsou kulicky lakave :mrgreen: a hlidat ji proste nemuzu neustale..ja potrebuju udelat spoustu prace a kdybych ji mela vse otirat dezinfekci nez na to sahne tak se vlastne ani nehnu :mrgreen: jinak bude mit letos tri roky a nemocna byla jednou..mela chripku (rymu kasel) jinak tuk tuk nic. jo a granule ty ji pouze jedinou jednu znacku..obili zkousela a nic moc prej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.4.12 11:52
@alifie píše:
Takové olíznutí vozíku, to je jak očkování Hexavakcínou, ne? Možná je to i bezpečnější :mrgreen: .
:mrgreen: :mrgreen: tak tak imunitu ziska a alergicke reakce hrozi minimalne :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.4.12 11:53

JJ máme to stejně..teda podobně…s tím hovnem. Syn se naučil říkat hovno (zní to jako ohňo) a když ho zahlídne na zemi, běží aby nám ho ukázal a protože si myslí, že jsme asi úplně slepí (nebo blbí) - tak do něj píchne prstem a řve ohňooo.

Jo, když ohňo vidím dřív než on, zakročím včas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.4.12 11:53

Dezinfekci sebou teda netahám (vlastně ani doma ji nemám), mám jen ubrousky no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
23.4.12 11:57

Můj syn má taky rád psí granule, občas nějakou nenápadně zblajzne, rád se schovává u psa v boudě, ten se s ním o ni ochotně dělí. V restauraci taky snědl kus ubrousku. V supermarketu ukradl a snědl list od ředkvičky, nevím proč nevzal tu ředkvičku, u prarodičů vypil vodu ze skleničky kde měl děda odložený zuby. :poblion: Zatím žije tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
23.4.12 11:59
@papavlinka33 píše:
vypil vodu ze skleničky kde měl děda odložený zuby. :poblion:
:lol: :lol: :lol:

Vlastně FUUUJ. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.4.12 12:00

Tak psí granule jsou dobrý. Jako děcka jsme se sešly před panelákem, každej se svou značkou granulí a navzájem ochutnávaly - kdo má nejlepší :oops: :lol:

U mě teda chuťově vedly Pedigree 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
23.4.12 17:31

Naše čuňátko si taktéž posiluje zdárně imunitu :mrgreen: Už jsem si říkala, že téměř ve dvou letech snad rozezná, co opravdu do pusy nepatří :mrgreen: To byl ovšem velký omyl :roll: Písek ochutnává, to nějak nechápu…tak ji učíme hru na „JENOM JAKO“ -vždycky jako jíme bábovky,co uklohní a ona vidí, že to opravdu nepožíráme,tak se to pomalinku zlepšuje ;) Na procházce chce vždycky „tatet“´-klacek /proutek/, ten pak okusuje :nevim:
Nedavno,když jsem vařila, tak si říkám …jé,berunka je hodná, hezky si hraje :mrgreen: …tak si „vycákávala“ z hrnečku s pítkem do nočníku čaj a následně z toho nočníku pila :roll: …no,byl relativně čistý, vyplachuji horkou vodou…
Sousedka z našeho patra ,když přijde na kafe, už si pantofle nebere ani dovnitř /my nikdo doma bačkory nenosíme…/ ,poněvadž se je naše holčička pokáždé jala okusovati :roll: Vzhledem k tomu, že mají ne zrovna čistotného kocoura, jsem nebyla nadšená..
A tak by se dalo pokračovat… Poznávají svět..ta naše „čuňátka“
:mrgreen: Pusinky a ruce jim holt nezalepíme …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.4.12 17:34

Náš ještě rád okusuje kočárek. Začalo to madlem u golfek a teď je to už téměř jakákoliv část kočárku. Naštěstí zatím jenom našeho :)

• Citovat
  • Upravit
963
18.11.12 12:04

Tak dnes jsem po dlouhé době opět zjistila, že naše beruška jestále pořádné čunče. Nenapadlo ji nic jiného, než ocucat houbičku na nádobí, tři dny starou, fujky. Snad jí nic nebude, někde jsem četla, že houbičky jsou super místo pro množení bakterií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dutinka
21.3.13 22:17

Jsem uz zoufala, proto jsem vyhledala tuhle diskuzi. Doufam, ze me tu nikdo nesjede, ale souhlasim s matkami, co maj deti cunata, totiz, ze deti neuhlidate a i kdyz vysvetluju horem dolem, rezu, strasim chorobama, nic nezabira. Muj 4lety syn je horsi nez ten 1,5 lety, olizuje tesneni na oknech ve vozech metra, ruce ma v puse porad, at jsou ciste nebo totalne spinave, madla na kocarku na nej funguji jak magnet. Ted ojel jak v tranzu vsechny ctyri gumove chranice rohu u konferencniho stolku, kosticky lega, dupla, veskere hracky uz ani nepocitam. Nevim, co jsem udelala spatne. Kdyz jsme v prirode, tak si rikam, je to cista spina, ale v Praze a to metro, me dovadi k silenstvi. Je naockovanej na zloutenku, ale stejne to neni vsechno. Jinak je sikovnej, myslim si i inteligentni, ale tohle me jednou pripravi o nervy. Takze jen doufam, ze se to snad casem zlepsi :(

• Citovat
  • Upravit
2445
21.3.13 22:22

Já jako malé dítě žužlala suché kuřince :D :D :D
Co nás nezabije… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
21.3.13 22:26

Náš brouček má rok začal vše olizovat kousat
o hračkách ani nemluvím vždy ho zajímá ta co má jeden z naších psů pusa sem pusa tam
o rohlík se teda se psem dělí :-) to zase jo a pes to moc dobře ví :mrgreen:
jednou mě ho hlídala kámoška a ta má ovčáka a toho naše zlato prostě kouslo do ocasu tak jsem se ji ptala co se dělo pak prej nic pes je zvyklej jen malý měl plnou pusu chlupu a nic s tím nenadělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová