Taky u vás tak fouká?

2494
29.4.12 13:29

Taky u vas tak fouka?

u nas katastrofa! venku sice 26st ve stinu, ale varime se doma, protoze venku je uz od vcerejska neuveritelna vichrice :zed:
jo a to u nas je Zdar n. S. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
880
29.4.12 13:33

Ahoj, taky fouká, děs běs. Normálně jsme pořád venku (v kočáře krásně spí), ale teď už druhý den doma :zed: . Navíc jen otevřu okno, hned průvan, takže ještě navíc zabedníno, no na palici. Jsem z Náchoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
29.4.12 13:34

U nás vedro a vítr, teď jsem hodila prádlo na balkon, tak snad neuletí :lol:

• Citovat
  • Upravit
880
29.4.12 13:36

Hodaka, sousedka už běhala po sousedech a sbírala po stromcích a keřích, tak bacha na to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.4.12 13:37

Příspěvek upraven 26.09.15 v 20:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
29.4.12 13:38
@Meliora píše:
Hodaka, sousedka už běhala po sousedech a sbírala po stromcích a keřích, tak bacha na to :mavam:
:mrgreen: když ono to je tak hezky vyfoukaný, jen poskládám a na žehličku se může prášit :lol: no budu číhat :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
13141
29.4.12 13:39

Hodonín - horko a fouká. Mám už třetí pračku venku a neuvěřitelně rychle to schne. Zatím jsem prádlo po sousedech nenaháněla. Ven půjdeme, aspoň před barák. Ale chtěli jsme na výlet na kole, tak to nepojedeme. Ale včera jsme na kolách byli, to se to ještě dalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.4.12 13:42

U nás (České Budějovice) začalo foukat až kolem poledního. Dopoledne jsme byli venku a vedro na padnutí. Teď je tam vichr, že mi otevřel dveře od bytu 8o . Musela jsem zamknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
29.4.12 13:42

na západ Prahy a nijak výrazně nefouká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
29.4.12 13:43
@danyk píše:
na západ Prahy a nijak výrazně nefouká :-)

Jen tiše závidím :oops: Já chci ven! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
29.4.12 13:45
@martek01 píše:
u nas katastrofa! venku sice 26st ve stinu, ale varime se doma, protoze venku je uz od vcerejska neuveritelna vichrice :zed:
jo a to u nas je Zdar n. S. :lol: :mrgreen:

Ahojik :mavam: ,Vysočina,Humpolec a okolí hlásí fujavec děsněj.Ale stejně jsme vyrazili na dlóuhou prochajdu do okolí a před chvilkou se vrátili.Mrňouskové se svezli ve dvouvozíku,starší cácorky s culíkama šlapali.
Fučí od včera :zed: .Chtěli jsme jed na kolech,ale vzdali jsme to a šli raději pěšo.

• Citovat
  • Upravit
46669
29.4.12 13:49

Dneska je to tak na procházku lesem, tam by mohlo být příjemně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.4.12 14:01

jo fouká, včera večer jsme pověsili plínky a dneska jsem jich půlku sbírala ze země (manžel tvrdil, že kolíčků netřeba :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.4.12 14:03

Ale zase to prádlo pěkně schne, ne? Co já bych dala za balkón! To by se pralo jedna radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
29.4.12 14:04

Sice to schne super, ale já pověsím prádlo, a za pět minut je obtočený kolem šňůry :D Už sem byla 2× odmotávat :D (ale nevadí mi to, aspoň se trochu dostanu na vzduch, když už to nejde jít ven)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová