Firma Talk Fusion
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
To jste to vzali zkrátka s těmi produkty, ano je tam videoemail, ale k tomu je dalších 8 produktů k on.line byznysu, jen pro upřesnění
- Citovat
- Upravit
Jj, já vím, že tam toho bylo víc, ale už jsem si toho víc nepamatovala. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tohle je postavený na hlavu. Jasný, ze začátku bude každý šťastný, bude mít peníze když do toho natáhne lidi… ale uvědomte si ti co v TF jste že je na téhle zemi 6 miliard lidí a nejméně 75 % do tohohle nepůjde a jak se vyčerpa těch 25 % tak firma přestane vyplácet týdenní provize těm co se do toho dostaly jako poslední, poté půjdou ti co je tam natáhly a tak to půjde dokud firma nekrachne a nejlépe na tom budou ti kteří tohle vymysleli. Když jsem se díval na tu hodinovou přednášku tak už mi to ze začátku smrdělo, ale když se na konci zmínili o tom, že člověk musí investovat na začátku 4000 kč nejméně a pak platit měsíčně 600 kč tak mi bylo jasné že se jedná o pyramidový systém. Prostě ti co tam natáhnou lidi dostanou malou část peněz kteřé tam ty lidi dali a zase největší čast jde těm nejvyšším na vrchu. Ten co tohle vymyslel zneužívá dnešní finanční situace ve světě a že lidi nemaj peníze, práce atd. Doufám že přesvědčím ty kteří přemýšleli, že do toho půjdou.
- Citovat
- Upravit
Doplnte si vaše vzdělání, zavolejte si na Vysokou školu ekonomickou a zeptejte se jich tam na to
, až vám vysvětlí rozdíl mezi pyramidou a MLM a přijdte a plivejte tady ty nesmysly. Na tu hodinovou přednášku jak říkáte jste taky koukal nějak bokem, protože nevím kde jste sebral nejnižší 4000.Nikdo vás do TF nenutí, pracujte si zvesela v té své slavné pyramidě, která se nazývá zaměstnání a je klid. Ale nepouštějte se do debat, když zcela evidentně nemáte ani šajn o pyramidách-MLM. Víte mlm nemůže dělat každý, někdo musí mýt nádobí, prodávat rohlíky, sekat trávu, možná že by se čecháčkové hodně divili, kdyby se jednou jakákoliv MLM firma už vytočila a podle IP adres našla ty pomlouvače, kteří melou z cesty a zažalovala by je pro pomluvuz, tohle by českej internet potřeboval, jako prase drbání. Mějte se tu krásně
![]()
- Citovat
- Upravit
Hele chytráku
na ekonomickou školu chodím a když jsi tak chytrej tak mi vysvětli z čeho získává TF peníze? Peníze získává z lidí kteří tam investovali peníze a platí měsíční poplatky, jak lidi dojdou tak to celé krachne. Pyramidový systém se vyznačuje tím, že nějaká firma nabízí produkt žádné a nebo nízké hodnoty za velké prachy a pak to nabízí lidem a dalším lidem… To co oni nabízí je na netu zdarma a lidi tam taky tahaj takže myslím že je jasné co TF je. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ty si na tu prezentaci vážně koukal cestou z vlaku-když už si tykáme, když si tam ty produkty neviděl, když je to vše zdarma, tak si to pořid a hod si nohy do klidu, nebo se jdi raději něco doučit, protože bůh nás chran před takovýni ekonomickými experty, jako jsi ty. Jo a nejsem chytrák, ale chytráková, jdu tady odsud, protože tady ta negativita lítá všemi směry a na to je můj čas drahý. Takže přeji příjemné studium a co nejkratší frontu na pracovním úřadu ![]()
- Citovat
- Upravit
MLM a letadlo? :D
Letadlo a MLM bych poprosil nesrovnavat, kdyz nevite, tak nekomentujte, dekuji…
- Citovat
- Upravit
talk fusion - binarni system
Co je binární systém, a rozdíl mezi binárním a klasickým pyramidovým systémem
Společnost Talk Fusion propaguje své produkty nejúčinnějším MLM systémem světa, ale přesto zcela odlišným od již zmíněných a známých společností. Dnes již asi málo kdo pochybuje o jedinečnosti síťového marketingu, ale binární systém multi-level-marketing jednoznačně povýšil. Klasický pyramidový systém ukončí vaše provize na páté, sedmé, nebo vyjímečně na deváté úrovni pod vámi. Binární systém nemá žádný konec, takže můžeme začít počítat.
V klasickém pyramidovém systému jsou si všichni členové konkurenty, a každý chce klienta „urvat“ pro sebe. V binárním systému si všichni pomáhají, protože každému záleží na celé síti. Tady byl u mě zásadní okamžik proč jsem zbystřil a začal tušit něco jiného. Byl jsem totiž pozván na online prezentaci, pustil jsem si ji na internetu, a zarazila mne poslední slova ve smyslu: „Pokud vás prezentace zaujala, a chcete se přidat ke spolupráci, tak kontaktujte toho kdo vás sem pozval“. Musel jsem si vše přehrát ještě jednou. Mám kontaktovat toho kdo mi Talk Fusion ukázal? Jak to že nemám kontaktovat samotného prezentéra? Jak to, že mě v MLM nechce sám pro sebe? Znal jsem klasický pyramidový systém, a to by nikdo neudělal. Požádal jsem o vyjasnění, a poté jsem se ještě dopátral k další jedinečné výhodě. Na to abych začal vydělávat mi stačí, abych ukázal všechny možnosti této společnosti pouze dvěma zájemcům – ano, postačí pouze dva na celý život.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
90% „Nových příležitostí“ nepřežije První rok… Nikdy bych Nedal CAS úsilí dělat firmy, která:
- D není na trhu 5 let
- D není v DSA
- NEMA smysluplný a hodnotný produkt vzít JE Dobré znát majitele a jeho Právě úmysly - Cela rada rádoby MLM firem JE postavená s cílem jenom prohnat peníze KOLEM „PRODUKTU“ ABY se bylo legální a firmu brzy zavřít… „Rychlý prachy“ v tomto odvětví nehledejte - nejsou!
1:Talk fusion -5 let NA TRHU
2:je clenem DSA
3: MAJI SKVELE KVALITNI PRODUKTY VIDEO KOMUNIKACE
4: ZNAME OSOBNE MAJITELE
5:VYNIKAJICI KOMPENZACNI PLAN
6: PRVNI NA SVETE VYPLACI PROVIZE IHNED DO 3 MINUT NA VAS UCET
7: AUTO BONUS
8: PLACENA DOVOLENA OD FIRMY
INFORMACE ZDE : VICE INFORMACI
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě neslovil předmět prodeje, pro obyčejné lidi nepraktické a tím pádem i drahé. Pak už jde jen o ty peníze a když nejsem přesvědčená o předmětu, tak by to šlo opravdu špatně.
- Citovat
- Upravit
@iva3ji píše:
Mě neslovil předmět prodeje, pro obyčejné lidi nepraktické a tím pádem i drahé. Pak už jde jen o ty peníze a když nejsem přesvědčená o předmětu, tak by to šlo opravdu špatně.
Pro firmy neprofesionální a taky drahé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TF nebrat
Kdo tady porad basni o talk fusion tak je vedle, je to spatna firma se spatnym rohranim vysokymi poplatky a se spatne postavenym kompenzacnim planem, je tu jedna podobna firma s mensimi poplatky vyssimi zisky a je taky clenem DSA a vyuziva je i microsoft Billa Gatese, kdo chce vedet vic poskytnu dalsi info, mimochodem mame nejlepsi tym v CR a nase leader je zemskou reditelkou jen za 39 dni to s TF neudelate ani za rok ***@gmail.com
- Citovat
- Upravit
Z čoho tvorí peniaze?
Preboha veď predáva produkty. Je to najspravodlivejší odmeňovací systém
- Citovat
- Upravit
Moc děkuji
S tím pojištěním, no není pojišťovák, jako pojišťovák…Moc jsem tomu nikdy nerozuměla, byla jsem ráda, že mám doma vše, penzijní, životní, stavební spoření, no a že jsem za vodou, protože vše mám. Pak jsem se dostala na jedny web stránky, kde jsem zjistila, že se můžu naučit, sama se v tom vyznat a ba dokonce, sama si ty smlouvy a částky spravovat. Našla jsem si kontakt, přihlásila se na seminář a musím říct, že to bylo super (včetně jídla, pití, materiálu). Člověk se dozví, co a jak funguje, kolik si za to berou pojišťováci, co chystá důchodová reforma, jak na státu nejvíce vydělat (legálně), no každému bych to hned doporučila, aby věděl, co se děje s těmi penězi. Navíc pokud člověk i chce a začne si ty smlouvy sám spravovat, dostane za to provize, to jsem nechápala, ale funguje. V budoucnu mám v plánu si okruh vědomostí rozšířit. Pokud bude mít někdo zájem, doporučím. Dobrou noc.