Firma Talk Fusion
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Talk Fusion
Dobrý večer, dostala jsem se k možnosti přivídělku u f. Talk Fusion. Prosím kdo máte jakékoliv zkušenosti, dobré i špatné, napište.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Haha..tak toto mi vnucovala jedna nepřihlášená a když jsem se dozvěděla, že zájemce má platit nějak 2.500,– za registraci a pak měsíčně 400,– ..tak jsem se musela smát. Jen jsem chtěla přijít na to, co je to zase za MLM. Ptala jsem se jí na otázky, ale pořád se vyhýbala odpovědi. Nedokázala mi odpovědět a pořád mě odkazovala na nějaká videa nebo co.
Za prvé bych to neplatila. Tam jsou nějaké podmínky. Za druhé nemám žaludek shánět lidi, abych z nich měla peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja talk fusion delam a je to skvely ,muzes si jen koupit produkt a nemusis lidi kdyz nechces
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
michaelas2010 píše:
ja talk fusion delam a je to skvely ,muzes si jen koupit produkt a nemusis lidi kdyz nechces
No, ale jak vyděláváš, když nesháníš lidi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hani84 - je to MLM - česky pyramida - letadlo - upravené do legální formy. Koupíš si balíček 2500,– + 400,– měsíčně - vyhozené peníze. Abys „vydělávála“ musíš to prodat dalším dvou lidem. Ty ale musíš doplatit do 4500,– a pak platit 600 měsíčně paušál. a ty lidi pod tebou také, a ty pod nimi také atd. atd. takže se pouze krátkodobě přelévají peníze odzdola nahoru formou provize. už je to tu rok a už budeš mít problém pod sebe další lidi dostat aby platili. A ty „videa a konference“ - tím se nikdo neživí a neuživí, jde o shánění platících lidí pod sebe - za nějakou cenu. Všichni kdo už v TF jsou tě budou přemlouvat jak je to skvělé, a kolik si můžeš vydělat, a že budeš hloupá když do toho nepůjdeš - protože budeš další platící článěk řetezce. A jakmile platící lidé dojdou, začne se to odzdola rozpadat.
- Citovat
- Upravit
Já nějak stále nechápu český národ, opravdu ne, všichni jenom brečí, že se vše zdražuje, a že nemají peníze a stejně pro to nic neudělají a myslí si, že jim snad zadarmo spadne něco do klína. A tak dál budou vyhazovat peníze za poplatky bankám, a za různé blbiny, z kterých nemají výdělek, ale udělat něco pro to, aby peníze měly, to ne. LenkaTr tak jak ty bohužel uvažuje většina českého národa, a to je opravdu šílená škoda. MLM není česky pyramida, MLM je další druh podnikání, učí se i na školách!
Nejsem v TF, ale můj otec jo, ale ten žije v USA, a tam naštěstí ty lidi přemýšlejí jinak, a nečekají že jim dá stát nebo kdoloiv něco zadarmo. JE tam 10 let a až teď po rokách tvrdé dřiny, se mu začalo dařit, protože takhle prostřednicvím MLM si tam přivydělávají naprosto všichni. Dělám jiné MLM a musím říct, že je to paráda, něž být závislá na státu či na manželovi. Bohužel pokud česká generace nepochopí, že by pro to, aby se měl líp, mohly začít taky něco dělat oni samy, tak se tady MLM dařit moc nebude. Protože budou stále převažovat tyhle hloupé názory!! Protože ZADARMO vám nikdo nikdy nic nedá!!!
- Citovat
- Upravit
LenkaTr píše:
Hani84 - je to MLM - česky pyramida - letadlo - upravené do legální formy. Koupíš si balíček 2500,– + 400,– měsíčně - vyhozené peníze. Abys „vydělávála“ musíš to prodat dalším dvou lidem. Ty ale musíš doplatit do 4500,– a pak platit 600 měsíčně paušál. a ty lidi pod tebou také, a ty pod nimi také atd. atd. takže se pouze krátkodobě přelévají peníze odzdola nahoru formou provize. už je to tu rok a už budeš mít problém pod sebe další lidi dostat aby platili. A ty „videa a konference“ - tím se nikdo neživí a neuživí, jde o shánění platících lidí pod sebe - za nějakou cenu. Všichni kdo už v TF jsou tě budou přemlouvat jak je to skvělé, a kolik si můžeš vydělat, a že budeš hloupá když do toho nepůjdeš - protože budeš další platící článěk řetezce. A jakmile platící lidé dojdou, začne se to odzdola rozpadat.
Já si také říkala, kdo proboha používá a bude platit za takový produkt, když dnes existují videokonference zadarmo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucy823 píše:
Já nějak stále nechápu český národ, opravdu ne, všichni jenom brečí, že se vše zdražuje, a že nemají peníze a stejně pro to nic neudělají a myslí si, že jim snad zadarmo spadne něco do klína. A tak dál budou vyhazovat peníze za poplatky bankám, a za různé blbiny, z kterých nemají výdělek, ale udělat něco pro to, aby peníze měly, to ne. LenkaTr tak jak ty bohužel uvažuje většina českého národa, a to je opravdu šílená škoda. MLM není česky pyramida, MLM je další druh podnikání, učí se i na školách!
Nejsem v TF, ale můj otec jo, ale ten žije v USA, a tam naštěstí ty lidi přemýšlejí jinak, a nečekají že jim dá stát nebo kdoloiv něco zadarmo. JE tam 10 let a až teď po rokách tvrdé dřiny, se mu začalo dařit, protože takhle prostřednicvím MLM si tam přivydělávají naprosto všichni. Dělám jiné MLM a musím říct, že je to paráda, něž být závislá na státu či na manželovi. Bohužel pokud česká generace nepochopí, že by pro to, aby se měl líp, mohly začít taky něco dělat oni samy, tak se tady MLM dařit moc nebude. Protože budou stále převažovat tyhle hloupé názory!! Protože ZADARMO vám nikdo nikdy nic nedá!!!
A kdo říká, že někdo chce něco zadarmo?
Já poplatky bance neplatím.
Nestěžuju si. My jsme se také učili o MLM ve škole. Ale není MLM jako MLM. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mlm prodává skutečný produkt - treba kosmetiku, pyramida prodává nějaký pseudoprodukt - třeba Talk Fusion ![]()
- Citovat
- Upravit
pst007 píše:
mlm prodává skutečný produkt - treba kosmetiku, pyramida prodává nějaký pseudoprodukt - třeba Talk Fusion
Jasně..práce obchodního zástupce v nějaké pojišťovně je také MLM, ale nabízíte produkty.
Firmy jako talk fusion je kulička udělaná z prdu. Proč platit za video, když je i zadarmo? Slyšely jste o wazzub? Taky blbost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucy823 píše:
Já nějak stále nechápu český národ, opravdu ne, všichni jenom brečí, že se vše zdražuje, a že nemají peníze a stejně pro to nic neudělají a myslí si, že jim snad zadarmo spadne něco do klína. A tak dál budou vyhazovat peníze za poplatky bankám, a za různé blbiny, z kterých nemají výdělek, ale udělat něco pro to, aby peníze měly, to ne ........
Lucy jediné MLM které mi nevadí je Avon a Oriflame, protože mi žádná Lady nikdy nenutila startovací balíček, nelákala mne za žádné poplatky do týmu, nemusela jsem se pod nikoho registrovat, a nemusela jsem kupovat šíleně předraženou věc, abych se stala součástí týmu, nemusela jsem platit žádný paušál. Lady mi vždy jen půjčila katalog na prohlédnutí s cenově přijatelnou a vcelku i dobrou kosmetikou. U těchto firem si myslím, že je hlavním cílem prodej kosmetiky a ne shánění nových a nových Lady. To že Avon a Oriflame funguje na MLM jsem dlouho, dlouho nevěděla, protože tak na venek vůbec nepůsobí.
TF je založené na prodeji předražené a nepotřebné věci 2500 s doplacením na 4500kč a následné placení měsíčního paušálu 600kč. Videoemaily a konference jsou tam jen proto aby to bylo legální a pomocí nich se naháněli další lidi. V TF vám na rovinu řeknou, že si musíte pod sebe najít dva platící lidi a ty motivovat aby si oni našli dva platící lidi atd. A tu pyramidu - pardon! binární strom! - vám i nakreslí. Prodejem těch produků se nikdo neuživí, protože je to nekvalitní, velmi jednoduché a není to komu nabídnout. Firmy se vám vysmějí a pro obyčejné lidi je to velmi drahé. Takže jediné co vám zbývá, je honit pod sebe další lidi.Jinou roli v tom ty „produkty“ nehrají. Většinou do toho ukecáte kamaráda nebo příbuzného, protože IT pracovníci a lidé kteří ví o jde se vám vysmějí a nekoupí to od vás. Takže „výdělky“ v TF jsou založené jen na tom, že platí lidi pod vámi nějaký paušál a hledají další.
A to je mezi MLM firmami veliký rozdíl! Takže znovu říkám, proti MLM firmám které nenásilně nabízí cenově přijatelnou věc, a bez psychckého nátlaku a bez vstupních poplatků, nic nemám.
- Citovat
- Upravit
Takže možná správné MLM má fungovat jako výše zmíněný AVON. Ale díky Herbalifu, Talk Fusionu, Ječmeni a Amwei, si mi při zkratce MLM ježí vlasy na hlavě.
- Citovat
- Upravit
Díky za vaše názory. Jen tedy nevím - existuje ještě nějaká „práce na doma“, ať už na PC nebo i manuální, které se dá věřit, kterou se dá něco přividělat. Když vezmu v potaz, že jsem na MD a avon bych neměla moc kde nabízet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hani84 píše:
Díky za vaše názory. Jen tedy nevím - existuje ještě nějaká „práce na doma“, ať už na PC nebo i manuální, které se dá věřit, kterou se dá něco přividělat. Když vezmu v potaz, že jsem na MD a avon bych neměla moc kde nabízet.
Max. nějaká vlastní tvorba..např. háčkování a pak prodej. Nebo tvorba webových stránek. Nic jiného mě nenapadá..vše ostatní jsou na 90 % podvody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit