Firma Talk Fusion
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Když tady čtu některé příspěvky,tak je mi z toho smutno,něco nejsem schopen dělat…třeba MLM,tak to pomluvím,poškodím a označím za podvod. Nejsem schopen vzít za sebe zodpovědnost..pomluvím,označím za podvodníky ty,kteří schopni jsou. Nechce se mi vystrčit hlavu z písku a mám strach cokoliv podniknout…pomluvím ,pošpiním,označím za podvod. Pak si sednu k počítači a jsem spokojen ,jak jsem jim to nandal
,MLM,jakékoliv je úžasná příležitost,psát tohle je správné a tohle špatné MLM to je už opravdu na žalobu školského systému v ČR,když mi nevyhovuje třeba jeden systém MLM,ale dělám jiný třeba katalogový,tak ten první nepomluvím,vlastně ,co se divím,jsme přece v Čechách a tam vše ,čemu nerozumím je lepší pomluvit,než si přiznat,že to není pro mě,nebo že nejsem schopen.
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
na TF mě pozval kamarád…mám z toho spíše egativní pocit…je tu někdo kdo TF brání a opravdu má ty peníze jak uvádí??? Ferari, Havaj, Los Angeles? Prosím napište..přijel bych se podívat.
- Citovat
- Upravit
Ad solda: Je vidět, že z prezentace TF jste si vzal kusé info, vytrhl jste z kontextu, to co je tam řečeno a ted to používáte jako argument. Pracuji s TF již rok, nemám Ferari, ani jsem nebyla na Havaji, ale po počátečním příjmu cca 5-10 000,jsem se svou prací dostala na příjem 25-35 tisíc měsíčně, ale pracuji dál na tom, abych své příjmy měla ještě větší. Asi jste si nevšiml, že je to podnikání, ne zaměstnání. Jsem zvědavá, jestli někdo někdy najde tu odvahu a řekne pravdu, místo blábolech o podvodu, myslím tím, že na rovinu napíše, hele nechci, bojím se, asi bych to neuměl, nejsem schopen pracovat na sobě a na svém byznysu.To je ten důvod proč je jen málo lidí v MLM úspěšných, protože jak slyší slovo práce, tak se osypou. Pro ně je práce jen zaměstnání a ta tzv. jistota, které se dnes směju. MLM je práce jako jiná a možná i těžší, než si kdo myslí, nedělám MLM 5 minut a tak můžu s klidným svědomím hodnotit, nikde mi nikdo nenabídl to, co v TF, nikde mi nikdo tak nepomáhal jako v TF, je mi naprosto ukradený, jestli mi to věříte, nebo ne, já vím své. Je škoda, že Češi stále přemýšlí 100 let za opicema a nejsou schopni pochopit, že děláním na druhé si nikdy nic nevybudují. Už jen poslední věta, až najdete firmu, která vám bude platit do tří minut, dejte mi vědět, ráda se na ní přijedu podívat
- Citovat
- Upravit
Nikomu nic neberu je mi to jedno třeba milion..jsem zaměstnanec a beru to co vy. jde mi to do daní apod..živím stát a tak to má dle mě být..někdo pracovat musí…někdo to zase kasíruje. Ano máte pravdu nemám na to..nevidím kolem sebe lidi kterým bych to mohl nabídnout každý by si klepal na čelo. Kdybych měl opravdu pocit že někoho takového znám šel bych do toho…ztráty 15 tis se nebojím ale musím cítit trochu smysl. Jinak věřím že z toho někdo nějaké peníze má…přijde tam mnoho zoufalců co zaúplatí a nemají na to a zase odejdou…to jsou ty provize co se pak rozdělí mezi ostatní…sponzory. byl jsem jen zvědav zda někdo exsistuje. Navíc vy taky děláte na někoho, na to pozor! Jen z toho neplatíte nic státu zdrav. a soc. pojistky apod… Přeju peníze všem odvážným… já takový nejsem. A proto mám auto a dům…jenom…Na havaj není…ale co…lepší než pumpičkou přes kou.. ![]()
- Citovat
- Upravit
A to ohledně té karty… ještě se poptám jak rychlé jsou přenosy, myslím že vždy tak jeden den. alší věc co se psalo je že ta karta snad nemá ani mag. proužek ani pin…to mi příjde spíš jako blbost ale jen jsem to zaslechl a další je že co se stane když se ta karta dostane třeba do mínusu…někdo psal že je pak lepší vyskočit z letadla bez padáku. ![]()
- Citovat
- Upravit
Díky že jste se takto vyjádřil
,máte pravdu, že také dělám na někoho, ale spousta lidí dělá na mě a tak dělá každý na každého a o tom to je, na hlavu si tukalo asi pulka lidí, co znám, když jsem začala dělat MLM, ale to je každého věc, já zaměstnanec už nejsem půl roku, když se mi rozjel TF pochopila jsem jedno, bud budu dělat svoje zaměstnání a TF a každé napůl a nebo to risknu a pojedu to, čemu věřím, rozhodla jsem se a když jsem podala vypoved, tak ten šutr mi spadl ze srdce a věnuji se už jen TF, protože 100% věřím, že je to správné. Upřímně je to práce a těžká práce, právě protože pracujete s lidmi a nebudeme si nic nalhávat, spousta lidí brečí, stěžují si, mooooc chtějí a když jim dáte příležitost-nemusí to být TF, tak jen pokrčí rameny, protože pořád ještě mají v hlavách, že se o ně někdo někdy postará. Když se podívám na facebook a vidím do čeho jsou lidé schopni strčit hromadu peněz jen protože jim někdo řekne, že je to bez práce a že nemusí nic, jen brát penízeje mi smutno. Krásný den Solda
a hodně štěstí
- Citovat
- Upravit
Zapomněla jsem odpovědět na kartu : karta vám přijde od firmy, přenos je do 3 minut, přijde vám od firmy email a tam je gratuluji, ted jste si vydělal 25,50,75,100 dolarů je to podle cyklu a než si obujete boty a dojdete k bankomatu peníze jsou tam, karta má samozřejmě pin i proužek, je to karta do bankomatu, jinak byste si ty peníze nevybral, měsíčně si firma strhává za vedení karty 1,5 dolarů, ale v případě, že tam peníze nejsou, tak si nejen nic nestrhne, ale ani nejde do mínusu, to připadá na vrub TF, nikdy se nedostanete s touto kartou do mínusu, je to o tom, to není karta z české banky
,tohle mi štve nejvíc,99% lidí tu lže a podává zcela nepravdivé informace, nikdo kdo nedělá a nedělal TF přece neví co a jak, tu kartu nemá a přesto tvrdí nesmysly, aniž by si je ověřil. Ted se tady tomu směju, protože si opravdu nedovedu přerdstavit jak si vybírám peníze bez PIN, nejlepší je, že vy si kartu aktivujete sám přes net a sám máte svůj vámi určený PIN a je to zabezpečené úplně skvěle, takže tohle je odpověd na kartu, pokud byste cokoli potřeboval, ráda vám odpovím, ale ne tady. Proč? Nechci, aby to někdo bral, že tady propaguji TF, takhle já nepracuji, k reakcím mě vyprovokovali hloupé a lživé odpovědi.
- Citovat
- Upravit
Zdravím všechny!
Docela dost zajimavá diskuze tady. Hodně mi pomohla v rozhodování. Člen skupiny Talk Fusion mě kontaktoval na základě inzerátu v avízu. cz, nechtěl mi nic říct, o co jde, jeho odpovědi byly nesrozumitelné, plné překlepů a už to mě moc nenadchlo. Podstoupila jsem hodinovou videokonferenci (přišla mi, no ten nepřirozený smích toho prezentéra, prostě k smíchu), která mě nijak neuchvátila, je jasné, že velké výdělky, co se tam uváděly asi nenechaly nikoho až tak chladným a k firmě se přidali, ale já jsem prostě ten nevěřící maník, 100 let za opicema, jak se zde často uvádí a nebudu investovat do něčeho, čemu nevěřím. Dneska mě z firmy opět kontaktovali a snaží se mě přesvědčit, že já jsem ta pravá, abych to dělala. Já říkám opak, že se v tom nevidím, že mě to neláká, neumím přesvědčovat a nahánět lidi. A pořád to samé, právě proto jste ten pravý člověk pro nás. No, kdybych byla tak super člověk, tak by asi nebylo tak těžké najít normální práci. Nechci tu firmu pomlouvat, když do ni nevidím, to bych si nedovolila, jen vyjadřuji svůj názor, jak to na mě působí. Blahopřeji všem, co jsou ve firmě úspěšní a daří se jim. Já prostě z toho super pocit nemám a jen čekám až to dojde i těm, co se mě snaží přesvědčit o opaku. Přeji krásný den.
- Citovat
- Upravit
A tady je to prostě o tom, jak kdo pracuje, já osobně bych si toto nedovolila, člověk mi řekne ne a tím je věc vyřízena, taky bych z toho neměla dobrý pocit, kdyby mě někdo pořád o něčem přesvědčoval, taky by se mi to nelíbilo, pouze bych opravila nekontaktovali vás z firmy, ale člověk, který s firmou spolupracuje, firma sama nikoho neoslovuje. Nemůže každý dělat TF, to je přece nasnadě a když tomu někdo nevěří, je to jeho věc. Znova opakuji, že moje příspěvky zde tu vznikly na lživé informace.
- Citovat
- Upravit
Já se tady určitě nechci hádat, to mi za to vůbec nestojí. Jsem dospělá, záleží jen na mých rozhodnutích. Ale musím Vám říci, že mě opravdu kontaktoval jiný člověk, než mě na to přivedl. Volá mi člověk, co to prý dělá už dost dlouho, mluvili jsme spolu snad hodinu, on si vyprávěl své a já své. Jediné pozitivum na tom hovoru bylo, že je to po hlase fakt sympaťák
a bavilo mě s ním kecat, to je vše. No, má mě ještě kontaktovat, snad už opravdu pochopí, že já nejsem vhodná osoba a nechci do ničeho investovat. Přeji pěkný den.
- Citovat
- Upravit
Ad Eurunka máte pravdu, jste dospělá a chcete, nebo nechcete vše je vaše věc, proto jsem řekla, že každý pracujeme jinak, nehádáme se, já jsem jen konstatovala, že vás nekontaktovali přímo z firmy, ale jiný spolupracovník, tot vše ![]()
- Citovat
- Upravit
@Pína225 píše:
Ad Eurunka máte pravdu, jste dospělá a chcete, nebo nechcete vše je vaše věc, proto jsem řekla, že každý pracujeme jinak, nehádáme se, já jsem jen konstatovala, že vás nekontaktovali přímo z firmy, ale jiný spolupracovník, tot vše
A jaký produkt se tam prodává?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Sumaya, nabízeji ke koupi videoemaily, jsou tam různé balíčky v různých cenových hodnotách, to si musí začínající „podnikatel“, pokud chce s firmou spolupracovat, zakoupit. Nejlevnější stojí 2 500,–, no a ten produkt pak nabízíte, popř. zvete další lidi na videokonferenci, kde se každý rozhodne, jestli chce, nebo nechce do toho jít. Čím více zájemců získáte, tím jste samozřejmě víc a víc ohodnocení. Věřím, že ty výdělky jsou tam velice zajímavé, ale člověk prostě na to musí mít povahu a chuť. Takový člověk já nejsem a proto jsem se rozhodla do toho nejít. Jsem mamča na rodičovské a peněz není na rozhazování. Hledám si práci, protože mi rodičovská končí, jelikož mi u stávajícího zaměstnavatele skončila smlouva a dál mi ji neprodloužil. Naštěstí se mi snad podařilo něco reálně najít, je to zatím v začátku, ale snad mi to výjde. Najít práci po dvou dětech, není to nejjednodušší. Přeji hezký den.
- Citovat
- Upravit
@Eurunka píše:
Ahoj Sumaya, nabízeji ke koupi videoemaily, jsou tam různé balíčky v různých cenových hodnotách, to si musí začínající „podnikatel“, pokud chce s firmou spolupracovat, zakoupit. Nejlevnější stojí 2 500,–, no a ten produkt pak nabízíte, popř. zvete další lidi na videokonferenci, kde se každý rozhodne, jestli chce, nebo nechce do toho jít. Čím více zájemců získáte, tím jste samozřejmě víc a víc ohodnocení. Věřím, že ty výdělky jsou tam velice zajímavé, ale člověk prostě na to musí mít povahu a chuť. Takový člověk já nejsem a proto jsem se rozhodla do toho nejít. Jsem mamča na rodičovské a peněz není na rozhazování. Hledám si práci, protože mi rodičovská končí, jelikož mi u stávajícího zaměstnavatele skončila smlouva a dál mi ji neprodloužil. Naštěstí se mi snad podařilo něco reálně najít, je to zatím v začátku, ale snad mi to výjde. Najít práci po dvou dětech, není to nejjednodušší. Přeji hezký den.
Jee, tak držím palce, ať to výjde s prací.
Já se na TF určitě nechystám, jen jsem chtěla vědět, jaký mají produkt. Také nemám povahu překecávat lidi. To znám z pojišťovny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak Lucy823, práci jsem si našla v těsné blízkosti domova, takže nikam nedojíždím, sem tam jako brigádu mám práci doma - opravdický přepis textů, (ne MLM). Telefon mám na kredit, platím jen co provolám. Telefon používám na volání svým blízkých, ne abych s jeho pomocí naháněla nějaké ovečky do MLM. Net si platím pro svou zábavu.
Takže znovu říkám, že seriózní MLM mi nevadí. Což znamená nižší cena než jinde (odpadají sklady, mezisklady, prodavačí a reklamama) , hlavním cílem prodej kvalitního produktu a ne shánění dalšího prodejce, a hlavně bez psychického nátlaku ( které se tak rádo školí na kuzrech MLM, aby zákazník koupil) ze strany prodejce.