Firma Talk Fusion

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.4.19 19:28

Ja nie som softwérový inžinier. Tieto otázky pošlite na zákaznícke centrum ak ste prihlásený do talkfusion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.19 22:50

Prosím zavolajte mi zajtra večer o 17:30 0915058482

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.19 02:14
@mariamalanikova píše:
Ja nie som softwérový inžinier. Tieto otázky pošlite na zákaznícke centrum ak ste prihlásený do talkfusion.

Nemusíte být sofwarový inženýr.
Nemusíte detailně rozumět tomu, o čem je API a embending a nemusíte ho umět používat.
Ale jako dlouholetý prodejce a podporovatel TF byste měla vědět, zda něco takového je (nebo není) a povědět mi, kde ty informace najdu - tedy pokud TF tyhle věci vůbec umožňuje a pokud k tomu je nějaká dokumentace.
Lidé se na to ptali už před těmi osmi lety, kdy to u nás začínalo.

Neodpustím si rýpnutí: kvalita vašich vyhýbavých odpovědí a pokus to přehrát na support pro registrované (já se o to zajímám jako neregistrovaný) také o něčem vypovídá.

Takže se ptám veřejně a naposledy: TF - má API? A umožňuje embending videí nahraných na servery TF na vlastních webových stránkách??? Kde k tomu najdu nějakou dokumentaci?

P. S. Nemusíte spěchat s odpovědí. V klidu si to zjistěte, pokud to nevíte. A nebudu se na vás zlobit, když řeknete: „Ne, tohle TF neumí“. To by nebyla vaše ostuda, to by byla jen ostuda TF.

Příspěvek upraven 01.05.19 v 02:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.19 02:26

Mimochodem:
Embending není žádná velká věda… pokud navštívíte třeba YouTube, tak pod kterýmkoli videem najdete tlačítko „Sdílet“.
Když na něj kliknete, otevře se okno, kde máte ve spodní části na výběr několik metod sdílení (na Facebook, Twitter, Redit…). A hned první z těch metod je „Vložit“ - ikona: < > v kroužku. Když na to kliknete, dostanete kód, který můžete zkopírovat a vložit do vlastní webové stránky.

Můžete si to i zkusit - zkopírujte si ten kód do Poznámkového bloku a uložte jako soubor s příponou. html. Pak poklepáním ten soubor otevřete ve vašem prohlížeči… a ejhle, máte svou první webovou stránku s videem!

Možná jste se právě něco užitečného naučila. Doufám, že moji snahu oceníte. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.19 18:37

Talkfusion

Prepáčte pán neregistrovaný. Nepredstavil ste sa mi. Keď ste neregistrovaný tak ako ste sa stretol s talkfusion, Ako viete že je to zlý program. My, ktorí produkty talkfusion používame vieme že máme návody a nováčikov učime aj osobne. Dnes mám o 19:00 školenie nového kolegu. Pošlite mi email a telefón, dohodneme sa a môžeme sa o všetkom v pokoji porozprávať m. malanikova@gmail.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.19 18:41

@klient centra
ja nepotrebujem youtube my máme v nahrávacej miestnosti tiež tlačítko a jedným kliknutím pošleme videoemail na sociálne siete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.19 16:46

Paní Malaníková, už vás nebudu dál trápit. ;-)
Vidím, že mi na jasně položenou otázku nedovede veřejně odpovědět.

Místo odpovědi na mou otázku mi nabízíte jiná řešení (o která nemám zájem a neptal jsem se na ně), nabízíte mi školení a případně mne v podtextu osočujete, že jako neregistrovaný se nemám co ptát a zajímat o TF.

Trochu smutné, když vy jako dlouholetý společník firmy (konzultant) neznáte odpověď na triviální otázku ani si ji nedovede zjistit. A vůbec že komunikuje tímto způsobem.

Nezbylo mi než se zeptat jinde, přímo u zdroje na supportu TF. A tleskám, TF již umožňuje embedding (v roce 2012 to nešlo). Kód videa použitelný pro embedding je možné získat v backoffice v sekci Media library. Tak teď už to snad víte i vy. 8)

Doufám, že ta diskuse ve výsledku přinesla nějaké poučení i vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.19 19:01

Sčasti som vám odpovedala. Vy nepoznáte talkfusion, ale kritizujete ho. Rada učím ľudí ktorí sa pripojili a sú ochotní sa učiť aby mohli pracovať dobre a samostatne. Tie otázky ktoré ste tu kládol. My nepotrebujeme. Všetko je naprogramované tak aby sme produkty mohli jednoducho používať. Za prácu nás firma platí dobre a rýchlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.19 19:46

Pýtať sa môžete, ale nie nadávať a urážať ma. A koniec koncov som vám napísala aby ste napísal na support. Navrhovala som vám rozhovor, pretože sa mi zle píše. A mala som dohodnuté školenie s človekom ktorý sa už registroval
Urážanie vám teda ide. /inteligent/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.19 20:39

Paní Malaníková, můžeme to shrnout a ukončit.

Nevím, kde jsem vás urazil (pokud ano, tak se omlouvám). Jen jsem si trochu rýpl do toho, že nerozumíte a neodpovídáte na mou jednoduchou a jasně formulovanou otázku a nechováte se profesionálně (a to je fakt). Profesionál musí zvládnout a ustát i kritiku produktu, který nabízí. A mě se zdá, že si to všechno berete moc osobně.
Je záslužné, že učíte lidi nové věci - za předpokladu, že ty věci za něco stojí a lidem k něčemu jsou. Doufám tedy, že lidem vysvětlíte i to, že videomail odešlou klidně i zdarma a pohodlně třeba i z YouTube (kde k tomu navíc mají celý svůj adresář z chytrého telefonu a gmailu).

A když máte tak ráda vzdělávání, tak jste snad ocenila, že jsem vás mimochodem naučil dvě nové a potenciálně velmi užitečné věci (tedy hádám, že pro vás nové):

• jak si vytvořit vlastní webovou stránku s videem
  • a jak zabudovat do takové stránky video nahrané na servery YouTube nebo TalkFusion

Pozitivní stánka věci
Dále vidím pozitivní vývoj v Talk Fusion v tom, že se lehce zlepšily parametry produktů (např. dostupnost API, velikost okna videa a lepší rozlišení ve videomailu) a cena lehce klesla (u prostředního balíčku) a byl obnoven relativně levný balíček jen pro videomail (no, levný… $100 jednorázově a $10 měsíční paušál za něco, co lze mít na YouTube zdarma a ve vyšší kvalitě je pořád dost drahé). Naopak se docela citelně zdražil ten nejvyšší balíček, který nepřináší navíc moc produktových výhod proti tomu prostřednímu (tedy kromě většího potenciálu výdělku, pokud TF prodáváte dál jako příležitost, že).

Negativní stánka věci
Nabízet TF jako nástroj pro osobní komunikaci na webu pro maminky na mateřské dovolené je jako prodávat důchodcům předražené hrnce a masážní křesla na předváděcích akcích. 🤮
Nabízet TF jako marketingový nástroj pro vlastní byznys a nepovědět o tom, že existují i jiné (lepši a levné nebo free varianty) - to už dává větší smysl (a je to pochopitelné, že nechcete zmiňovat konkurenční řešení) - ale pořád je to projev sobectví, bezcitnosti a chamtivosti 🤑 (než někomu nabídnout řešení, které je zdarma, raději mu nabídnu to, ze kterého mám prospěch já)
No a nabízet TF jako příležitost k vydělávání je (vzhledem k problematické hodnotě TF produktů)… to je provozování nekonečného náboru do pyramidy. 😣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.19 20:28

Ja im neponúkam nastroj komunikácie. Ale aj tak sa dá talkfusion využiť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat