Firma Talk Fusion
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@michaelas2010 píše:
Dnes již asi málo kdo pochybuje o jedinečnosti síťového marketingu, ale binární systém multi-level-marketing jednoznačně povýšil. Klasický pyramidový systém ukončí vaše provize na páté, sedmé, nebo vyjímečně na deváté úrovni pod vámi. Binární systém nemá žádný konec, takže můžeme začít počítat.......
Byl jsem totiž pozván na online prezentaci, pustil jsem si ji na internetu, a zarazila mne poslední slova ve smyslu: „Pokud vás prezentace zaujala, a chcete se přidat ke spolupráci, tak kontaktujte toho kdo vás sem pozval“. Musel jsem si vše přehrát ještě jednou. Mám kontaktovat toho kdo mi Talk Fusion ukázal? Jak to že nemám kontaktovat samotného prezentéra? Jak to, že mě v MLM nechce sám pro sebe? Znal jsem klasický pyramidový systém, a to by nikdo neudělal. Požádal jsem o vyjasnění, a poté jsem se ještě dopátral k další jedinečné výhodě. Na to abych začal vydělávat mi stačí, abych ukázal všechny možnosti této společnosti pouze dvěma zájemcům – ano, postačí pouze dva na celý život.
Tahle formulace je mi nějak povědomá… Lidi, to pořád od sebe opisujete, proč je TF tak „skvělé“? ![]()
http://magazin.sluvko.cz/…talk-fusion/
https://sites.google.com/…ustalkfusion
- Citovat
- Upravit
@klient centra píše:
A kdo ty produkty opravdu používá?
V podstatě jen ti, kdo je zase zkouší prodávat dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TF je klasicky oje...!
@Lucy823 píše:
MLM prodává produkt, a videoemaily jsou produkt a hooodně by jste se divila kolik firem j TF vděčných, že jejich produkt mohou využívat.Zdravim, mohli by ste nam niektore firmy pouzivajuce TF (k spokojnosti) vymenovat? Alebo ste presli uspesne Brainwashingom svojich prezenterov, tak ako zbytok zufaleho stada v TF, ktorí sa akurat snazia o jedno a to nahrabat naspät aspon cast svojho vkladu? Ak ste si nevsimli, z tohto uzasneho marketingoveho klamstva vam odchadzaju lídri, ktory deklarovali niekolko tisic dolarove prijmy z TF. Ak by ste take prijmy mali vy, odisli by ste??? Cele TF stoji na klasickej pyramide, kde produkt je cisty lacny nezmysel (produktom by som to ani nenazval). Ceresnickou na torte je, ze nech uz z akychkolvek pohnutok v TF skoncite, vsetko za co ste zaplatili vam zoberu (zamädzia pristup) t. j. nebudete uz mat pristup k vasim vlastnym videomailom, co je pre mna zasadne. Ak skoncim v poctivom mlm, ako je avon, herbalife (skratka tam kde je ozajstny produkt),produkty za ktore som vyhodil prachy mi predsa nikto nezoberie, alebo sa mylim? 95% vas vsetkych, ktorí ste v TF nezarobite v podstate okrem par drobnych, nikdy nic. A toe kecy o tom, ze tomu treba obetovat cas a treba vydrzat, to si nechajte na dalsie prezentacie svojim oveckam a neurazajte narod zato, ze prekukli klasicku pyramidu. Ak pridete s niecim, co ma obohati, co ma posunie budem prvy, ktoreho mozete lakat a rad si to vypocujem. Garantujem vam, ze ani v roku 2020 90% ludi nebude pouzivat videomail, tak ako vas to ucia a hustia do vas na prezentaciach. Na tomto priklade je krasne vidiet, ako ste este po rokoch pyramid a lietadiel stale schopní naletiet. Matematika nepusti, ferova mlm firma je ta, kde je 70% konecnych spotrebitelov a 30% distributorov. V TF je vas distributorov 99%. Takze komu to vlastne ponukate? Samym sebe, pretoze potrebujete pod sebou mat dalsich a dalsich a dalsich, inak nezarabate. Z toho vyplyva, ze o konecneho spotrebitela vobec nejde. Toto presne splna model, ktory sa nazyva lietadlo, alebo pyramida. PS: Nikoho neodsudzujem, ani tych ktory tam isli s poctivym umyslom, ale nemaju skusenosti. Skor tych, ktorí vam vymyvaju mozog!
- Citovat
- Upravit
@Blitz píše:
Matematika nepusti, ferova mlm firma je ta, kde je 70% konecnych spotrebitelov a 30% distributorov. V TF je vas distributorov 99%. Takze komu to vlastne ponukate? Samym sebe, pretoze potrebujete pod sebou mat dalsich a dalsich a dalsich, inak nezarabate. Z toho vyplyva, ze o konecneho spotrebitela vobec nejde.
I čistě jen teoreticky - v binárním modelu může být nejvýše 66% koncových zákazníků - to v případě, že je jen jeden distributor a dva zákazníci. S rostoucí strukturou (pyramidou) se podíl zákazníků jen rychle snižuje k 50%. To ovšem platí jen pro plně obsazený a vyvážený binární strom. V případě, že nějaká pozice zůstane neobsazena, je podíl zákazníků ještě menší. A to za zákazníky považuji i ty, kteří chtějí být distributory, ale nedaří se jim sehnat nikoho pod sebe!
Závěr:
Pyramid by design!
Od samotného začátku je to navrženo jako pyramida, ne, že z toho pyramidu udělali distributoři svým nevhodným chováním a praktikami.
- Citovat
- Upravit
"Biznis!
Ked pocujem v tomto konkretnom pripade, ze to pyramidove ovce nazyvaju „Biznisom“,je mi fakt zle z tej ludskej hluposti…uz sa necudujem, ze mame vladu aku mame, ked si niekto ani po 23 rokoch od revolucie nevie vybavit tie roky pyramid, ktore su uz davno za nami. Fakt by bolo pre vas, ovecky ekonomickejsie a vynosnejsie, keby ste si posielali prachy rovno medzi sebou, vyhodili by ste spomedzi seba firmu, ktora sa na tom bali najviac a tak by vam ostalo viac penazi. Totizto ten princip je presne rovnaky. Ze „biznis“
valim se smichy ![]()
- Citovat
- Upravit
Apropo…davam vam este pol roka, teda tym „najvernejsim“. Potom skor ci neskor uteciete do inych MLM. Z nadsenia sa ucty nezaplatia. A verim tomu, ze binarny system kazdeho z vas obsahuje max.20% zivych dusi. Ostatní uz davno pochopili, ze cely vas produkt za 35 dolarov mesacne je k nicomu. Najradsej mam takych tych zarytych zastancov, ktorí hlasaju, ze „uz som v tejto firme rok a pol, sice este nezarabam, ale verim tomu“. Tak to snad uz ani nepotrebuje komentar! ![]()
- Citovat
- Upravit
@Petr H. píše: …opravdu nesnesu aby někdo prosperující a fungující společnost přirovnával k nějakým letadlům.
Nemělo by to spíš být…: nesnesu, aby někdo dosud letící letadlo nazval letadlem? Zejména, když v něm letím sám? ![]()
- Citovat
- Upravit
Průměrní lidé se chovají, jako by žádné peníze nepotřebovali. Neumějí si vyjednat vyšší plat, nechají se okrádat. Bohatí lidé se nebojí přiznat, že peníze jsou zásadní, jsou o nich ochotni dlouze jednat, protože dokážou vyřešit většinu problémů. Bez peněz nevyřešíte nic, co se s penězi vyřešit dá. Peníze dokážou osvobodit. Když jde o peníze, jdou emoce stranou. Přicházejí chladné počty. Proto bohatí vydělávají. Dokonale patrné je to nyní, v období cash flow krize. Bohatí by obrátili poslední niklák, aby využili příležitosti k investici. Čím méně peněz mají, tím přemýšlejí víc. Čím jich mají víc, tím větší cíle potřebují, aby se rozhýbali k aktivitě. V krizi se totiž vždy nakupuje výhodně. Průměrní lidé se ale krize bojí, vnímají to slovo negativně. Krize je příležitost. Průměrní lidé v každé příležitosti vidí překážku. Bohatí v každé překážce vidí příležitost. Proto v krizi vydělávají ještě víc. Jinými slovy: Průměrní lidé se snaží peníze zadržet, bohatí se je naopak snaží co nejvíce investovat.
- Citovat
- Upravit
prosba
Potřebuji poradit jak z toho odejít a ukončit to, také jsem naletěla kamarádce, od té doby se mi nikdo neozývá, telefony vypnutý, nikdo na nic nereaguje, díky za pomoc
- Citovat
- Upravit
Kartu ještě nemám, lidi jsem kontaktovala, ti co mne do toho natáhl, ale nikdo mi nechce poradit jak to ukončit, spíše se mi už neozvou na mou otázku, jak to ukončit a já si sama nevím rady, začla jsem s tím teprve minulou středu, dokud jsem si nepřečetla vše zde na netu a chci to okamžitě ukončit i když vím, že jsem o peníze přišla
- Citovat
- Upravit
@superkotáko píše:
Kartu ještě nemám, lidi jsem kontaktovala, ti co mne do toho natáhl, ale nikdo mi nechce poradit jak to ukončit, spíše se mi už neozvou…
Nelze čekat pomoc někoho, kdo je v tom o pár dnů déle než vy. Sice podle všeho pochopil podstatu věci, ale o administraci členství ví stejné kulové jako vy. Kontaktujte lídry z prezentací - seznam viz výše. Ti již jistě odhlášení několikrát řešili. Musíte být důsledná a jít si za svým.
Hodně štěstí…
- Citovat
- Upravit
Děkuji moc a budu se snažit to co nejdříve ukončit, hezký den ![]()
- Citovat
- Upravit
Stačí zablokovat kartu a nechat si vydat novou. Poté již platba neodejde a po nezaplacení vám účet u TF zruší. V bance třeba nahlaste ztrátu?!
- Citovat
- Upravit
@glacier píše:
Stačí zablokovat kartu a nechat si vydat novou. Poté již platba neodejde a po nezaplacení vám účet u TF zruší. V bance třeba nahlaste ztrátu?!
superkotáko ale kartu (zatím?) nemá… Jak by ji tedy mohla zablokovat?
A jestliže TF dovoluje propojit účet s běžnou bankovní kartou (že by novinka?), pak mi způsob řešení „ztratit“ kartu, zablokovat ji a požádat o novou přijde jako drbání se pravou rukou za levým uchem. Za prvé je blokace zpoplatněná ( = další nechtěné náklady), za druhé si nejsem jist, zda se blokací dají lehce zrušit transakce směřující na kartu. Transakce je primárně vázána na bankovní účet, karta je jen „vstupní brána“ a transakce může být automaticky přesměrována na novou kartu (bránu).
- Citovat
- Upravit
A kdo ty produkty opravdu používá?