Tampóny do bazénu

2
4.1.06 17:15

Tampóny do bazénu

Ahoj holčiny,

nemáte některá zku?enosti s pou?íváním speciálních tampónů při plavání v bazénu. Můj gynekolog říkal, ?e nějaké takové existují a jsou vyrobeny tak, aby dovnitř do těla při plavání nepou?těly vodu (narozdíl od klasických tampónů) a nehrozilo tak zanesení infekce z vody v bazénu. Bohu?el mi ale neřekl ?ádnou konkrétní značku a ani v obchodech jsem na nic takového nenarazila. Jestli něco takového pou?íváte, prosím o radu a o sdělení zku?eností.

Díky moc
Leto 12tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
4.1.06 17:25

Moje gynekoložka mi doporučovala radši bez tamponů kvůli riziku infekce (prý s tamponem to je horší než bez) a napsala mi boraxové globule na zavedení pro desinfekci po plavču.
Jinak jsem myslím na rodině zaregistrovala reklamu na ty tampony, značku nevím. Já si na sucho dát tampon stejně nemůžu
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
4.1.06 17:30

ahoj,
mě dr. doporučila ať se zeptám nebo nechám objednat v lékárně, že ten přesný název nezná. mají to být tampony co obsahují tea tree oil. tím olejem by neměla projít voda a jsou lepší na to plavání při náchylnosti na kvasinky a jiné " úžasnosti", . bohužel od té doby jsem je nepotřebovala tak jsem je ani nesháněla. chystám se. takže jestli někdo ví jestli se to nějak jmenuje a firmu určitě to bude jednodušší. díky

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
4.1.06 17:50

Já používala Senta Protect z DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
13.1.06 12:04

Já jsem je sehnala v lékárně. Bohužel nevím značku, ale jsou z ciziny. V balení jsou 4 a stojí asi 55,–Kč. V příbalovém létáku je napsáno, že jsou napuštěny speciální vazelínou odpuzující vodu a tím i infekci. Zatím jsem je nevyzkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
13.1.06 12:39

Ja jsem kdesi cetla, ze se da pouzit i obycejny menstruacni tampon napusteny olivovym olejem. Ale jestli je to dobry napad, to teda nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.14 13:00

Mate nekterá zkušenost s tampony do bazénu?

bohužel velmi trpím na kvasinky a podobné „radosti“ z bazénů, ale na suchu se mi zůstávat nechce

• Citovat
  • Upravit
655
8.6.14 13:15

Tampony bych nepouzivala, nacucaj se vodou a to je teprve zivna puda pro breberky. Co zkusit po koupani ten laktobacilovy tampon? Pokud neni ms, trisku se namoci pred zavedenim. Tot info od mudry. Osobne nedam dopustit na kalisek - nedostane se dovnitr nic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.6.14 13:29

Ja jsem pouzivala ty Senta Protect. V baleni jsou 4ks, jsou napustene cistou vazelinou a stoji neco kolem 60 Kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8231
8.6.14 13:34

Ellen tampony, jsou v nich nějaké lactobacily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
8.6.14 14:24
@Anonymní píše:
Mate nekterá zkušenost s tampony do bazénu?bohužel velmi trpím na kvasinky a podobné „radosti“ z bazénů, ale na suchu se mi zůstávat nechce

My jsme s holkama pouzivali klasicke tampony a a kdyz jsme vylezly z vody, sly jsme si ho vymenit. Jediny problem byl ten, ze obcas z kalhotek vylezla snurka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
27.1.16 19:18

Ahoj, chtela jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost s tampony do bazénu v těhotenství. Dost trpím na mykozy a kor ted v těhotenství. Normálně bych do bazénu nešla, ale v dubnu jedu s dcerou do školky v přírodě a bude se tam chodit i na bazén, nerada bych ji o to ochudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí