Tampóny po císařském řezu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1474
30.6.14 20:44

@myšák1187 právě no, s tou jizvou je to komplikovanější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
30.6.14 20:59

@yasmine5 já je nosila po císaři asi 3 týdny, krásně mi v nich větrala jizva a navíc mě nikde neškrtily :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
30.6.14 21:09
@lleennttiillkkaa píše:
@yasmine5 já je nosila po císaři asi 3 týdny, krásně mi v nich větrala jizva a navíc mě nikde neškrtily :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo já taky, no sexy to moc nebylo, ale je to super vynález :palec:
  • Citovat
  • Upravit
27265
30.6.14 21:15

@myšák1187 já už se na ně zase docela těším :D No sexy fakt ne, ale manžel mi důvěrně říkal roládko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
30.6.14 21:18

@lleennttiillkkaa :lol: :lol: :lol: :lol: no my se tomu taky smáli, já po propuštění asi dva dny chodila doma v těchto kalhotkách, kojící podprsence a kabátku od pyžama a pak sem ještě přidala kompresní punčochy na oteklé nohy. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27265
30.6.14 21:20
@myšák1187 píše:
@lleennttiillkkaa :lol: :lol: :lol: :lol: no my se tomu taky smáli, já po propuštění asi dva dny chodila doma v těchto kalhotkách, kojící podprsence a kabátku od pyžama a pak sem ještě přidala kompresní punčochy na oteklé nohy. :mrgreen: :mrgreen:

Naprosto neodolatelná kombinace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
30.6.14 21:24
@lleennttiillkkaa píše:
Naprosto neodolatelná kombinace :D

jj, muž mi se smíchem říkal že má co dělat aby se na mě nevrhnul, vtipálek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.14 14:29

Dobře díky za rady, raději se na to vyprdnu a počkám si s těma tamponama. Jinak jsem nevěděla, že očistky mužou byt tak dlouho mam je už přes tyden, tak mě napadlo jestli mi to už rovnou nepřešlo do menstruace.

• Citovat
  • Upravit
27265
2.7.14 14:43
@Anonymní píše:
Dobře díky za rady, raději se na to vyprdnu a počkám si s těma tamponama. Jinak jsem nevěděla, že očistky mužou byt tak dlouho mam je už přes tyden, tak mě napadlo jestli mi to už rovnou nepřešlo do menstruace.

To tak bolí :zed:

Ty jsi nikdy neslyšela pojem jako šestinedělí? Ve škole jsi neměla přírodopis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
2.7.14 15:02
@Anonymní píše:

http://www.rodicka.cz/…sestinedeli/

pořádně pročti a budeš vědět

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.14 15:05

Ježiš měla a vim co je to šestinedělí. Akorát nás v přírodopisu fakt neucili jestli mame mit po porodu tampony a jak je to nebezpečny a jak dlouho jsou očistky. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.14 15:08

Tady jde jen o to že mi dali tabletu na vyvolání a nakonecto skončilo cisařem, rikala jsem si jestli to nebudu mit třeba trochu jiny…ale diky holky :hug:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
2.7.14 19:47

Já měla pořádné očistky CELÉ šestinedělí, to je teprv maso, nějaký týden je pohoda..

• Citovat
  • Upravit
7602
2.7.14 19:53
@Anonymní píše:
Tady jde jen o to že mi dali tabletu na vyvolání a nakonecto skončilo cisařem, rikala jsem si jestli to nebudu mit třeba trochu jiny…ale diky holky :hug:

Děloha se musí vyčistit ať s tabletou nebo bez, já v tom pořád nevidím ten rozdíl, který se nám tu snažíš vysvětlit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí