Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@yasmine5 já je nosila po císaři asi 3 týdny, krásně mi v nich větrala jizva a navíc mě nikde neškrtily ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
@yasmine5 já je nosila po císaři asi 3 týdny, krásně mi v nich větrala jizva a navíc mě nikde neškrtily
@myšák1187 já už se na ně zase docela těším
No sexy fakt ne, ale manžel mi důvěrně říkal roládko ![]()
@lleennttiillkkaa
no my se tomu taky smáli, já po propuštění asi dva dny chodila doma v těchto kalhotkách, kojící podprsence a kabátku od pyžama a pak sem ještě přidala kompresní punčochy na oteklé nohy.
![]()
@myšák1187 píše:
@lleennttiillkkaa![]()
![]()
![]()
no my se tomu taky smáli, já po propuštění asi dva dny chodila doma v těchto kalhotkách, kojící podprsence a kabátku od pyžama a pak sem ještě přidala kompresní punčochy na oteklé nohy.
![]()
Naprosto neodolatelná kombinace ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Naprosto neodolatelná kombinace
jj, muž mi se smíchem říkal že má co dělat aby se na mě nevrhnul, vtipálek
![]()
Dobře díky za rady, raději se na to vyprdnu a počkám si s těma tamponama. Jinak jsem nevěděla, že očistky mužou byt tak dlouho mam je už přes tyden, tak mě napadlo jestli mi to už rovnou nepřešlo do menstruace.
@Anonymní píše:
Dobře díky za rady, raději se na to vyprdnu a počkám si s těma tamponama. Jinak jsem nevěděla, že očistky mužou byt tak dlouho mam je už přes tyden, tak mě napadlo jestli mi to už rovnou nepřešlo do menstruace.
To tak bolí ![]()
Ty jsi nikdy neslyšela pojem jako šestinedělí? Ve škole jsi neměla přírodopis?
@Anonymní píše:
http://www.rodicka.cz/…sestinedeli/
pořádně pročti a budeš vědět
Ježiš měla a vim co je to šestinedělí. Akorát nás v přírodopisu fakt neucili jestli mame mit po porodu tampony a jak je to nebezpečny a jak dlouho jsou očistky. ![]()
Tady jde jen o to že mi dali tabletu na vyvolání a nakonecto skončilo cisařem, rikala jsem si jestli to nebudu mit třeba trochu jiny…ale diky holky ![]()
Já měla pořádné očistky CELÉ šestinedělí, to je teprv maso, nějaký týden je pohoda..
@Anonymní píše:
Tady jde jen o to že mi dali tabletu na vyvolání a nakonecto skončilo cisařem, rikala jsem si jestli to nebudu mit třeba trochu jiny…ale diky holky
Děloha se musí vyčistit ať s tabletou nebo bez, já v tom pořád nevidím ten rozdíl, který se nám tu snažíš vysvětlit ![]()