Taobao.com - jak objednat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
227
13.3.13 08:28

taobao.com - jak objednat?

Ahoj :) včera jsem si projížděla net a narazila jsem na tuto adresu. Objednávají se tu věci z Číny, nemáte někdo zkušenosti, jak se mám zaregistroval k AliPay účtu? Chce to po mě číslo karty, co má buď 15 nebo 18 čísel a naše karty mají jen 16 :/ pak by mě zajímala ještě jedna věc, když se registruji, tak to po mě chce tel. číslo, aby mi poslali registrační kód, ale naši zemi to nanabízí… Kde ještě můžu objednávat z Číny po pár kusech a ne po kontejneru? :mrgreen: Ebay vím, ale chtěla jsem přímo Čínu.. Díky za případné rady. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
13.3.13 08:36

A co chceš z Číny? já objednávala věci na airsoft a pár jinejch drobností :-) ale to asi není tvůj případ :-D Jestli chceš oblečení, tak doporučuji spíš Anglii :-)

• Citovat
  • Upravit
227
13.3.13 08:42

Jj, právě že všichni z mého okolí objednávají oblečení a pak se manžel díval, že třeba Casia hodinky tam vycházejí dobře.. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
13.3.13 08:44

Před rokem jsem objednával hodinky pro neteř, takové co jsem našla tam nebyli u nás k sehnání :-)

• Citovat
  • Upravit
sarmie
18.6.13 17:45

take me to zajima

Dobry den presne tak také by me to zajímalo ne ze bych primo vyzadovala cinskou vyrobu ale proc platit překupníkům když by byla moznost primo od výrobce chtelo by to aspoň v anglictine tu stranku.

• Citovat
  • Upravit
Michalka91
18.6.13 19:25

http://www.buyincoins.com/ hodně věcí posilaji do ČR zdarma. Zasilka dorazí do 2 tydnu

• Citovat
  • Upravit
sarmie
18.6.13 20:18

to neni co jsem

Misko dekuji ale tam jsem nenasla co na tom taobaku, luxusni zdobeni krajky a tak,

• Citovat
  • Upravit
Michalka91
18.6.13 22:50
@sarmie píše:
Misko dekuji ale tam jsem nenasla co na tom taobaku, luxusni zdobeni krajky a tak,

Pak doporučuju se podívat sem ;-) http://zbozizciny.hys.cz/

• Citovat
  • Upravit
sarmie
19.6.13 11:28

michalko

Moc dekuji mrknu tam snad něco zjistim

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie