Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, snažím se najít nějakou opravdu velkou tašku,co se dá připnout na kočár a za rozumné peníze. Zatím stále marně. Poradíte?? ![]()
Ahoj já mám od Babymoov - mrkni se třeba na www.malvik.cz tam je mají taky… Je fakt velká, je k ní spousta věcí - termotaška, obal na dudlík, na špinavý prádlo, na doklady, je tam deka a pevná přebalovací podložka, která se dá odepnout… Stála kolem 1200 Kč, já si jí nechala dát k vánocům…
Já si vyrobila úchytky (možná se dají koupit) a používala svoji kabelku. Mám pár hodně velkých a hodně jich má nějaká očka po stranách.
Ja jsem si koupila velkou hadrovou kabelku u vietnamce, navlikla jsem to na rukojet a stahla popruh. Dalsi jisteni nebylo treba, drzelo to paradne, stala 150kc.
V DM mají pěkné tašky na kočár…stojí kolem 500 a jsou v nich i nějaké věci pro prcka
Já jsem měla svou starou tašku u které jsem utáhla popruh na krátko a potom jsem si koupila druhou větší u vietnamců a na ni mi manžel narazil cvočky aby se dala na rukojeť připnout, takže mě celkem vyšla na asi 170,–
Souhlas s holkama, přidělala jsem uchyty na kabelku a pak jsem koupila tašku v DM- má pěkně udělané kapsy na pleny a ubrousky ![]()
já měla od babymoov free hand a je opravdu hodně velká. Vejde se do ni malý nákup. Zrovna ji prodávám
a v jaké barvě ji máš a za kolik ji prodáváš? A dá se připevnit na rukojeť kočáru pomocí druků?
Ahoj, prosím mohla bys mi poslat fotečku té tvé tašky, jak vypadá na kočárku.
Já si ji chci taky pořídit. Chci ji objednat přes internet, ale bojím se, aby
na kočárku nebyla moc velkí, tak ať to dokážu porovnat a okouknout jak se přidělává.
MOc děkuju Katka