Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máte někdo na kočárek tašku SPORT od EMITEXu s přebalovací podložkou (nebo i bez)? Já mám kočár firkon a taška, co je k němu mi moc nevyhovuje, má jen jedu velkou kapsu a pořád v ní na dně něco lovím a navíc se mu často odepínají druky, které ji drží na madle.
http://www.emitex.cz/…ka-sport.php
Mě se zdá fajn, ale uvítala bych nějaké praktické zkušenosti uživatelek, ať nevyhodím zbytečně peníze.
Mám ji asi půl roku. Ale první dítě a první taška, takže těžko s něčím srovnávat. Používám ji bez té barevné podložky, protože s ní je ta taška hrozně objemná. Používám jen černý vnitřek. Ale jsem spokojená, obyč černá taška na věci, žádný zázrak, ale jinou nesháním
. Většinou ji mám dole v prostoru kočárku, takže ani ty patentky na rukojeť úplně neužiju.
Nevím, jestli takovýhle názor pomůže
![]()
Mám ji,ale nejsem spokojená,jednak je moc velká,tak taky vozím bez přebalovací podložky a hlavně vrže
Myslela jsem,že mi vrže kočárek a ona to taška…Má takové plastové oka-karabiny na to delší ucho na kočárek a ty hrozně při jízdě i na rameni vržou,když je taška těžší…a to je pořád
Jednak ten plast se tře o sebe a ještě tím pohybem,no divně udělané to mají…asi ji vyhodím a koupím tu jejich zipovou.Je menší a nevrže…
Jinak zpracování a materiál dobré…
No to že je veliká je pro mě plus, já s sebou tahám pořád spoustu věcí. Většinu sice zbytečně, ale nechci být zaskočena nějakou situací.
Dianda a neprodala bys ji se slevou, když chceš novou? Jaké barvy máš tu podložku?
Já mám celou černou.Prodat bych ji určitě nemohla,vevnitř mám rozpáranou kapsičku,a přece jen ji 5 měsíců používám,ale mohla bych vám ji darovat.Tím budu mít důvod koupit jinou
a zároveň čisté svědomí,že jsem nevyhodila použitelnou věc
Přebalovací podložku jiné barvy si myslím můžete dokoupit jinou …
No ja bych stejne chtela cernou, sice mame kocar s oranzovym ale to ny se ta podlozka dost spinila a urcite by to byl jiny odstin.
uplne zadarmo to nechci, pisnu vam SZ.