Tatíkův klučík

Anonymní
24.12.13 23:38

tatikuv klucik

Ahoj holky,

vim, ze pro nekoho je to mozna prkotina, ale pro me celkem vazna věc…mam kluka, tri roky…od mala preferuje tatinka…když jsme spolu sami, krasne si tov uzijeme, blbneme, porad me hladi a říká jak me ma rad…když prijde tatik, absolutne jdu stranou… vůbec me nechce a dokonce me posila pryc, at jdu jinam…strasne se tim trapim, na svém diteti zcela visim a ubiji me pohled, ze když ma tatku, vůbec neexistuju…silene zarlim a nedokazu to ovládat…jsem pak i protivna an manžela…je pravda, ze on je typ, ktereho deti miluji, všichni v rodine a kamkoliv prijdeme, deti na nem visi…ale není to vuci me trochu nespravedlive??? asi ano, ale diteti cit neporucim :( Jakmile je tatinek, ja proste neexistuji a tezce se tim uziram :( omlouvam se, mozna pro nekoho blbe téma, ale trapi me to cim dal vic…vim, ze když jsme spolu sami, je to milaacek, ale s tatou změna silena a nedokazu to prechazet…prosim o podobne zkusenosti a moc dekuji…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24797
24.12.13 23:43

Nemůže to být tím, že s Vámi je častěji a tatínek je pro něho „vzácnější“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
24.12.13 23:46

Je to jednoduché, tatínek je mu prostě vzácnější a tak si víc užívá když ho má, tebe má pořád a ví že mít bude tak je to jiné.

příjde mi trochu mimo že na něj žárlíš, to ti vadí že má rád vlastního tátu? :nevim:

užívej si toho že je u tatínka a relaxuj 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713

Předpokládám, že jsi se synem doma a manžel chodí do práce. Pak je pochopitelně, že je pro něj tatínek vzácný. U nás je to zrovna tak, nenechají manžela ani umýt ruce, když se vrátí z práce. Ja to naopak vítám, konečně si mužů chvíli sednout, aniž bych musela do 5vteřin zase vstát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141

Máme to doma podobně. Jakmile tatínek přijde z práce, syn se na něj pověsí.
A já si teda užívám, že nevisí jenom na mě. Jdu si po své „práci“, popřípadě za svou zábavou.
Zřejmě to není tak moc, jak u vás. Protože jsou i dny, kdy mě třeba nechce pustit navečer cvičit a říká, že jde se mnou. Ale většinou si chlapi v pohodě vystačí sami.

Myslím, že je to hodně o tom, že ty na malém vysíš, kdežto já jim ten vztah přeju, dojímá mě to a jsem ráda, že mají k sobě takhle blízko. Žárlit mě nikdy nenapadlo.
Ale já jsem v tomhle směru zřejmě trochu jiná. Dávala jsem už od mala běžně hlídat po rodině. A jsem přesvědčena o tom, že cokoliv ty naše děti učíme, nebo s nima děláme, tak to směřuje jenom k jedné věci - dobře je vybavit samostatností na období, kdy vyletí z hnízda. A v té době já musím mít i vlastní život a nebýt na něm absolutně závislá.
Takže jak jsi pochopila, miluji svého syna, ale není středobodem mého vesmíru. Rozděluji pozornost mezi jeho, manžela, sebe, svou práci a své koníčky.

Syn má 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

No on podnika, takze je doma celkem casro…ale spis vidim problém v tom, ze ja jsem ta prisnejsi a tatinek flegmous, co vse povoli, on je takovy typ…nevim no

• Citovat
  • Upravit
2562
24.12.13 23:47

Tak nevim, jestli ty dva milujes, nebo uzurpujes. Mne to prijde normalni, kdyz je doma tata, prcek mama ani nerekne. Ted je partner dlouhodobe v zahranici a maly beze me opet neda ani ranu. Jsou mali, neumi delit naklonnost spravedlive, aby neranili, proste pres den delas servis a pak prijde zabavicka. Mne to teda zily nerve, ale pokud te tohle ubiji (silne slovo), neni to laska, ale divny komplex a vyzadovani vlastni nepostradatelnosti.

Příspěvek upraven 24.12.13 v 23:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
24.12.13 23:48
@Anonymní píše:
No on podnika, takze je doma celkem casro…ale spis vidim problém v tom, ze ja jsem ta prisnejsi a tatinek flegmous, co vse povoli, on je takovy typ…nevim no

ano a tak to má být, pro správný vývoj dítěte je důležité aby někdo vychovával a někdo byl rozmazlovací. Je jedno jestli je to tatínek nebo babička ale je to potřeba. Pokud se ti to nelíbí promluv si s mužem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.13 23:49

Urcite jsme s nim vic ale ja, to ano…spis je to tim, ze ja mam v domacnosti vice práce a maly vic zavbavy s tatou, jinak fakt nevim, mam dojem, ze se snazim, envim co delam spaatne :(

• Citovat
  • Upravit
26574
24.12.13 23:51

Začni se sebou něco dělat, problém podle mne není ani v něm ani v tvém manželovi, ale v tobě. Působí to dost nezrale a jako bys sama sebe neměla dost ráda a potřebovala každou minutu potvrzení lásky od syna.

Užívej si, že se stará a že ho syn miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.12.13 23:51

A sama ven mezi lidi chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
24.12.13 23:53

Promin osobni dotaz, nemas dite po nejakem IVF napriklad? Visis na nem a jeho „lasce“ jako cvok… promin. Tohle znam obcas od kamaradek, co maji vymodlanka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.13 23:53

Tak nevim, jestli ty dva milujes, nebo uzurpujes. Mne to prijde normalni, kdyz je doma tata, prcek mama ani nerekne. Ted je partner dlouhodobe v zahranici a maly beze me opet neda ani ranu. Jsou mali, neumi delit naklonnost spravedlive, aby neranili, proste pres den delas servis a pak prijde zabavicka. Mne to teda zily nerve, ale pokud te tohle ubiji (silne slovo), neni to laska, ale divny komplex a vyzadovani vlastni nepostradatelnosti.

cooo? To tady clovek fakt nemůže napsat jen co ho trapi, aby to zas nejaka super matka nepojmenovala??? Do prcic, jen me trapi, ze i když se snazim jak muzu, stejne je to na nic, když se objevi tatka a ne jen z ejdu stranou, ale jdu uplne pryc a koho by to nemrzelo??? A ano, na svém ditetizcela visim, přiznávám to, několik let jsme nemohla otehotnet

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.12.13 23:55

Nic, kaslu na to, diky za názory, asi jsme fakt nezrala…ale kazdopadne dik.

• Citovat
  • Upravit
13141
24.12.13 23:55

Ale rodiče jste snad oba, ne? Nemůže mít rád i tátu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí