Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
HOlky, dneska tady byla švagrová donesla mi plný pytel pyžam a spodního prádla po její holčičce, at si to nechám..
jenže pořád nevím jestli to použít??
vždycky jsem si říkala, že použité spodní prádlo nebudu nídy dávat..
ale teď je mi celkem líto to vyhodit..
co myslíte? díky
Tak je to v rodině a když se to vyvaří, tak by to asi nevadilo ne? Od cizích bych se toho bála, ale takhle asi ne. ![]()
To je jen psychická pocitová záležitost
Mně osobně by to vůbec nevadilo, moje děti mají drtivou většinu věcí poděděných, včetně kalhotek. Nevím, čím by měly být toxické vyprané kalhotky po dvouleté holčičce.
@zuzouš píše:
To je jen psychická pocitová záležitostMně osobně by to vůbec nevadilo, moje děti mají drtivou většinu věcí poděděných, včetně kalhotek. Nevím, čím by měly být toxické vyprané kalhotky po dvouleté holčičce.
S tímhle naprosto souhlasím! ![]()
Zalezi pro jak stary dite to je. Ja taky dostala pyzamka a spodni pradlo pro 3letou - vyprala jsem je a nechala je. Kdyby to bylo pro 6letou a vys nechala bych jen ty pekne pyzamka.
Ja jsem na na tohle asi cimprlich ale spodni pradlo bych nedala to je pro me dost intimni
ale pyzamka klidne ![]()
Po synovci mame spoustu slipu a sem za ne vdecna, denne si mladej nekolikrat ucurne a to je pak silena spotreba. Kdybych to mnela kupovat asi se nedoplatim.
@klarushka píše:
Ja jsem na na tohle asi cimprlich ale spodni pradlo bych nedala to je pro me dost intimniale pyzamka klidne
jenže pyžamko to máš to stejné jako spodní pradlo.. taky se obleka na holo..
@alli_li píše:
Zalezi pro jak stary dite to je. Ja taky dostala pyzamka a spodni pradlo pro 3letou - vyprala jsem je a nechala je. Kdyby to bylo pro 6letou a vys nechala bych jen ty pekne pyzamka.
přesně jsi to trefila, je to po 3leté holčičce:)