Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@zuzouš píše:
@alexxa moc nevidím rozdíl, i kdyby erární nepoužívala, ale doma třeba s manželem by si ručník občas vyměnili..chlamydie může mít i chlap, stačí, že si někde sedne na záchod
Můj chlap si nikde na záchod nesedá a když, tak jsou určité pomůcky, které zabraňují styku prkýnka s pokožkou. ![]()
@alexxa tak to víš že věříme, co nám zbývá
V pubertě jsem jednou chlamydie měla, tedy nejspíš, test mi vyšel negativní, ale že prý se to ženským „vyplaví“ často při ms a já zrovna ms před testama měla. Můj tehdejší přítel je měl potvrzený. A já k tomu přišla jak slepý k houslím, půjčila jsem si ručník od kámošky po cvičení- kámoška v té době neměla žádnou sex. zkušenost, ale přesto jsem je musela nějak od ní chytnout. A taky jsem to neudělala schválně ![]()
@zuzouš píše:
@martulkasloník nezapomeň vlastní fusak na záchodový prkýnko
Nechápu, co tě tak rozčiluje! Píšu, jak to cítím a mám já a nevím, proč tě to tak štve. Klidně si sedej na veřejném WC, mě je to fuk. ![]()
@zuzouš píše:
@alexxa tak to víš že věříme, co nám zbýváV pubertě jsem jednou chlamydie měla, tedy nejspíš, test mi vyšel negativní, ale že prý se to ženským „vyplaví“ často při ms a já zrovna ms před testama měla. Můj tehdejší přítel je měl potvrzený. A já k tomu přišla jak slepý k houslím, půjčila jsem si ručník od kámošky po cvičení- kámoška v té době neměla žádnou sex. zkušenost, ale přesto jsem je musela nějak od ní chytnout. A taky jsem to neudělala schválně
No a nebo ti tvůj tehdejší přítel zahnul, to je spíš asi reálnější, než že to bylo od kámošky bez sex. zkušenosti. ![]()
@martulkasloník tak ja v bazaru nenakupuju vubec. Natoz plavky ci kalhotky. A na verejnych wc si zasadne nesedam a nedavam na nej ani dceru. Pokud to jde cura venku nebo ji drzim nad misou. Jeste se nestalo, ze by jsme se netrefily.
Ale jak pises o pozvracene holcine tak to bych ji samozrejme obleceni pujcila a kalhotky bych ji dala nejake nove.
@zuzouš píše:
@kolozubka ani na návštěvě? Ani u příbuzných?
Jako myslíš u skoro sedmedesátiletých tchánů, nebo u mojí mámy? To srovnáváš s čím? S tím že si tvůj chlap sedá na WC kdekoli, nebo jak? Napíšeš mi o co se ti jedná? K čemu ti budou takovéhle informace o mě? ![]()
@kolozubka píše:
Nechápu, co tě tak rozčiluje! Píšu, jak to cítím a mám já a nevím, proč tě to tak štve. Klidně si sedej na veřejném WC, mě je to fuk.
Ale mě nic neštve, jen mám náladu prudit, když vidím nesmysl. To, že si tvůj muž nebo ty nesedáte na záchod- mmch je jedno, že vy si na záchod nesedáte, stačí, aby si návštěva sedla u vás- neznamená, že nemůžete nic chytnout. Asi jako kdybych řekla, že přestanu jezdit autobusem, neb tam je plno bacilů. A vesele budu jezdit tramvají a metrem ![]()
@kolozubka píše:
No a nebo ti tvůj tehdejší přítel zahnul, to je spíš asi reálnější, než že to bylo od kámošky bez sex. zkušenosti.
K tomu je spousta podrobností, kt. nebudu vypisovat, ale stačí, když řeknu, že mám 100% jistotu, že nezahnul.
@zuzouš píše:
Ale mě nic neštve, jen mám náladu prudit, když vidím nesmysl. To, že si tvůj muž nebo ty nesedáte na záchod- mmch je jedno, že vy si na záchod nesedáte, stačí, aby si návštěva sedla u vás- neznamená, že nemůžete nic chytnout. Asi jako kdybych řekla, že přestanu jezdit autobusem, neb tam je plno bacilů. A vesele budu jezdit tramvají a metrem
Aha, tak já nemám náladu prudit. Já to napsala upřímně, jak to mám já a nesmysl mi to nepřijde. Zatímco tobě to nesmysl nepřijde, zatímco tvůj přítel měl chlamydie a chytil je od tebe po tom, co ty jsi je chytila z ručníku od kámošky, co neměla sex. zkušenost.
No tak jo no, asi to pro tebe bylo přijatlenější, ale podle mého je to prostě nesmysl. ![]()
@zuzouš píše:
K tomu je spousta podrobností, kt. nebudu vypisovat, ale stačí, když řeknu, že mám 100% jistotu, že nezahnul.
No jasně
Tak to je zase nesmysl podle mě. ![]()
@kolozubka píše:
Jako myslíš u skoro sedmedesátiletých tchánů, nebo u mojí mámy? To srovnáváš s čím? S tím že si tvůj chlap sedá na WC kdekoli, nebo jak? Napíšeš mi o co se ti jedná? K čemu ti budou takovéhle informace o mě?
Tak teď nevím, jestli se jen vztekáš nebo vážně nechápeš. Je úplně fuk, jakou hygienu ty nebo tvůj muž dodržujete ohledně praní prádla atd., stačí, aby si na návštěvě u matky/tchýně sedl neby ty sis sedla na záchod a je vymalováno. Ono možná si na ten záchod chvíli předtím sedl někdo jiný, kdo byl na návštěvě před váma, už rozumíš? Pak se můžeš vyhýbat vypraným kalhotkám po 3leté holčičce do aleluja, ale stejně ty chlamydie chytnout můžeš.
@kolozubka píše:
Aha, tak já nemám náladu prudit. Já to napsala upřímně, jak to mám já a nesmysl mi to nepřijde. Zatímco tobě to nesmysl nepřijde, zatímco tvůj přítel měl chlamydie a chytil je od tebe po tom, co ty jsi je chytila z ručníku od kámošky, co neměla sex. zkušenost.No tak jo no, asi to pro tebe bylo přijatlenější, ale podle mého je to prostě nesmysl.
Ježišmarja bych to asi nepsala, kdyby to byl žvást
A myslím vážně, že mám jistotu, neznáš okolnosti ![]()
@kolozubka píše:
Můj chlap si nikde na záchod nesedá a když, tak jsou určité pomůcky, které zabraňují styku prkýnka s pokožkou.
tak nejvíc bakterií je prý na nákupním vozíku. A na klice od záchodu, ne na tom prkýnku.