Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Normalně to vyper klidně i na vic stupnu také mi segra a švagrova dáva i kalhotky po dětech a fakt hezké od cizího bych si to nevzala ale od rodiny určitě ano.take co se ti nelíbi nebo je už hodně nošené prostě vyhod.co je hezké a nositelné si nechej.moje dcerka jak jsme ji odplenkovávala to byla spotřeba kalhotek jako blázen ona schválně kakal jen do kalhotek samozdřejmě se to pak naučila na nočnik a jak jsme byla ráda že mám kalhotky od švagrove po dcerce. že nemusim male dávat uplně nové. dodám manžel když mu to mala takto vyvedla ty kalhotky rovnou házel i z obsahem do popelnice
a nebo také v létě na pískovišti doma to jsme malé dávala kalhotky co jsem dostala, nedávala jsme ji na píšek třeba krásné nové disney. některé s evyhodily a ty co byly hezké v bezva stavu mám schované pro mledší dcerku. a pižamka tu mám samozdřejmě také hezké vytahané. u starší holčičky kera je ve škole to bych už kahotky také nepoužila. ale po 3 leté holčičce a to co vypadá dobře to vyperu a nechám. na 3 leté dítko určitě kalhotky upotřebíš, tedy já za ně byla ráda na dvorek nebo na ty nehody…
já tedy nechapu když někdo v sekáči prohrabuje a kupuje podprsenky brrrrrrrrrrrrrrrr.
@zuzouš píše:
Předpokládám, že všichni, co DĚTSKÉ prádlo vyvařujou nebo mrazí, neprovozují sex bez kondomu, ani orální sex, ani se nelíbajíA že kupujete hned po použití nové ručníky- protože kdo má stejné sady, tak po vyprání může dostat zrovna ten partnerův a víme, co všechno se do ručníků utírá
@zuzouš píše:
Předpokládám, že všichni, co DĚTSKÉ prádlo vyvařujou nebo mrazí, neprovozují sex bez kondomu, ani orální sex, ani se nelíbajíA že kupujete hned po použití nové ručníky- protože kdo má stejné sady, tak po vyprání může dostat zrovna ten partnerův a víme, co všechno se do ručníků utírá
@zuzouš píše:
Předpokládáš špatně.
Tak mě by to nevadilo, když se to vypere. To by člověk nemohl spát ani na hotelu v cizím povlečení nahej.
@smoulinka71 píše:
Tak mě by to nevadilo, když se to vypere. To by člověk nemohl spát ani na hotelu v cizím povlečení nahej.
Tak to taky nedělám a zásadně nikde nepoužívám erární ručníky. Někde jsem četla, že třeba chlamydie se takto přenášejí a bůh ví co ještě. ![]()
@kolozubka píše:
Tak to taky nedělám a zásadně nikde nepoužívám erární ručníky. Někde jsem četla, že třeba chlamydie se takto přenášejí a bůh ví co ještě.
Máte doma na ručníkách jmenovky? ![]()
@zuzouš píše:
Máte doma na ručníkách jmenovky?
vzdyt pise ERARNI
@alexxa moc nevidím rozdíl, i kdyby erární nepoužívala, ale doma třeba s manželem by si ručník občas vyměnili..chlamydie může mít i chlap, stačí, že si někde sedne na záchod ![]()
Jsem tu jediná komu to přijde normální? očividně jsem prase. vyprané snad je čisté ne? moje holka kolikrát spala uznámých někdy nečekaně a půjčili jí pyžamo jednou i kalhotky, my tu měli zase neteř tak to samé, půjčili jsme oblečení. u nás spala holčička která se tu komplet pozvracela tak jsem jí komplet převlíkla do hadříků od dcery vč. kalhotek, očividně jsem jí v rámci hygieny měla nechat v prádle od zvratků. je divné že matky si běžně kupují pro děcka plavky z bazaru ale kalhotky jim přijdou divný. hotely, nemocnice atd. tam fungujete jako jako jak? malé děcka jsou čisté, nepřijde mi to nějak divné použít vyprané prádlo po někom, nemusím ani toho člověka znát, mě to prostě neva ![]()
@zuzouš píše:
@alexxa moc nevidím rozdíl, i kdyby erární nepoužívala, ale doma třeba s manželem by si ručník občas vyměnili..chlamydie může mít i chlap, stačí, že si někde sedne na záchod
od zítra začnu jezdit ke tchýni nebo k našim s vlastním ručníkem, moje tchýně je s čistotou na štíru, pes sere na zem atd. a přesto se tam utřu do ručníku ![]()
@zuzouš píše:
@alexxa moc nevidím rozdíl, i kdyby erární nepoužívala, ale doma třeba s manželem by si ručník občas vyměnili..chlamydie může mít i chlap, stačí, že si někde sedne na záchod
tak nasim chlapum snad verime, ze jsou zdravy, ne? ![]()
Příspěvek upraven 22.12.13 v 23:33
@martulkasloník nezapomeň vlastní fusak na záchodový prkýnko ![]()