Tchán o mně vykládá lži

polokoule
22.3.14 11:44

Tchan je pitomec

Tak dnes se ke me doneslo, ze tchan o me vyklada ze mam rakovinu a dalsi ruzne veci.Kdyz je se mnou tak si hraje na slusnaka a jak mame spolu pohodovy vztah.Od pritele vim, ze bez rumu a cigaret je nepouzitelny, ze kdyz byli mali tak pil a psychicky tyral je a jejich mamu. Nevim, jak se k nemu mam chovat kdyz jsem se dovedela, co o me rika.Jak byste se k nemu chovaly vy? Jinak musim rict, ze obdivuji vas, ktere mate treba blbou tchyni (pomlouva vas nebo vas kritizuje jaka jste matka) a presto se snazite byt mily a navstevujete ji.Ja bych takove babe sve dite neukazala do smrti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
22.3.14 11:47

Tak mu příště oznamte, že už nemůžete tolik chodit, že máš rakovinu a vyčerpává tě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.3.14 11:49

Nijak, jestliže to přehání s alkoholem, tak chtě nechtě má opravu trochu poničený mozek a takové chování je pro tyto lidi typické - „pohádkář“, vše vytroubí do světa, ještě to patřičně přibarví (znám jednoho, který o své manželce tvrdí, že ho vystěhovala do sklepa - a lidi mu to baští..) a akorát dělá ostudu (má dojem, že je tím zábavný).. :roll: S tím nejde dělat nic, leda úplně přerušit kontakty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
22.3.14 11:55

@polokoule-) strašný některy lidi jsou děsny hovada(znám něco podobnýho)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
22.3.14 12:05

Máme doma něco podobného a už jsme s ním nemluvili 4 roky, kontakty jsme úplně přerušili a je pokoj… a pokud něco vykládá, tak ať… Vaši přátelé budou věřit Vám a zbytek ať si myslí, co chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
22.3.14 12:05

Tak moje bývalá „tchyně“ o mně rozhlašovala, že jsem zlodějka, ale rakovina? To ani není pomluva, to je prostě jen divný :lol: Když se rozšiřuje něco takového, tak to spíš budí lítost a soucit, tak nějak nechápu, co z toho tchán má :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
22.3.14 12:13

Tak k němu nechoďte, řekni, že chodíš na ozařování, protože rakovina je potvora a musíš se léčit.
Nikam nechoď. Nevnucuj se jim. Až se jím začne stýstkat, tak se ozvou sami. Neboj.

• Citovat
  • Upravit
3175
22.3.14 12:36
@dani24687 píše:
Tak mu příště oznamte, že už nemůžete tolik chodit, že máš rakovinu a vyčerpává tě to.

super rada :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
22.3.14 12:55

Ahoj.Ja mela s tchanovci letity problem. Partnera jsem poznala jako rozvedeneho-zena ho opustila, zamilovala se do jineho.Meli spolu jednu dceru v te dobe jejich jedine vnouce. Nikdy me a posleze i nase dve dcery nedokazali vzit na vedomi. Dcery jsou uz dospele, ale ani ony nevzpominaji na prarodice s laskou.Bud zakladatelko nad veci, kdo chce psa bit hul si vzdy najde. Problem ma tvuj tchan a ne ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.3.14 16:28

Ja bych teda udelala neco jak napsala treba @dani24687. Ale s alkoholikama nema cenu ani mluvit. Od přitele otec taky chlasta a jeste hraje automaty a přitom jeho mamka(lepši tchyni bych snad nikde ani nenasla) je od něho často psychicky tyrana, a nekdy jak ho vidim tak bych mu strelila za to jeho chovani. A ted cekame mimco vsude se chvasta jak bude nejlepsi deda a ze koupi uplne vsechno od kocarku po vybavicku do tedka nedal ani korunu a ani se nezajima jestli je vsechno v poradku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.3.14 18:29

@polokoule Jéžiš ani nevíš jak jsem ráda že se našel podobnej člověk jako jsem já, taky bych nejradši tchýni neukázala děti do smrti, naštěstí se to u nás vyřešilo odstěhováním samo, bydlíme daleko a ona je líná naštěstí, ale kdyby k nám jela ráda bych nebyla a nebyl by to ani pro děti přínos a hádám že bych se s ní solidně pohádala až by mě z toho asi klepla pepka jakej mám na ní vztek a zlost za ty roky a ty hnusy co mi dělala a co o mě vyprávěla za lži. Jinak k tvému tchánovi, tipickej falešnej a přetvařující se člověk, akorát mám dojem že tohle dělají spíš ženský než chlapi, ale důležitej je postoj tvýho chlapa k tomu, řekl mu něco? A odkud víš že tě pomlouvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová