Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bora-Bora píše: pochopili by jste mé chování já chci mít prostě jen od něj svatý pokojMyslíš, že budeš mít pokoj? Ted ti teprve začne peklo. Jako já ti rozumím, snažíš se být „poctivá“ vůči tchýni, ale nemontovala bych se do toho. Odneseš to beztak jen Ty a jestli jsem to dobře pochopila, ta spolu bydlíte, tak proč si děláš zle?
Já to právě nechci v žádném případě tchýni říct. Ale chtěla jsem to tchánovy jen naznačit
@Bora-Bora píše: pochopili by jste mé chování já chci mít prostě jen od něj svatý pokojMyslíš, že budeš mít pokoj? Ted ti teprve začne peklo. Jako já ti rozumím, snažíš se být „poctivá“ vůči tchýni, ale nemontovala bych se do toho. Odneseš to beztak jen Ty a jestli jsem to dobře pochopila, ta spolu bydlíte, tak proč si děláš zle?
ja teda taky vubec nevim jak bych se zachoval v situaci zakladatelky
asi by me tizilo to nosit v sobe a nemit to komu rict.. ja kdyz vim nejaky „tajemstvi“ tak se vetsinou sverim priteli.. ale v tyhle situaci by to nebxlo idealni, le dusit to v sobe je taky tezky..
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymu, chodí sem tchýně. Takže v první řadě chci konstatovat že mě do toho muže bejt prd, ale to bohužel nejde tak snadno. Nejně se ke mě tchán choval doposud jak ke kusu hadru, dost tvrdě mi to dává najevo, prostě mi několikrát řekl že jsem dě. ka a že jsem pro něj spodina. Jasně mám na něj vstek.Ale tchýně je zlatá ženská, moc hodná mám jí mox ráda a vážím si jí. Takže přišla jsem na to vlastně náhodou, tchán udajně jezdí na ryby, a já jsem taky rybářka a on dotáhne domu candáta který je hájený od 1 prosince do 31 července a chlubil se jak mu dal zabrat, tak jsem si v prvé řadě myslela že se nechtěl strapnit před rodinou a prostě ho koupil. Následně ani né týden na to dotáhl štiku která je stejně hájená jako candát, tak jsem si řekla že bud neví kdý je hájení nebo prostě kecá. Nechala jsem to tak.. ale cca týden že tchán jede na rybyA já musela do vzdáleného né velkého města s malým na kontrolu. A protože tam mám kamarádku tak že si dáme někde kafe a pokecáme a děti si pohrajou, no nevím zda tomu tak osud chtěl ale ve stejné restauraci tchán postával u stolku se ženou a velice jí poplacával po zadku a dával pusu na uši protě ne že známá či kamarádka y práce to pozná každá. Ano jsem mrcha asi teda ale prostě sem si je vyfotila. A rychle se sebrala a odjela.No a včera jsem se zase pohádali on mě řekl že mám doma bordel přitom na lince se vesele smál jeden hrnek od kafe a talíř od oběda. Že prej at táhnu no šílené. Měl štěstí že tchýně zrovna jela do práce a chlap šel s dětma na hřiště jsem mu vlepila že ty keci že jezdí na ryby muže mazat tchýní kolem pusy jak chce že já nejsem blbá a at mě nechá na pokoji že já mám svědomí čisté a že neoplacávám chlapi a neocucávám jim uši tak jako on té ženštině. Tak se na mě podíval a a řekl že to není pravda. Holky tak jsem mu řekla že já mám dukaz že sem to tak nechtěla ale že jestli se ke mě nebude chovat slušně že to pro sebe nenechám. Prostě se sebral a odešel. No a kam myslíte že jel dneska..NA ryby. Možná si budete myslet že se chovám jako dítě a že je to jeho věc, ale pochopili by jste mé chování já chci mít prostě jen od něj svatý pokoj. A otázka zní, jak dál. Nechci po něm at mě uctívá. ale když mě potká na zahradě tak at mě prstě přejde anižby řekl něco hnusného.
Nic proti anonymitě, ale uvádíš o sobě tolik identifikačních podrobností ( rybaření své i tchánovo, údaje o rodině atd., že se rovnou můžeš podepsat
. Fakt myslíš, že to tchýni nedocvakne?
Tak nevím, moc se mi nechce věřit, že je k tobě takový… Nebo jinak, jak si to vůbec může dovolit a všichni zúčastnění jako koukaj, bo co? Tvůj manžel mu nic neřekne? Já bych s takovým hovadem byla hotová raz dva! A nesměl by přez práh! A milenku ať si má… Do toho je ti opravdu kulový. Ve finále se to obrátí proti tobě.
@Burj Chalifa píše:
Nic proti anonymitě, ale uvádíš o sobě tolik identifikačních podrobností ( rybaření své i tchánovo, údaje o rodině atd., že se rovnou můžeš podepsat. Fakt myslíš, že to tchýni nedocvakne?
No nemyslím si, ona tu chodí ale né tak extra často.
Ja bych ho pekne podusila. At se k tobe zacne chovat slusne. A tu fotku mu posli mmskou at vidi jakej mas dukaz ![]()
Ale nikomu to nerikej. Jen mu ukaz co mas v ruce. A tu fotku si radsi nekde zalohuj.
@Anonymní píše:
No nemyslím si, ona tu chodí ale né tak extra často.
né? ![]()
@kamikaa píše:
Tak nevím, moc se mi nechce věřit, že je k tobě takový… Nebo jinak, jak si to vůbec může dovolit a všichni zúčastnění jako koukaj, bo co? Tvůj manžel mu nic neřekne? Já bych s takovým hovadem byla hotová raz dva! A nesměl by přez práh! A milenku ať si má… Do toho je ti opravdu kulový. Ve finále se to obrátí proti tobě.
Tak to bud ráda že ho neznáš ano je je takový. A no téma smazat nechám. Jinak pro ostatní né že ho tím chci vydírat. Ale prostě mě fakt už naštval. Ano do vlastního se budem stěhovat ale až po novém roce. Neřeším tu ale tohlw řeším tu jeho chování vuči mě. A jak mám dál postupovat. Tchýni to nemám v planu říct, to bych jí ublížila to nechci ale prostě když on na mě tak sprostě uraží mě a mou rodinu a dost nechutně tak jsem mu to řekla no každopádně sem zvědavá jak si povede zítra fotku jsem samozřejmě smazala nejsem pokrytec.
@Taciras píše:
Jo jo, pošli mu jí MMSkou, ať je vydírání dokonáno a má s čím jít na policii. Tohle je „chytrý“![]()
Prej vydirani
to bude vydirani jako hrom kdyz tam bude jen fotka bez textu ![]()
Vy jste tady strasny tragedky fakt
to zas neprehanejte, on ji dusi denodenne tak at ho taky chvilku priskripne. Uz vidim jak s tim leti na policii a uda se s tim manzelce sam ![]()
Ono stejně jak tohle tchýně uvidí, dojde jí to samo a bude to vyřešený..Nejlepší první krok co můžeš udělat je asi poprosit o smazání tohle toho..
Ano jsem mrcha asi teda ale prostě sem si je vyfotila
K čemu Ti toto je? Je to tchán ne manžel. Každá žena pozná, že jí muž podvádí.
Zakladatelko - vyjadřuješ se otřesně a pohádka o náhodě je taky hodně podivná. Nemluvě o vydírání. Tchán tě nazývá jak tě nazývá úplně bez příčiny a tvému manželovi to vůbec nevadí? Budete asi slušná rodina.
@hanka.br. píše:
Zakladatelko - vyjadřuješ se otřesně a pohádka o náhodě je taky hodně podivná. Nemluvě o vydírání. Tchán tě nazývá jak tě nazývá úplně bez příčiny a tvému manželovi to vůbec nevadí? Budete asi slušná rodina.
taky mě to zaráží, že jí tchán „buzeruje“ za nějaký hrnek na lince…není v tom něco víc z Tvé strany? To se ptám zakladatelky
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymu, chodí sem tchýně. Takže v první řadě chci konstatovat že mě do toho muže bejt prd, ale to bohužel nejde tak snadno. Nejně se ke mě tchán choval doposud jak ke kusu hadru, dost tvrdě mi to dává najevo, prostě mi několikrát řekl že jsem dě. ka a že jsem pro něj spodina. Jasně mám na něj vstek.Ale tchýně je zlatá ženská, moc hodná mám jí mox ráda a vážím si jí. Takže přišla jsem na to vlastně náhodou, tchán udajně jezdí na ryby, a já jsem taky rybářka a on dotáhne domu candáta který je hájený od 1 prosince do 31 července a chlubil se jak mu dal zabrat, tak jsem si v prvé řadě myslela že se nechtěl strapnit před rodinou a prostě ho koupil. Následně ani né týden na to dotáhl štiku která je stejně hájená jako candát, tak jsem si řekla že bud neví kdý je hájení nebo prostě kecá. Nechala jsem to tak.. ale cca týden že tchán jede na rybyA já musela do vzdáleného né velkého města s malým na kontrolu. A protože tam mám kamarádku tak že si dáme někde kafe a pokecáme a děti si pohrajou, no nevím zda tomu tak osud chtěl ale ve stejné restauraci tchán postával u stolku se ženou a velice jí poplacával po zadku a dával pusu na uši protě ne že známá či kamarádka y práce to pozná každá. Ano jsem mrcha asi teda ale prostě sem si je vyfotila. A rychle se sebrala a odjela.No a včera jsem se zase pohádali on mě řekl že mám doma bordel přitom na lince se vesele smál jeden hrnek od kafe a talíř od oběda. Že prej at táhnu no šílené. Měl štěstí že tchýně zrovna jela do práce a chlap šel s dětma na hřiště jsem mu vlepila že ty keci že jezdí na ryby muže mazat tchýní kolem pusy jak chce že já nejsem blbá a at mě nechá na pokoji že já mám svědomí čisté a že neoplacávám chlapi a neocucávám jim uši tak jako on té ženštině. Tak se na mě podíval a a řekl že to není pravda. Holky tak jsem mu řekla že já mám dukaz že sem to tak nechtěla ale že jestli se ke mě nebude chovat slušně že to pro sebe nenechám. Prostě se sebral a odešel. No a kam myslíte že jel dneska..NA ryby. Možná si budete myslet že se chovám jako dítě a že je to jeho věc, ale pochopili by jste mé chování já chci mít prostě jen od něj svatý pokoj. A otázka zní, jak dál. Nechci po něm at mě uctívá. ale když mě potká na zahradě tak at mě prstě přejde anižby řekl něco hnusného.
Nějak nechápu to tvoje válčení s tchánem, není za tím něco víc? Každopádně, tchýni to dojde až si to tady přečte a bude vystaráno, tu fotku smaž, stejně ti je na nic.
Prosím o zachování anonymu, chodí sem tchýně. Takže v první řadě chci konstatovat že mě do toho muže bejt prd, ale to bohužel nejde tak snadno. Nejně se ke mě tchán choval doposud jak ke kusu hadru, dost tvrdě mi to dává najevo, prostě mi několikrát řekl že jsem dě. ka a že jsem pro něj spodina. Jasně mám na něj vstek.Ale tchýně je zlatá ženská, moc hodná mám jí mox ráda a vážím si jí. Takže přišla jsem na to vlastně náhodou, tchán udajně jezdí na ryby, a já jsem taky rybářka a on dotáhne domu candáta který je hájený od 1 prosince do 31 července a chlubil se jak mu dal zabrat, tak jsem si v prvé řadě myslela že se nechtěl strapnit před rodinou a prostě ho koupil. Následně ani né týden na to dotáhl štiku která je stejně hájená jako candát, tak jsem si řekla že bud neví kdý je hájení nebo prostě kecá. Nechala jsem to tak.. ale cca týden že tchán jede na ryby
A já musela do vzdáleného né velkého města s malým na kontrolu. A protože tam mám kamarádku tak že si dáme někde kafe a pokecáme a děti si pohrajou, no nevím zda tomu tak osud chtěl ale ve stejné restauraci tchán postával u stolku se ženou a velice jí poplacával po zadku a dával pusu na uši protě ne že známá či kamarádka y práce to pozná každá. Ano jsem mrcha asi teda ale prostě sem si je vyfotila. A rychle se sebrala a odjela.No a včera jsem se zase pohádali on mě řekl že mám doma bordel přitom na lince se vesele smál jeden hrnek od kafe a talíř od oběda. Že prej at táhnu no šílené. Měl štěstí že tchýně zrovna jela do práce a chlap šel s dětma na hřiště jsem mu vlepila že ty keci že jezdí na ryby muže mazat tchýní kolem pusy jak chce že já nejsem blbá a at mě nechá na pokoji že já mám svědomí čisté a že neoplacávám chlapi a neocucávám jim uši tak jako on té ženštině. Tak se na mě podíval a a řekl že to není pravda. Holky tak jsem mu řekla že já mám dukaz že sem to tak nechtěla ale že jestli se ke mě nebude chovat slušně že to pro sebe nenechám. Prostě se sebral a odešel. No a kam myslíte že jel dneska..NA ryby. Možná si budete myslet že se chovám jako dítě a že je to jeho věc, ale pochopili by jste mé chování já chci mít prostě jen od něj svatý pokoj. A otázka zní, jak dál. Nechci po něm at mě uctívá. ale když mě potká na zahradě tak at mě prstě přejde anižby řekl něco hnusného.