Tchán má milenku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3140
14.5.16 13:36

Pokud by tchán podváděl tchyni, řekla bych to manželovi a dál bych to nechala na něm- jsou to jeho rodiče, jeho rodina. Sama bych nic nepodnikala, z toho člověk nemůže vyjít dobře, ať už to dopadne jakkoliv.

Pokud by se ke mně tchán choval hnusně, opět bych to řekla manželovi, ať ho nějak usměrní.

Každopádně bych tyto dvě věci úplně nedávala do souvislosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33985
14.5.16 13:48
@me2dova píše:
Pokud by tchán podváděl tchyni, řekla bych to manželovi a dál bych to nechala na něm- jsou to jeho rodiče, jeho rodina. Sama bych nic nepodnikala, z toho člověk nemůže vyjít dobře, ať už to dopadne jakkoliv.

Pokud by se ke mně tchán choval hnusně, opět bych to řekla manželovi, ať ho nějak usměrní.

Každopádně bych tyto dvě věci úplně nedávala do souvislosti.

Ano, jsou to jeho rodiče ale tchýně a tchán jsou rodina i zakladatelky ne? :mrgreen: Nějak se mi nezdá to napadání tchána, proč po ní tak jde? Fakt mu vadí neumytý talíř od oběda natolik že útočí? Tam bude ještě něco jiného. Ale držet ho takzvaně v šachu fotkou s rádoby milenkou je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
14.5.16 13:49

Mně zaráží už to, jakým stylem si dovoluje tchán s tebou mluvit. To už měl dávno s ním řešit tvůj manžel.

Příspěvek upraven 22.03.19 v 20:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
14.5.16 15:08

Nevím, jak to máte s bydlením, ale zaprvé bych řešila to, že tchán nemá co dělat v mé kuchyni, pokud není na návštěvě. A za druhé co se týká jeho rybaření, tak bych o tom tchyni taktně řekla. Jako aby si ověřila kam jezdí na ryby. Já bych chtěla vědět, že jsem podváděná a ne být za tu většinou jedinou, která nic neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
14.5.16 16:12

Co na to říká Tvůj manžel? :nevim:
K tomu Tvému vydírání se vyjadřovat nebudu. Ono by to chtělo slyšet obě strany :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
14.5.16 16:24

Tak ja se nedivim, ze jsi to pouzila proti tchanovi. ono potkavat denne hulvata co me nazyva d. evkou. Dala bych mu to sezrat. a ne ze ukazat tchyni ci ho fotkou trzet v sachu( mozna by mu ani nevadilo manzelku opustit a za bl.bku budes ty)Rekla bych mu, at se srovna a pekne z ostra. Co na to manzel? mu nevadi, ze ti jeho otec neustale nadava? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
14.5.16 17:03

Já bych asi tyhle dvě věci taky nespojovala…
s tchánem a jeho hulvátstvím sis to měla vyřešit už dávno a pokoušet se na něj působit (nebo ho vydírat) provalením nevěry je za prvé dost podlé minimálně vůči tchýni a za druhé se možná stejně mine účinkem (bude mu to jedno, hulvát jako hulvát, nebo to možná jeho žena ví a mají nějakou „tajnou“ dohodu…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová