Tchán mi pije krev

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59476
12.5.19 11:55

Jen doufám že tam necpeš svoje peníze, do cizího :mrgreen: Na to je jediná rada- odstěhovat se a uvidíš jaký máte vůbec vztah ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25496
12.5.19 21:58

Už žádná reakce!!??? škoda.. myslím, že zrovna ve Vašem případě platí, že by bylo potřeba poslechnout „vox populi“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
13.5.19 08:11

@Lucy75 taky jsem nad tím přemýšlela. Zakladatelka asi chtěla číst neco jineho, než že je všechno špatně a chyba hlavně v jejím partnerovi.

Beztak s ním zůstane, budou bydlet s rodiči a ona se tu bude zpovídat, jak je to soužití s rodiči strašné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.19 08:54

Zakladatelko utíkej dokud můžeš… vyrůstala jsem s mámou která nás mlatila atd… v 17 jsem poznala přítele a utekla od mámy přestěhovala se k němu žil s tátou… každý svoje patro on sem sypal peníze jeho otec vypadal v pohodě ok… byla jsem ráda že jsem utekla a můžu začít žít normálně jenže po několika měsících jsem začal list furt otravoval vožralej atd… teď je mi 23 jsem psychicky v pr… mám migreny přibrala sem a celkově jsem k. o stačí mi ho jen vidět nebo slyšet a už jsem v pr… on mě ani nemůže nechat na pokoji furt mě s něčím otravuje xkrat jsem ho poslala do neděle a je mi to k ničemu pár dní mě nechá být a jede to navono bohužel máme děti už tak jentak nemůžu vypadnout… vím že mi tu teďka každá napíše že jsem blbá souhlasím… jenže když už jsem svého starého konečně přiměla se přestěhovat tak na něj otec napsal barák a já jsem tu v pasti protože přítel je „zodpovědný“ a když dostal barák tak ho musí dát dokupy novou střechu terasu kotel atd… takže se sem prachy cpou pořád a já už jen šetřím peníze z mateřský abych mohla vypadnout pokud není schopný se tě zastat vyprdni se na něj… bude to že začátku špatný ale bude lépe tak se drž ať je lip :srdce: :srdce: snad p není moc zmatený

• Citovat
  • Upravit
35048
13.5.19 11:51
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se s vámi podělit o mém trápení. Jsme spolu s přítelem skoro 5 let. Bydlíme u jeho rodičů v domě. Začínáme si renovovat druhé patro. Ale už toho tady mám právě dost. S budoucí tchýní si rozumím, ale na budoucího tchána začínám mít alergii. Nejhorší je, že tchán využívá vlastního syna. Pořád z něho tahá jen peníze, on si něco vymyslí a přítel to pak musí platit a vůbec ho nezajímá, že renovujeme. Nejhorší je, že se ke svému synovi chová strašně, pořád po něm řve, když se mu něco nelíbí, ale on se hádá skrz každou kravinu. On musí mít vždycky pravdu. Ani barák mu ještě nepřepsal, takže když se něco stane, tak zůstaneme na dlažbě. Protože má další dvě sestry, které se nevzdají dědictví. Přítel už nasypal hodně peněz do baráku, zahrady a dalších věcí. A jeho ségry už mají vlastní barák a všechno a nikdy by tady nebydlely. Už jsem přítelovi říkala, ať se na to vykašle, že si najdeme něco svýho, ale přítel nechce nic slyšet a ještě se u toho pohádáme. Hádáme se pořád skrz něho. Kdybychom měli rodinu, tak tady nemáme jistotu. Nejvíc mi vadí, že když chceme s přítelem někam jet, tak se k nám nasáčkuje a jede s námi. Když přijedeme odněkud domů, tak hned vyslýchá, kde jsme byli atd. A ještě chce jet s námi na dovolenou, já s ním nikam nejedu, to je na ostudu a ještě by to nebyla dovolená, protože přesně vím, jak by to dopadlo, zase by po přítelovi řval a to já nemám za potřebí, to poslouchat a nechat se ztrapňovat. Pořád nám stojí za zadkem, vždyť jsme s přítelem dospělí a můžeme si dělat, co chceme. Chci si užít trošku soukromí s přítelem, protože ho vůbec nemáme, pořád za námi leze a otravuje s každou kravinou. Jsme v nejmenší místnosti z celého baráku a místnost je hned vedle jeho ložnice, tak to má k nám blízko. S přítelem se vídáme jen večer, když přijede z práce. Už nevím, co mám dělat. Miluju svého přítele nade všechno, ale jen skrz jeho otce máme problémy, nejhorší je, že to přítel nevidí, už nevím, jak mu otevřít oči. :(

Proč tam bydlíte? Nepatří vám tam ani jednomu nic, tchán ti leze na nervy už tedˇale cpete tam peníze? Proč proboha? Přítel to podle tebe nevidí, takže máš dvě možnosti, sklapnout a nechat si to líbit, nebo odejít. Pokud to on nevidí, tak pochybuju že se něco změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
14.5.19 11:06

Chápu Tvé trápení, musíš si s přítelem otevřeně promluvit a když nebude chtít poslouchat a nepochopí to, zbal si věci a zmiz, třeba si to uvědomí až potom co odejdeš. Aspoň zjistíš, jak moc tě miluje. Jakmile si pořídíte rodinu, bude to 100× horší a to už jen tak utéct nebudeš moct, budou v tom děti. My si prožili a prožíváme taky své :-/, vím o čem mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
27.9.19 18:28

Do cizího baráku bych neinvestovala ani korunu! Maximálně do věcí, které se dají odnést. Nechápu proč zde některé kočky doporučují rozchod, když zakladatelka svého přítele miluje :nevim: s dědou je třeba udělat pořádek, o tom žádná, zařídit se třeba jinak, ale proč hned rozchod proboha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová