Tchibo - reklamace zásilky

9659
21.9.15 13:23

Tchibo - reklamace zásilky

Ahoj holky, kdo máte zkušenost s reklamací zásilky od tchiba?

Přišel mi balíček, ve kterém bylo zboží jiné velikosti, než jsem si objednala. Objednávám docela často a toto se mi stalo poprvé.

Volala jsem na zákaznickou linku, která je údajně zpoplatněna. Kolik za to budu platit, nevím :think: Tam mi řekli, že balíček mám poslat poštou zpět, účtenku naskenovat a poslat mailem, že mi poštovné proplatí. Mám nadiktovat svůj účet, kam mi pošlou peníze.

Balíček si objednávám právě proto, abych ušetřila čas. Ten způsob reklamace, mi přijde dost složitý… Nechápu, proč si sem nepřijede jejich spediční firma pro balíček a pro mne zdarma, jej neodveze?

Asi nakonec pojedu do kamenné prodejny, protože mi to zabere podobně času, jako jet na poštu, stát tam frontu, skenovat účtenku, hledat číslo účtu a diktovat ho na centrálu…

Jak jste to řešily vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24148
21.9.15 13:30

@Eveelin veškeré „reklamace“ zboží, které objednám na webu, řeším v kamenné prodejně, kterou mám nejblíže. Taky jsem jednou volala na tu linku a dojet na prodejnu a vrátit či vyměnit zboží mi přišlo jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
21.9.15 13:34

@elen-ka viď, nemají při reklamaci moc zákaznický přístup :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24148
21.9.15 13:46

@Eveelin no to moc ne. Ale na prodejně na mě byli vždy příjemní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
21.9.15 13:47

@Eveelin dřív to tak řešili, že sis objednala dopravu zpět na jejich náklady ale už prý jezdí jiná a ta to nedělá, takže buď pošta nebo prodejna. Mmch já jsem reklamace vždycky řešila na prodejně, je to rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.9.15 14:12
@elen-ka píše:
@Eveelin veškeré „reklamace“ zboží, které objednám na webu, řeším v kamenné prodejně, kterou mám nejblíže. Taky jsem jednou volala na tu linku a dojet na prodejnu a vrátit či vyměnit zboží mi přišlo jednodušší.

Tchibo resim stejne. Prodejnu sice nemam v miste bydliste, ale vzhledem k dobe na vraceni 30 dni je to ok. Za tu dobu mam do mesta cestu jistou a v kamennem obchode jsem nikdy nemela problem s vracenim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.9.15 14:14

A prijde mi to jednodussi, nez objednavat a platit dopravu. Tchibo objednavam, jen kdyz je doprava zdarma, tak toto vraceni by se mi vubec nevyplatilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
21.9.15 16:08

Aktualne mam podobno zkusenost, ne se zakaznickou linkou, ale webem…ochota nula a informace polovicni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
21.9.15 17:34

@mapu zrovna jsem si říkala, jestli jsem neměla poslat e-mail, že by to třeba bylo lepší. Tak vidím, že bych si nepomohla :nevim:

Tak dobře, zajedu do prodejny. Ale vadí mi, že udělali chybu a já budu trávit hodinu času jejím napravováním :zed:

@elen-ka @KPKristy tak mi je útěchou, že reklamace na prodejně snad dobře proběhne, když už tam pojedu :roll:

@Kaspinka právě jsem měla pocit, že se to tak dříve dělalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.9.15 18:59

@Eveelin, budes reklamovat vadu? Ja tedy zatim vzdy jen vracela nebo vymenovala, vadu jsem jeste nereklamovala. Ale celkove mi to prijde v pohode. Tak dobre porid, a pak dej urcite vedet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.9.15 19:02

Jo, uz to ctu, poslali ti jinou velikost. Pak to bude uplne ok. Nejdriv zbozi vratis, daji ti zpet penize, a pak si bud koupis tu vec znovu, pokud bude na prodejne nebo pujdes s penezi pryc.
Anebo si hned objednej nove zbozi a tohle spatne vrat.
Ja to ted delam s kalhotami. Prisly mi v patek, jsou mi velke. Hned jsem si objednala mensi, dokud maji slevy, a tyhle velke vezu v sobotu vratit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
21.9.15 21:29

@KPKristy díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
21.9.15 22:24

@Eveelin tak za mne email urcite nee :( v podstatě me poslali do háje..každopádně dneska jsem vracela na prodejně a to bylo uplne v poho:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák