Výrobky z LIDLU

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
708
20.9.15 09:57

Výrobky z LIDLU

Ahoj,
od zítřka má LIDL akci na čistící prostředky. Jakou s nimi máte zkušenost? A jaké jsou vaše nejoblíbenější výborky z LIDLU? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
20.9.15 10:00
@Lufka19 píše:
Ahoj,
od zítřka má LIDL akci na čistící prostředky. Jakou s nimi máte zkušenost? A jaké jsou vaše nejoblíbenější výborky z LIDLU? :)

Nechodím tam, dřív jsem několikrát zašla, ale vždy zklamání. At už drogerka nebo oblečení. Co se týká jídla nevim, nikdy jsem tam nekoupila, chodim jinam.

• Citovat
  • Upravit
17878
20.9.15 10:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
20.9.15 10:03

Já tam právě chodím nakupovat fitness oblečení a to si nemůžu vynachválit :)
Ale jak to mají s jídlem a dalšími výrobky právě netuším. Ale když se kouknu občas na srovnání Dtestu, tak výrobky z Lidlu vycházejí nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
20.9.15 10:04

@Zuziky děkuju, asi blbě koukám, ještě jsem to tady hledala a nic mi nevyjelo :zed: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
20.9.15 10:05

Celkově výrobky W5 na čištění domácnosti jsou super. Kupuji tablety do WC, čističe koupelny, na okna, hadry na prach… no prostě všechno možný a super. Jinak tam i nakupuju oblečení pro prcka, snad pokaždé co je nějaká akce a nemůžu si stěžovat. Vše v perfektním stavu a většinou se mi to povede i prodat dál. Vlastně už roky chodím nakupovat jen do Lidlu. :) Jídlo i kosmetika prostě super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
20.9.15 10:06

Čistící prostředky i drogerie jsou dle mého názoru velmi kvalitní. I potraviny.
Nemůžu si Lidl vynachválit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
20.9.15 10:06

Neni zac :-) cistici veci- no, jak ktere, (ale kazdopadne mnohem lepsi nez treba z Kauflandu ty pod jejich znackou ), treba Formil na prani vychazi v testech snad jako jeden z nejlepsich, totez ruzne telove kremy atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
20.9.15 10:07

@Lufka19 Posledni dva roky nakupujeme prevazne v lidlu a vzdy spokojenost. Predevsim vyrobky Pilos - mleko, jogurty, cottage syr, zakysana smetana. Susena rajcata v nalevu, zeli v plechovce, celozrne spagety, rajcatovy protlak, rajcata v plechovce, tohle tam kupujeme nejvice. S oblecenim jsme taky spokojeni,,syn ma temer vse z lidlu. S temi prostredky moc neporadim, mam jen penu na cisteni sporaku a zluty pripravek na cisteni koupelny a s obojim spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
20.9.15 10:09

My se budeme s přítelem stěhovat, proto mě ta nabídla na čistící protředky dost zaujala :) že bych mohla rovnou drhnout :D a nevyjde to zas tak draze :) Používáte i prací gely co tam nyní mají? A co tablety do myčky? Nebo je lepší gel třeba od Somatu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
20.9.15 10:12

Tablety do myčky i prášek - naprostá spokojenost. I čistící přípravky. I kosmetika. I jídlo :D prostě za mě dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
20.9.15 10:13

@Lufka19 do myčky už jen z lidlu, gel na přání je dobrý i hezky voní a odstraňovač skvrn Mr.wash je neprekonatelny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
20.9.15 10:13
@Klementyna píše: Čistící prostředky i drogerie jsou dle mého názoru velmi kvalitní. I potraviny.
Nemůžu si Lidl vynachválit :pankac:

plne soulasim, i s @mejdylko (moc ti to slusi, pani :palec: )
@Lufka19 uz dlouho pouzivam jen jejich tablety do mycky, ale ty 3v1, ty krapet levnejsi nebyly uplne 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
20.9.15 10:17

Co byste mi doporučily z jejich zítřejšího letáku? :)
 http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65278
20.9.15 10:17

@Lufka19 jejich w5 nebo jak to je kupuji vždycky když tam jedu.
Jsem moc spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák