Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
od zítřka má LIDL akci na čistící prostředky. Jakou s nimi máte zkušenost? A jaké jsou vaše nejoblíbenější výborky z LIDLU? ![]()
@Lufka19 píše:
Ahoj,
od zítřka má LIDL akci na čistící prostředky. Jakou s nimi máte zkušenost? A jaké jsou vaše nejoblíbenější výborky z LIDLU?
Nechodím tam, dřív jsem několikrát zašla, ale vždy zklamání. At už drogerka nebo oblečení. Co se týká jídla nevim, nikdy jsem tam nekoupila, chodim jinam.
Já tam právě chodím nakupovat fitness oblečení a to si nemůžu vynachválit ![]()
Ale jak to mají s jídlem a dalšími výrobky právě netuším. Ale když se kouknu občas na srovnání Dtestu, tak výrobky z Lidlu vycházejí nejlépe.
@Zuziky děkuju, asi blbě koukám, ještě jsem to tady hledala a nic mi nevyjelo
![]()
Celkově výrobky W5 na čištění domácnosti jsou super. Kupuji tablety do WC, čističe koupelny, na okna, hadry na prach… no prostě všechno možný a super. Jinak tam i nakupuju oblečení pro prcka, snad pokaždé co je nějaká akce a nemůžu si stěžovat. Vše v perfektním stavu a většinou se mi to povede i prodat dál. Vlastně už roky chodím nakupovat jen do Lidlu.
Jídlo i kosmetika prostě super.
Čistící prostředky i drogerie jsou dle mého názoru velmi kvalitní. I potraviny.
Nemůžu si Lidl vynachválit ![]()
Neni zac
cistici veci- no, jak ktere, (ale kazdopadne mnohem lepsi nez treba z Kauflandu ty pod jejich znackou ), treba Formil na prani vychazi v testech snad jako jeden z nejlepsich, totez ruzne telove kremy atd…
@Lufka19 Posledni dva roky nakupujeme prevazne v lidlu a vzdy spokojenost. Predevsim vyrobky Pilos - mleko, jogurty, cottage syr, zakysana smetana. Susena rajcata v nalevu, zeli v plechovce, celozrne spagety, rajcatovy protlak, rajcata v plechovce, tohle tam kupujeme nejvice. S oblecenim jsme taky spokojeni,,syn ma temer vse z lidlu. S temi prostredky moc neporadim, mam jen penu na cisteni sporaku a zluty pripravek na cisteni koupelny a s obojim spokojenost.
My se budeme s přítelem stěhovat, proto mě ta nabídla na čistící protředky dost zaujala
že bych mohla rovnou drhnout
a nevyjde to zas tak draze
Používáte i prací gely co tam nyní mají? A co tablety do myčky? Nebo je lepší gel třeba od Somatu?
Tablety do myčky i prášek - naprostá spokojenost. I čistící přípravky. I kosmetika. I jídlo
prostě za mě dobré.
@Lufka19 do myčky už jen z lidlu, gel na přání je dobrý i hezky voní a odstraňovač skvrn Mr.wash je neprekonatelny
@Klementyna píše: Čistící prostředky i drogerie jsou dle mého názoru velmi kvalitní. I potraviny.
Nemůžu si Lidl vynachválit
plne soulasim, i s @mejdylko (moc ti to slusi, pani
)
@Lufka19 uz dlouho pouzivam jen jejich tablety do mycky, ale ty 3v1, ty krapet levnejsi nebyly uplne 100%
Co byste mi doporučily z jejich zítřejšího letáku? ![]()
http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?…
@Lufka19 jejich w5 nebo jak to je kupuji vždycky když tam jedu.
Jsem moc spokojená