Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, znovu oživuji diskuzi. Máte zkušenost s tímto vysavačem https://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?… Od zítřka ho mají v akci. Všude doma máme hladké podlahy, jen dva koberce s krátkým chlupem.
@mikacka píše:
Ahoj, znovu oživuji diskuzi. Máte zkušenost s tímto vysavačem https://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?… Od zítřka ho mají v akci. Všude doma máme hladké podlahy, jen dva koberce s krátkým chlupem.
do tyčovek nejdu..za mě lepší klasický i když menší vysavač…a tež mám doma jen minikoberečky..
@Malike když mě už nebaví to neustálé tahání a přepychování kabelů. Mám doma jeden ruční - malý a ten je skvělý. Akorát je jen ruční
@mikacka tycovy vysavac nebude mit nikdy vykon klasickeho, je to ken na obcasne prejeti… Ale kvalitne s tim vysat byt, to nevim nevim…
Ja si koupila vysavac s dlouhym kabelem a akcni radius ma asi 13m, vysaju komplet byt, aniz bych prepichovala do jine zasuvky ![]()
@Káťa19 píše:
@mikacka tycovy vysavac nebude mit nikdy vykon klasickeho, je to ken na obcasne prejeti… Ale kvalitne s tim vysat byt, to nevim nevim…
Ja si koupila vysavac s dlouhym kabelem a akcni radius ma asi 13m, vysaju komplet byt, aniz bych prepichovala do jine zasuvky
přesně tak…minimalně by musel byt velmi kvalitní ale ten je velmi drahý…
koupila jsem si ted normalní s dlouhým kabelem a vysávání je fakt o nečem jinem…a že si dvakrát vytahnu kabel a přenesu kor když je lehoučkej to mi nevadí.
@mikacka tycovy nebrat! Je to tezky krám,ktery nemá výkon.Babička jeden má a vubec to nicnebere,musím se hooodne snazit, abych tam vyluxovala po detech ![]()
Manzel mi loni koupil kvalitni a byl to tak tezky kram, protoze vykon byl sice super dokonalej,ale za cenu,ze jsem s nim nehla jak se prisal a byl ohromenej.Hned jsem ho vracela a koupila si rowentu silent,klasiku na sacek.
Holky to mi neříkejte, že mi to na dlažbu stačit nebude
jak říkám, mám malý ruční a ten co vysaje, možná nevysaje ani můj nynější vysavač s kabelem 🤔 každopádně je to Lidl, tak vyzkouším a kdyžtak vrátím 🙄
@mikacka píše:
Holky to mi neříkejte, že mi to na dlažbu stačit nebudejak říkám, mám malý ruční a ten co vysaje, možná nevysaje ani můj nynější vysavač s kabelem 🤔 každopádně je to Lidl, tak vyzkouším a kdyžtak vrátím 🙄
ale mužou ti strhnou cenu za použití
@mikacka měla jsem (značkový) nabíjecí tyčový, jen na jeden pokoj na lino, no trápila jsem se s tím. Vlasy to ještě vysaje, ale třeba stelivo z kočičího záchodu ani náhodou. Už bych do toho nešla. Jedině nabíjecí ruční, na drobky na stole.
Vyhozené peníze.
@lucynka25 prosím co to bylo za značku toho těžkého výkoného vysavače, my máme už 14let panasonik, taky se přisaje, ale mě to vyhovuje. měli jsme i jinej a ty výkony ted jsou na nic.
@joli31 Tybrdo
budu přemýšlet, ale asi si nezvpomenu..a manžel ten je úplnej sklerotik. Každopádně ten tah byl šílenej, přilepil se a prostě by jsi se udřela než by jsi vyluxovala. Zkouknu nějaké vysavače, zda mi to blikne.
@lucynka25 díky, my právě takový máme, ale dá se ta síla nastavit, takže vysávat jde ![]()
@joli31 tak manžel si nepamatuje nic,jak jsem předpokládala.
Ještě zkusím projet fotky lonskych vanoc,ale myslim,ze mame vyfocene jen deti jak rozbaluji ..kdybych to nasla,napisu
ale byl z Alzy (bohuzel ho manzel nekupoval prez ucet,abych na to neprisla..)
Přesně, u toho Hannahu mám ty háčky a to je taková pohoda, tohle provlíkání těch tyček je hroznej voser. Samozřejmě, že přežít se to dá a už vám ani nic jinýho nezbyde..