Výrobky z LIDLU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Horsedick
8.6.18 12:19
@mikacka píše:
@Horsedick tak než jsme si stihli přečíst tvůj příspěvek, stan jsme koupili. Hned jsme ho postavili. Kvalita bych řekla, že je na tu cenu celkem dobrá. Nicméně přesně jak říkáš - tyčky se provlekaji přímo tou látkou a ne hackama, na což jsme zvykli a manžel byl u toho celkem vzteklý. Ale pro to naše stanování 2× do roka to stačí. A kdyby ho náhodou děti zničili, tak nás to nebude tak mrzet.

Přesně, u toho Hannahu mám ty háčky a to je taková pohoda, tohle provlíkání těch tyček je hroznej voser. Samozřejmě, že přežít se to dá a už vám ani nic jinýho nezbyde.. :)

• Citovat
  • Upravit
280
30.1.19 14:32

Aku vysavač

Ahoj, znovu oživuji diskuzi. Máte zkušenost s tímto vysavačem https://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?… Od zítřka ho mají v akci. Všude doma máme hladké podlahy, jen dva koberce s krátkým chlupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
30.1.19 14:42
@mikacka píše:
Ahoj, znovu oživuji diskuzi. Máte zkušenost s tímto vysavačem https://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?… Od zítřka ho mají v akci. Všude doma máme hladké podlahy, jen dva koberce s krátkým chlupem.

do tyčovek nejdu..za mě lepší klasický i když menší vysavač…a tež mám doma jen minikoberečky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
30.1.19 15:11

@Malike když mě už nebaví to neustálé tahání a přepychování kabelů. Mám doma jeden ruční - malý a ten je skvělý. Akorát je jen ruční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
30.1.19 15:17

@mikacka tycovy vysavac nebude mit nikdy vykon klasickeho, je to ken na obcasne prejeti… Ale kvalitne s tim vysat byt, to nevim nevim…
Ja si koupila vysavac s dlouhym kabelem a akcni radius ma asi 13m, vysaju komplet byt, aniz bych prepichovala do jine zasuvky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
30.1.19 15:19
@Káťa19 píše:
@mikacka tycovy vysavac nebude mit nikdy vykon klasickeho, je to ken na obcasne prejeti… Ale kvalitne s tim vysat byt, to nevim nevim…
Ja si koupila vysavac s dlouhym kabelem a akcni radius ma asi 13m, vysaju komplet byt, aniz bych prepichovala do jine zasuvky ;)

přesně tak…minimalně by musel byt velmi kvalitní ale ten je velmi drahý…
koupila jsem si ted normalní s dlouhým kabelem a vysávání je fakt o nečem jinem…a že si dvakrát vytahnu kabel a přenesu kor když je lehoučkej to mi nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
30.1.19 15:35

@mikacka tycovy nebrat! Je to tezky krám,ktery nemá výkon.Babička jeden má a vubec to nicnebere,musím se hooodne snazit, abych tam vyluxovala po detech 8o
Manzel mi loni koupil kvalitni a byl to tak tezky kram, protoze vykon byl sice super dokonalej,ale za cenu,ze jsem s nim nehla jak se prisal a byl ohromenej.Hned jsem ho vracela a koupila si rowentu silent,klasiku na sacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
30.1.19 15:46

Holky to mi neříkejte, že mi to na dlažbu stačit nebude :-( jak říkám, mám malý ruční a ten co vysaje, možná nevysaje ani můj nynější vysavač s kabelem 🤔 každopádně je to Lidl, tak vyzkouším a kdyžtak vrátím 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
30.1.19 15:49
@mikacka píše:
Holky to mi neříkejte, že mi to na dlažbu stačit nebude :-( jak říkám, mám malý ruční a ten co vysaje, možná nevysaje ani můj nynější vysavač s kabelem 🤔 každopádně je to Lidl, tak vyzkouším a kdyžtak vrátím 🙄

ale mužou ti strhnou cenu za použití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
30.1.19 15:58

@mikacka měla jsem (značkový) nabíjecí tyčový, jen na jeden pokoj na lino, no trápila jsem se s tím. Vlasy to ještě vysaje, ale třeba stelivo z kočičího záchodu ani náhodou. Už bych do toho nešla. Jedině nabíjecí ruční, na drobky na stole.
Vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
30.1.19 20:55

@lucynka25 prosím co to bylo za značku toho těžkého výkoného vysavače, my máme už 14let panasonik, taky se přisaje, ale mě to vyhovuje. měli jsme i jinej a ty výkony ted jsou na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
30.1.19 23:00

@joli31 Tybrdo :think: budu přemýšlet, ale asi si nezvpomenu..a manžel ten je úplnej sklerotik. Každopádně ten tah byl šílenej, přilepil se a prostě by jsi se udřela než by jsi vyluxovala. Zkouknu nějaké vysavače, zda mi to blikne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
31.1.19 18:09

@lucynka25 díky, my právě takový máme, ale dá se ta síla nastavit, takže vysávat jde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
31.1.19 19:04

@joli31 tak manžel si nepamatuje nic,jak jsem předpokládala.
Ještě zkusím projet fotky lonskych vanoc,ale myslim,ze mame vyfocene jen deti jak rozbaluji ..kdybych to nasla,napisu ;) ale byl z Alzy (bohuzel ho manzel nekupoval prez ucet,abych na to neprisla..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák