Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Lufka19 určitě čistidla na troubu, WC, taky ten jejich formil na praní
I tablety do myčky a čistidlo myčky
Do myčky kupuju na střídačku z lidlu a z dm. Prášek na praní denkmit. Mamka v lidlu kupuje marseilleské mýdlo na praní (gel) a je nadšená. Na ten formil jsem několikrát koukala, ale zatím nekoupila. Čistící ubrousky kupuju v lidlu. Ted jsem začala i kosmetiku (jejich krém na vrásky za 60kč porazil všechny vichy a podobné předražené krémy).
Jídlo z 90% v lidlu.
Za mě ![]()
Lidl super. Tablety do myčky 3v1 jsou vážně perfektní, dřív jsem používala gelové od JARu a ne vždy umyly dokonale, tablety od somatu mi zase ničily nádobí. Ty z Lidlu jsou super. Dál leštěnku na nábytek, čističe na koupelny a kuchyně, prací prášek Formil…prostě fakt spousta a opravdu kvalitní. Jídlo taky dobrý, mají kvalitní uzeniny, dobré pomazánky, sýry…oblečení se mi většinou nelíbí vzhledově, takže to nekupuju, kvalitu tedy neposoudím.
@Berousik http://www.omlazeni.cz/…am-5444.html Taky jsem moc spokojená. I s nočním.
Koupila jsem od W5 nějaký odmašťovač na kuchyně a koupelny, opravdu čistí skvěle a navíc jsem s ním vytřela i lino a opravdu se vyčistilo báječně. Potraviny tam taky nakupuju hlavně koukám, že často jejich výrobky se udržují vysoko v hodnocení v Dtestu. Kamarádky si chválí formil na praní, ale ještě jsem ho nevyzkoušela. Oblečení tam kupuju taky hlavně synovi za přijatelnou cenu, do školky to stačí a stejně tomu brzo odroste - oblečení radši koupím nové a levné, než po někom ze sekáče za skoro stejnou cenu ![]()
@Lufka19 Já mám ráda jejich jídlo (vím, že se na to neptáš
). Zkoušela jsem prací prášek a taky dobrý. Věci do záchodu.
Co totálně pohořelo, jsou tablety do myčky.
Jinak, jak už holky píšou. Já kupuju skoro všechno v DM - toaleťák, do myčky i na klasické mytí nádobí, věci na záchod a prací prášky. Atd…
@Lufka19 takže si porovnej ceny věcí z lidlu a dm (jejich denkmit). podle mě jsou srovnatelné. a mě teda denkmit fascinuje, když koukám na ceny.
@Lufka19 vzhledem k ceně si kup balení W5 a denkmit a uvidíš sama.
@Lufka19 Vidím, že v letáku mají Sanytol - dezinfekční čistidlo a mýdlo na ruce, tyto věci určitě doporučuju.
Z jejich značky W5 používám vlhčené ubrousky, čístící tablety do záchodu, tablety a sprej na odstraňování vodního kamene.
Jinak radši preferuju na úklid jiné značky - nejvíce Sanytol a Frosch, na podlahy se mi nejvíce osvědčil Sidolux.
Nemáte někdo zkušenost s gelem do myčky od Somatu? Taky ho měli v akci..