Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jo jinak Formil na praní je super… používám o už přes rok a nemůžu si stěžovat. Miluju i ty jejich aviváže a to jsou v akci třeba z 40 korun. Jako já nemám žádné výhrady proti Lidlu. Jo a na čem ujíždim z jídla, jsou jejich černý olivy, ty jsem zatím snad nejedla lepší, nakládaná zelenina v nálevu (mrkev, kapie, kukuřičky, květák, cibulky a okurčičky v jedné sklenici), pak jejich barevný pepř v mlýnku a mléčné výrobky. Co se týče plen a vlhčených ubrousků… už jinde skoro nekupuji ![]()
@Lufka19 Díky za tuhle diskuzi - taky mě zajímalo jaké kdo má zkušenosti s drogerií z Lidlu. My tam jezdíme pravidelně - pečivo (ač z mraženého polotovaru) výborné, potraviny celkově také super (i dle Dtestu), „košíky“ - nejrůznější oblečení, povlečení, pomocníci do domácnosti i do dílny - nemůžeme si vynachválit, salámy, jogurty,… neskutečný výběr, dlouho jsme se výrobkům z Lidlu bránili a to byla chyba.. Jen drogerii kupuju zásadně v DM - jejich Denkmit - naprostá spokojenost, proto jsem se bála vyzoušet tu Lidlovou… Zítra to očíhnu, v letáku mám pár tipů, které mi doma už dochází, nebo došly.. Ještě jednou díky ![]()
@Aries6 píše:
@Lufka19 Já mám ráda jejich jídlo (vím, že se na to neptáš). Zkoušela jsem prací prášek a taky dobrý. Věci do záchodu.
Co totálně pohořelo, jsou tablety do myčky.
Ty jejich tablety nám taky špatně myly nádobí, máme hodně tvrdou vodu. Kupuju tablety z DM, ty myjí nejlépe
Jinak jejich leštidlo i sůl kupuju pravidelně.
@Lufka19 píše:
Co byste mi doporučily z jejich zítřejšího letáku?
http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?…
Z tohoto letáku můžu na úklid doporučit: gelový čistič potrubí, tablety do wc, houbičky na sklokeramické desky, čističe myčky a pračky, odstranovač vodního kamene do konvic a kávovarů. A do mrazáku jsou perfektní zamrazovací sáčky.
@renda81 to žlutý šplíchátko na mytí koupelen je super na mytí oken
vůbec nemusím před tím omývat okna jarovou vodou, vezmu to tímto rovnou, vyleštím papírovýma utěrkama taktéž z Lidlu (dvě role za 14 korun) a je hotovo.
@MUFICE píše:
Ty jejich tablety nám taky špatně myly nádobí, máme hodně tvrdou vodu. Kupuju tablety z DM, ty myjí nejlépeJinak jejich leštidlo i sůl kupuju pravidelně.
oni tam mají dva druhy tablet, jedny obyč a druhý 3v1 a ty jsou fakt dobrý. Třeba jsi měla ty obyč?
@Vichrice píše:
@Berousik http://www.omlazeni.cz/…am-5444.html Taky jsem moc spokojená. I s nočním.
díky ![]()
Čisticí a prací prostředky v Lidlu nekupuju, snažím se používat ekologičtější prostředky. Snad jen čističe do myčky. Jinak mám v Lidlu vytipovaných pár dobrých věcí - tortilly, šunku Dulano, jogurty, grilovací klobásky (cca 90% masa tuším), těstoviny, občas párky. Taky mi tam chutná musli, mají tam nejlevnějšího čerstvého lososa, vyválené listové těsto.
@Berousik píše:
oni tam mají dva druhy tablet, jedny obyč a druhý 3v1 a ty jsou fakt dobrý. Třeba jsi měla ty obyč?
No, zkoušela jsem právě oboje. Dřív jsem v jiném bytě měli měkkou vodu a tam mi ty tablety myly celkem dobře, tady už ne.
@Lufka19 píše:
Aha, někdo tady tablety do myčky vychvaluje, tak teď nevím
Ahoj, ja jsem kupovala prasek do mycky a je lepsi nez prasek Somat. Tablety uz nevedu, prasek mi prijde, ze lepe myje. Ty z lidlu jsem nezkousela.
Jinak jak pisi holky, vyborne jsou i veci z DM ![]()
V Lidlu i v DM kupuji cistic mycky, tablety do zachodu, hadry do kuchyne.
Praci prasek v DM, prisel mi lepsi nez gel z Lidlu. Ten je taky dobry (koupi neprohloupis, pere dobre
), jen mi vice vyhovuje prasek.
Z obleceni mi nevyhovovaly bodycka, prislo mi, ze se rychle vytahaji. Jinak detske obleceni super, maximalni spokojenost ![]()
@MUFICE píše:
No, zkoušela jsem právě oboje. Dřív jsem v jiném bytě měli měkkou vodu a tam mi ty tablety myly celkem dobře, tady už ne.
je fakt, že my máme vodu měkkou, třeba rychlovarku jsem nemusela čistit už roky, žádný vodní kámen.
Mne ty jejich obyc tablety vyhovuji, ale mame normalni vodu a spinavejsi nadobi pred strcenim do mycky objedu kartacem.
Lidl je muj hlavni zdroj potravy, kupuju hodne i obleceni na deti, kapesniky, toaletak, ocni krem je vyborny. Kupuju i cistic na zachod, jen teda citrusovy, ten ocean ci co to je smrdi tak, ze mi slzi oci.
Peru eko, takze slavny Formil nekupuju, i kdyz mam trochu drdy ho poridit kvuli financim.
Z cisticich prostredku jsem uplne nadsenim neskakala, na koupelnu puzivam octovy cistic od Frosch aa jde mi to s nim rychleji, cistic musim nastrikat a pockat.Ale po prodleve vycistil efektivne. Nicmene ted mam Cif a ten mi prijde lepsi jak W5.
Postupem času toho v lidlu kupuju víc a víc
Dříve jsem se mu jaksi bránila nebo co, teď to nechápu
Kupuju tam oblečení, hlavně na prcka, těstoviny už jen tam, rajčata v plechovce, kečup, hořčici, párky, jogurty, tvaroh, z drogerie jsem zkoušela zatím prášek a leštidlo do myčky. Chci koupit i formil. Je toho hodně, jen tohle mě v rychlosti napadlo. Jo a nutellu tam ještě kupujeme ![]()
Docela uvažuji o koupi toho tekutého formilu na barevné prádlo
člověk má vyzkoušet vše, a pak teprve ví, co mu vyhovuje ![]()
@Lufka19 píše:
Docela uvažuji o koupi toho tekutého formilu na barevné prádločlověk má vyzkoušet vše, a pak teprve ví, co mu vyhovuje
Ahoj, já ho používám už dlouho a jsem s ním moc spokojená. Koupila jsem kdysi jedno malé balení na zkoušku a od té doby neperu v ničem jiném. Já osobně doporučuji.
@MUFICE Ten gelový čistič potrubí je dobrej?? Uvažuji o něm ![]()