Výrobky z LIDLU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11370
20.9.15 10:58

Jo jinak Formil na praní je super… používám o už přes rok a nemůžu si stěžovat. Miluju i ty jejich aviváže a to jsou v akci třeba z 40 korun. Jako já nemám žádné výhrady proti Lidlu. Jo a na čem ujíždim z jídla, jsou jejich černý olivy, ty jsem zatím snad nejedla lepší, nakládaná zelenina v nálevu (mrkev, kapie, kukuřičky, květák, cibulky a okurčičky v jedné sklenici), pak jejich barevný pepř v mlýnku a mléčné výrobky. Co se týče plen a vlhčených ubrousků… už jinde skoro nekupuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
20.9.15 11:02

@Lufka19 Díky za tuhle diskuzi - taky mě zajímalo jaké kdo má zkušenosti s drogerií z Lidlu. My tam jezdíme pravidelně - pečivo (ač z mraženého polotovaru) výborné, potraviny celkově také super (i dle Dtestu), „košíky“ - nejrůznější oblečení, povlečení, pomocníci do domácnosti i do dílny - nemůžeme si vynachválit, salámy, jogurty,… neskutečný výběr, dlouho jsme se výrobkům z Lidlu bránili a to byla chyba.. Jen drogerii kupuju zásadně v DM - jejich Denkmit - naprostá spokojenost, proto jsem se bála vyzoušet tu Lidlovou… Zítra to očíhnu, v letáku mám pár tipů, které mi doma už dochází, nebo došly.. Ještě jednou díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
20.9.15 11:22
@Aries6 píše:
@Lufka19 Já mám ráda jejich jídlo (vím, že se na to neptáš :D). Zkoušela jsem prací prášek a taky dobrý. Věci do záchodu.
Co totálně pohořelo, jsou tablety do myčky.

Ty jejich tablety nám taky špatně myly nádobí, máme hodně tvrdou vodu. Kupuju tablety z DM, ty myjí nejlépe :pankac: Jinak jejich leštidlo i sůl kupuju pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
20.9.15 11:27
@Lufka19 píše:
Co byste mi doporučily z jejich zítřejšího letáku? :)
http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?…

Z tohoto letáku můžu na úklid doporučit: gelový čistič potrubí, tablety do wc, houbičky na sklokeramické desky, čističe myčky a pračky, odstranovač vodního kamene do konvic a kávovarů. A do mrazáku jsou perfektní zamrazovací sáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
20.9.15 11:28

@renda81 to žlutý šplíchátko na mytí koupelen je super na mytí oken :palec: vůbec nemusím před tím omývat okna jarovou vodou, vezmu to tímto rovnou, vyleštím papírovýma utěrkama taktéž z Lidlu (dvě role za 14 korun) a je hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
20.9.15 11:29
@MUFICE píše:
Ty jejich tablety nám taky špatně myly nádobí, máme hodně tvrdou vodu. Kupuju tablety z DM, ty myjí nejlépe :pankac: Jinak jejich leštidlo i sůl kupuju pravidelně.

oni tam mají dva druhy tablet, jedny obyč a druhý 3v1 a ty jsou fakt dobrý. Třeba jsi měla ty obyč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
20.9.15 11:34
@Vichrice píše:
@Berousik http://www.omlazeni.cz/…am-5444.html Taky jsem moc spokojená. I s nočním.

díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
20.9.15 11:44

Čisticí a prací prostředky v Lidlu nekupuju, snažím se používat ekologičtější prostředky. Snad jen čističe do myčky. Jinak mám v Lidlu vytipovaných pár dobrých věcí - tortilly, šunku Dulano, jogurty, grilovací klobásky (cca 90% masa tuším), těstoviny, občas párky. Taky mi tam chutná musli, mají tam nejlevnějšího čerstvého lososa, vyválené listové těsto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
20.9.15 11:46
@Berousik píše:
oni tam mají dva druhy tablet, jedny obyč a druhý 3v1 a ty jsou fakt dobrý. Třeba jsi měla ty obyč?

No, zkoušela jsem právě oboje. Dřív jsem v jiném bytě měli měkkou vodu a tam mi ty tablety myly celkem dobře, tady už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
20.9.15 11:50
@Lufka19 píše:
Aha, někdo tady tablety do myčky vychvaluje, tak teď nevím

Ahoj, ja jsem kupovala prasek do mycky a je lepsi nez prasek Somat. Tablety uz nevedu, prasek mi prijde, ze lepe myje. Ty z lidlu jsem nezkousela.

Jinak jak pisi holky, vyborne jsou i veci z DM :)

V Lidlu i v DM kupuji cistic mycky, tablety do zachodu, hadry do kuchyne.
Praci prasek v DM, prisel mi lepsi nez gel z Lidlu. Ten je taky dobry (koupi neprohloupis, pere dobre :) ), jen mi vice vyhovuje prasek.

Z obleceni mi nevyhovovaly bodycka, prislo mi, ze se rychle vytahaji. Jinak detske obleceni super, maximalni spokojenost :)

• Citovat
  • Upravit
26716
20.9.15 11:54
@MUFICE píše:
No, zkoušela jsem právě oboje. Dřív jsem v jiném bytě měli měkkou vodu a tam mi ty tablety myly celkem dobře, tady už ne.

je fakt, že my máme vodu měkkou, třeba rychlovarku jsem nemusela čistit už roky, žádný vodní kámen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
20.9.15 11:55

Mne ty jejich obyc tablety vyhovuji, ale mame normalni vodu a spinavejsi nadobi pred strcenim do mycky objedu kartacem.

Lidl je muj hlavni zdroj potravy, kupuju hodne i obleceni na deti, kapesniky, toaletak, ocni krem je vyborny. Kupuju i cistic na zachod, jen teda citrusovy, ten ocean ci co to je smrdi tak, ze mi slzi oci.
Peru eko, takze slavny Formil nekupuju, i kdyz mam trochu drdy ho poridit kvuli financim.
Z cisticich prostredku jsem uplne nadsenim neskakala, na koupelnu puzivam octovy cistic od Frosch aa jde mi to s nim rychleji, cistic musim nastrikat a pockat.Ale po prodleve vycistil efektivne. Nicmene ted mam Cif a ten mi prijde lepsi jak W5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
20.9.15 11:56

Postupem času toho v lidlu kupuju víc a víc :mrgreen: Dříve jsem se mu jaksi bránila nebo co, teď to nechápu :D Kupuju tam oblečení, hlavně na prcka, těstoviny už jen tam, rajčata v plechovce, kečup, hořčici, párky, jogurty, tvaroh, z drogerie jsem zkoušela zatím prášek a leštidlo do myčky. Chci koupit i formil. Je toho hodně, jen tohle mě v rychlosti napadlo. Jo a nutellu tam ještě kupujeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
20.9.15 12:27

Docela uvažuji o koupi toho tekutého formilu na barevné prádlo :) člověk má vyzkoušet vše, a pak teprve ví, co mu vyhovuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
20.9.15 12:40
@Lufka19 píše:
Docela uvažuji o koupi toho tekutého formilu na barevné prádlo :) člověk má vyzkoušet vše, a pak teprve ví, co mu vyhovuje :)

Ahoj, já ho používám už dlouho a jsem s ním moc spokojená. Koupila jsem kdysi jedno malé balení na zkoušku a od té doby neperu v ničem jiném. Já osobně doporučuji.

@MUFICE Ten gelový čistič potrubí je dobrej?? Uvažuji o něm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák