Výrobky z LIDLU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19071
10.8.17 07:01

@tasa Ja jak jsem ho tam vcera videla, tak jsem si rekla, ze do nej jdu a kdyby neco, tak ho proste vyreklamuju no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
10.8.17 07:15

Já se musim vyjádřit k lupilu bodyčkám z Lidlu. Koupila jsem je tam ještě na první dceru a teď je nosí druhá dcera a jsou stále jako nové! Vynnikající kvalita! Ani náznak vyblednutí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
13.9.17 13:07

@tasa Tak tady teda moje recenze na mixer :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
19.9.17 10:54

Holky nestává se vám také některé, že po fitness oblečení z lidlu máte vyrážku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
19.9.17 10:57

Já mam ten ohromný, skleněný a je super. Rozhodně doporučuju, až bude opět v nabídce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68995
19.9.17 11:06

Vyrážku jsem nikdy neměla, ale samozřejmě před prvním nošením oblečení vyperu. A mám jen pár kousků.
Byla u toho mixéru nádoba dobře našroubovaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
19.9.17 11:09

Ze syntetického sportovního mám vyrážku vždycky. A je jedno odkud je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
19.9.17 18:52

Nemam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
21.9.17 21:19
@Pherenike píše:
@tasa Tak tady teda moje recenze na mixer :roll:

Sila :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
24.10.17 12:00

Reklamace dětských bot

Ahoj, vloni jsme synovi pořídili v Lidlu báječné kotníkové botky. Tahá je ještě teď, ale podle toho taky vypadají. Čekali jsme na podzim, kdy v Lidlu takové botky mívají a jedny koupili i letos. Jsou tedy jiné, ale tedy i naprosto nepovedené. Jazyk se jim hrne ke straně, koženka (nebo co to je) se olupovala po pár dnech, syn v nich vůbec nechce chodit a navíc se začala párat přezka se suchým zipem. Chtěla bych je reklamovat. Myslíte, že bude problém? Pár věcí už jsem vracela, ale to byly věci jen odzkoušené. Na botech je přeci jen znát měsíc nošení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
24.10.17 12:06

Já myslím, že ti to vyreklamují. Přece musí vydržet víc než měsíc v nějakém rozumném stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
24.10.17 12:24

Taky si myslím, že by reklamaci na boty měli uznat.
Mně uznali reklamaci u toastovače, když se při prvním použití zlomila páčka na zaklapování. Akorát se na vyřízení musí počkat. Myslím že zákonná doba je do měsíce.
Jinak s kvalitou jsem tam spokojena. Ať oblečení nebo spotřebičů.
Boty jsem tam nikdy nekoupila - nelíbí se mi. Vlastně jednou malé gumáky. Ale na tom snad není co zkazit. :lol:
Tak držím pěsti, ať reklamace vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
24.10.17 12:54

@mikacka nebude do 14 dni dostanes sms ze si mas prijit pro penize. Se zbozim z Lidlu jsem velmi spokojena aleuz se mi take stalo, ze slaplo vedle. Rozbili se mi damske sandaly presne na konci leta necekla jsem ze vyreklamuji a uplne v poho na rozdil od Bati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
24.10.17 13:09

Děkuji za odpovědi. Tak boty vydrbu a odnesu je tam. Jestli se v nich má syn trápit a já při pohledu na něj a na ty boty jakbysmet, půjdu to tam zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
24.10.17 13:45

@mikacka Znamy vracel bpty sve dcery, nejake tenisky a ty vypadali fakt hrozně, ani je nevypral a meli někde dirku a uplne bez problémů mu to reklamovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák