Výrobky z LIDLU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12691
4.7.16 12:49

Ahoj, máte někdo ten vysavač na okna z Lidlu? Mají ho ode dneška, tak nad ním přemýšlím. Máme klasika byt 3+1. Nic velkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
4.7.16 13:21

Mám ho od jara a v pohodě :dance:. Nesnáším leštění oken :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
4.7.16 13:22

Já v lidlu kupujuvše spotřebiče, jidlo, oblečení drogerii a spokojenost akorát me jednou odesla konvice s termostatem ale jinak dobry :) když jsme neco reklamovali tak žadny problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
4.7.16 14:11

Koukala jsem na prací prostředky Formil a docela jsem byla v šoku. Měla jsem za to, že to jsou německé výrobky. Na gelu byli uvedeni jako výrobci Rumuni a na prášku radši jen, že to bylo vyrobeno pro Lidl. Tak teď nevím, jestli je to stále německá kvalita a účinnost praní nebo se to posunulo východním směrem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mafie-detatko
9.1.17 20:10

SMAZÁNO

• Citovat
  • Upravit
10726
9.8.17 14:43

Ahoj, jakej je soucasnej silvercrest smoothie mixer? a je to sklo nebo umela hmota? Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69011
9.8.17 14:54

Plast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
9.8.17 14:59

@tasa Plast, dnes jsem ho koupila ;) Umixovala jsem s nim zatim ovesne vlocky na mouku. Poradil si s nimi dobre, ale pri mixovani smrad, jak kdyz se neco páli :think: Takze pocitam, ze za pr dni jim ho tam ponesu zpet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
9.8.17 15:01
@Pherenike píše:
@tasa Plast, dnes jsem ho koupila ;) Umixovala jsem s nim zatim ovesne vlocky na mouku. Poradil si s nimi dobre, ale pri mixovani smrad, jak kdyz se neco páli :think: Takze pocitam, ze za pr dni jim ho tam ponesu zpet :mrgreen:

Přitom ma 900 w, coz je na smoothie hodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
9.8.17 16:25

@tasa Jo, parametry mi prave taky prisly v pohode…Mozna mam nejaky blby kus, kde se neco páli, proto smrdí…Ja bych se tomu v mem pripade nedivila, mívám takovou kliku casto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.8.17 16:50
@Pherenike píše:
@tasa Plast, dnes jsem ho koupila ;) Umixovala jsem s nim zatim ovesne vlocky na mouku. Poradil si s nimi dobre, ale pri mixovani smrad, jak kdyz se neco páli :think: Takze pocitam, ze za pr dni jim ho tam ponesu zpet :mrgreen:

Já dostala z Tchiba a taky smrdí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
9.8.17 19:43
@Pherenike píše:
@tasa Jo, parametry mi prave taky prisly v pohode…Mozna mam nejaky blby kus, kde se neco páli, proto smrdí…Ja bych se tomu v mem pripade nedivila, mívám takovou kliku casto :mrgreen:

ja mam stolní mixer, a na poprvé a na podruhé smrdel, a jinak zatím dobry. I když ne z Lidlu

Tak dej pak vedet

mam pocit, ze jsem cetla, ze ze zacatku smrdi všechno, ale nejsem si tim jista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
9.8.17 20:15

@tasa Tak mi to prave rikal manzel, ze pry to takhle smrdí na zacatku a bude to dobry…tak jsem zvedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
9.8.17 20:16

@tasa Kazdopadne uz mame nachystane na rano smoothie, tak se na nej docela tesim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
9.8.17 23:25
@Pherenike píše:
@tasa Kazdopadne uz mame nachystane na rano smoothie, tak se na nej docela tesim :palec:

tak uvidíme :roll:, já přemýšlím, jestli ho chci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák