Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, máte někdo ten vysavač na okna z Lidlu? Mají ho ode dneška, tak nad ním přemýšlím. Máme klasika byt 3+1. Nic velkého.
Já v lidlu kupujuvše spotřebiče, jidlo, oblečení drogerii a spokojenost akorát me jednou odesla konvice s termostatem ale jinak dobry
když jsme neco reklamovali tak žadny problém
Koukala jsem na prací prostředky Formil a docela jsem byla v šoku. Měla jsem za to, že to jsou německé výrobky. Na gelu byli uvedeni jako výrobci Rumuni a na prášku radši jen, že to bylo vyrobeno pro Lidl. Tak teď nevím, jestli je to stále německá kvalita a účinnost praní nebo se to posunulo východním směrem. ![]()
Ahoj, jakej je soucasnej silvercrest smoothie mixer? a je to sklo nebo umela hmota? Diky.
@tasa Plast, dnes jsem ho koupila
Umixovala jsem s nim zatim ovesne vlocky na mouku. Poradil si s nimi dobre, ale pri mixovani smrad, jak kdyz se neco páli
Takze pocitam, ze za pr dni jim ho tam ponesu zpet ![]()
@Pherenike píše:
@tasa Plast, dnes jsem ho koupilaUmixovala jsem s nim zatim ovesne vlocky na mouku. Poradil si s nimi dobre, ale pri mixovani smrad, jak kdyz se neco páli
Takze pocitam, ze za pr dni jim ho tam ponesu zpet
Přitom ma 900 w, coz je na smoothie hodne
@tasa Jo, parametry mi prave taky prisly v pohode…Mozna mam nejaky blby kus, kde se neco páli, proto smrdí…Ja bych se tomu v mem pripade nedivila, mívám takovou kliku casto ![]()
@Pherenike píše:
@tasa Plast, dnes jsem ho koupilaUmixovala jsem s nim zatim ovesne vlocky na mouku. Poradil si s nimi dobre, ale pri mixovani smrad, jak kdyz se neco páli
Takze pocitam, ze za pr dni jim ho tam ponesu zpet
Já dostala z Tchiba a taky smrdí ![]()
@Pherenike píše:
@tasa Jo, parametry mi prave taky prisly v pohode…Mozna mam nejaky blby kus, kde se neco páli, proto smrdí…Ja bych se tomu v mem pripade nedivila, mívám takovou kliku casto
ja mam stolní mixer, a na poprvé a na podruhé smrdel, a jinak zatím dobry. I když ne z Lidlu
Tak dej pak vedet
mam pocit, ze jsem cetla, ze ze zacatku smrdi všechno, ale nejsem si tim jista.
@tasa Tak mi to prave rikal manzel, ze pry to takhle smrdí na zacatku a bude to dobry…tak jsem zvedava ![]()
@tasa Kazdopadne uz mame nachystane na rano smoothie, tak se na nej docela tesim ![]()
@Pherenike píše:
@tasa Kazdopadne uz mame nachystane na rano smoothie, tak se na nej docela tesim
tak uvidíme
, já přemýšlím, jestli ho chci